bende en kısa sürede arayıp randevu alayım o zaman teşekkür ederim bilgilendirme için ...bu arada buluşmaya geliyorsunuz dimi?ben gecen hafta icerisinde yazilim guncelleme isini cankaya dogus oto'da halletim.
bana bir hafta icerisinde size donucez demislerdi ama donmediler.
ben de servise gittim durumu sordum.
meger yazilim zaten ellerindeymis de bir suru sira varmis.
yazilim guncellemesi 4 saate yakin surdugunden (ve bence muhtemelen sadece bir kisiyi bu isle gorevlendirdiklerinden) gunde sadece 2 arac aliyorlarmis.
hazir gitmisken direk randevuyu aldim ve bi kac gun sonra da yazilimi guncellettim.
uyari verdigi gunden sonra problemi tekrar yasamadigim icin yazilim guncellenince duzelip duzelmedigine de simdilik bir sey diyemiyorum.
sadece uyari tekrar cikarsa burdan yine haber veririm.

ilk ben yaşadım forumda hatta b7lerin ilk kronik sorunu diye başlık açmıştım o zaman baya bi b7 de olduğu sölenmişti bana zamanla forumdan benım dısımda 3 kişi daha yaşadı sizle beraber 4. üstelik biri noxthron (2012) model yani onda bile var bu sprun ben servisi belli aralıklarla arıyorum yazıılım henüz yok deniyor zaten ama sizin servisinize gelmişse yaptırın çünkü arada tekrarlıyor ve can sıkıyor gerçi benim arabam 15bin bakımı sonrasında hiç yapmadı ondan önce 6-7 defa yaptı diyorum o sıra yazılım yüklendide söylenmedimi ...ama bence yazılım var ise yükletin derim ve gelmiş ise banada sölerseniz bende ankara doğuşu sıkıştırırım istnabula gelmiş vs die
. Saka degildir Mert abim gercek, 2.0 TDI 140HP 6-Vites DSG cilerin arasina Hos Geldin
. Bodrum Kalesine cikmayi unutmayin.

Allah'tan bir mani gelmezse gelecem kesin