semavi Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun.Allah sağılıklı ve güzel günlerde binmek nasip etsin.
Çok teşekkürler... Allah razı olsun...
serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güle güle binin.
kaput filmi ve boya koruma için tekrar düşünmenizi tavsiye ederi. iyice araştırın ikisinide.
aracınızı yıkatırken yada yıkarken gösterge paneli ve piano black kısma dikkat.çok çabuk çizilirler aklınızda olsun.
Çok teşekkürler. Tavsiyeleriniz içinde teşekkürler.
Şeffaf kaput filmi çektirmeyi düşünüyorum. Yolların hali malum. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışacağız artık.
Boya koruma olarak Gtechniq Exo v2 uzun dayanımlı hibrit koruma düşünüyorum. Koruma uygulamadan önce kill ve izopropil ile temizleme yapacağım. Sonrasında uygun nötr şampuan kullanacağım. Bu işlerle hem uğraşmayı seviyorum hem de sonraki araç yıkamalarında bu koruma bana kolaylık sağlayacaktır.
tunch07 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullanın kaput koruma filmini şiddetle tavsiye ederim ama boya koruma çok gereksiz ben siyah olan aracıma yaptırdım sonra çok pişman oldum verdiğim paraya yazık dedim heleki sizin araç beyaz bence ona veraceğiniz parayı başka şeyde değerlendirin örneğin ön cama termal filmi düşünebilirsiniz çok yararlı olyo bide yaptığınız uygulamaların fiyatlarınıda yazarsanız sevinirşm bagaç krom çıta ve difüzer çok hoşuma gitti
Çok teşekkür ediyorum. Kaput koruma yaptıracağım. Boya koruma ise kendim bir nevi hobi olarak uğraşacağım için keyif alarak zaman geçireceğim. Aracın üzerinden suyun durmaması bile keyif veriyor çünkü.
Cam filminde ise bir kaç arkadaşım bu şekilde kalmasını önerdi arka camlar renkli olduğu için. Sanırım bir kaç gün düşüneceğim.
Ürünleri http://www.s-dizayn.com/shop/ 'dan tedarik ettim.
Difüzör: 250 TL
Krom Bagaj Alt Çıtası: 78 TL
Spoiler: 220 TL
Pedal Kaplama Seti: 100 TL (AliExpress.com'dan alabilirdim fakat beklemek istemedim. Fiyatlarda şuanda neredeyse aynı.)
Kaplama seti: Gaz,Fren,Debriyaj ve Ayak dinlendirme olarak 4 parça)
Novatek A118 Araç Kamerası: AliExpress.com'da ortalama 150-160 TL fiyatlarında.
Alpine SWE 815: 490 TL
Macun gerektiren uygulamaları yaptırmayı düşünürseniz. (Difüzör veya Spoiler) İçinden çıkan macunu kullanmadık. Onun yerine çok daha kaliteli bir macun kullandık düşme olmasın diye. Tam ismini öğrenip size yazabilirim.
Bunların dışında orjinal kauçuk paspas seti, orjinal bagaj havuzu ve app plaka mevcut.