firatciftci44 Nickli Üyeden Alıntı
15 bin bakımı yaptırdım (Ankara Aydoğanlar Yetkili Servis)-(yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi falan filan ve ayrıca döşeme yalıtımları iyileştirildi, çıtırtılar %80 azaldı)
Sis+Dönüş farları 4300 K halojen beyaz ampulle değiştirildi, görünüm harika, xenonlar ve ledlerle renk olarak çok uyumlu (Özen Oto)
İç aydınlatmalar 8li ledlerle değiştirildi (Özen Oto Şaşmaz) içerisi gayet aydınlık oluyor.. tavsiye ederim, gözü de yormuyor
Reklam firmasında çalışan arkadaşımdan parlak siyah ve mat ateş kırmızı folyo aldım, siyah folyoyu kapı direklerine (camların yanında, dış taraftan) kırmızı folyoyu da ön ızgara da bi kaç denemede yapıp uygulayacağım (gti görünüm gibi)... ayrıca arka plakalık kısmına da siyah folyo çekmeyi düşünüyorum, bi passatta görmüştüm fena değildi ama belki çekmem...
Megachips yazılım güncellemesi yapıldı, araba akıyor, silkeleme yok. dyno ya sokmadım henüz.. daha da memnunum. ilk yazılım yüklendiğinde limitör iptali olmamıştı, 2-3bin devirde gazı kesince araba silkeliyordu, gidişi, gayet iyi, alt devirler daha canlı.. bugün 3. viteste patinaja bile kalktı normal giderken gazı köklediğimde... zemin biraz daha yumuşak olsa neredeyse 4. viteste bile lastikler patinaja kalkacaktı....
Vag-Com dan ve kodların kontrolü yapıldı
iyi günlerde kullan
güzel olmuş ama sis dönüş farlarının resmini görmek isterim. Bu arada 15bin bakımı ne tuttu?