Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Sami Demirdizen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Niğde
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Cevap: Volkswagen Passat Highline Taner Göde

semavi Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun.Allah sağılıklı ve güzel günlerde binmek nasip etsin.
    Çok teşekkürler... Allah razı olsun...

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı olsun güle güle binin.

kaput filmi ve boya koruma için tekrar düşünmenizi tavsiye ederi. iyice araştırın ikisinide.
    aracınızı yıkatırken yada yıkarken gösterge paneli ve piano black kısma dikkat.çok çabuk çizilirler aklınızda olsun.
    Çok teşekkürler. Tavsiyeleriniz içinde teşekkürler.
    Şeffaf kaput filmi çektirmeyi düşünüyorum. Yolların hali malum. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışacağız artık.
    Boya koruma olarak Gtechniq Exo v2 uzun dayanımlı hibrit koruma düşünüyorum. Koruma uygulamadan önce kill ve izopropil ile temizleme yapacağım. Sonrasında uygun nötr şampuan kullanacağım. Bu işlerle hem uğraşmayı seviyorum hem de sonraki araç yıkamalarında bu koruma bana kolaylık sağlayacaktır.

tunch07 Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun güle güle kullanın kaput koruma filmini şiddetle tavsiye ederim ama boya koruma çok gereksiz ben siyah olan aracıma yaptırdım sonra çok pişman oldum verdiğim paraya yazık dedim heleki sizin araç beyaz bence ona veraceğiniz parayı başka şeyde değerlendirin örneğin ön cama termal filmi düşünebilirsiniz çok yararlı olyo bide yaptığınız uygulamaların fiyatlarınıda yazarsanız sevinirşm bagaç krom çıta ve difüzer çok hoşuma gitti
    Çok teşekkür ediyorum. Kaput koruma yaptıracağım. Boya koruma ise kendim bir nevi hobi olarak uğraşacağım için keyif alarak zaman geçireceğim. Aracın üzerinden suyun durmaması bile keyif veriyor çünkü. Cam filminde ise bir kaç arkadaşım bu şekilde kalmasını önerdi arka camlar renkli olduğu için. Sanırım bir kaç gün düşüneceğim.

Ürünleri http://www.s-dizayn.com/shop/ 'dan tedarik ettim.
    Difüzör: 250 TL
    Krom Bagaj Alt Çıtası: 78 TL
    Spoiler: 220 TL
    Pedal Kaplama Seti: 100 TL (AliExpress.com'dan alabilirdim fakat beklemek istemedim. Fiyatlarda şuanda neredeyse aynı.)
    Kaplama seti: Gaz,Fren,Debriyaj ve Ayak dinlendirme olarak 4 parça)
    Novatek A118 Araç Kamerası: AliExpress.com'da ortalama 150-160 TL fiyatlarında.
    Alpine SWE 815: 490 TL

Macun gerektiren uygulamaları yaptırmayı düşünürseniz. (Difüzör veya Spoiler) İçinden çıkan macunu kullanmadık. Onun yerine çok daha kaliteli bir macun kullandık düşme olmasın diye. Tam ismini öğrenip size yazabilirim.

Bunların dışında orjinal kauçuk paspas seti, orjinal bagaj havuzu ve app plaka mevcut.
    Konu Sami Demirdizen tarafından (04 04 2016 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
       semavi Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun.Allah sağılıklı ve güzel günlerde binmek nasip etsin.
    Çok teşekkürler... Allah razı olsun...

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı olsun güle güle binin.

kaput filmi ve boya koruma için tekrar düşünmenizi tavsiye ederi. iyice araştırın ikisinide.
    aracınızı yıkatırken yada yıkarken gösterge paneli ve piano black kısma dikkat.çok çabuk çizilirler aklınızda olsun.
    Çok teşekkürler. Tavsiyeleriniz içinde teşekkürler.
    Şeffaf kaput filmi çektirmeyi düşünüyorum. Yolların hali malum. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışacağız artık.
    Boya koruma olarak Gtechniq Exo v2 uzun dayanımlı hibrit koruma düşünüyorum. Koruma uygulamadan önce kill ve izopropil ile temizleme yapacağım. Sonrasında uygun nötr şampuan kullanacağım. Bu işlerle hem uğraşmayı seviyorum hem de sonraki araç yıkamalarında bu koruma bana kolaylık sağlayacaktır.

tunch07 Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun güle güle kullanın kaput koruma filmini şiddetle tavsiye ederim ama boya koruma çok gereksiz ben siyah olan aracıma yaptırdım sonra çok pişman oldum verdiğim paraya yazık dedim heleki sizin araç beyaz bence ona veraceğiniz parayı başka şeyde değerlendirin örneğin ön cama termal filmi düşünebilirsiniz çok yararlı olyo bide yaptığınız uygulamaların fiyatlarınıda yazarsanız sevinirşm bagaç krom çıta ve difüzer çok hoşuma gitti
    Çok teşekkür ediyorum. Kaput koruma yaptıracağım. Boya koruma ise kendim bir nevi hobi olarak uğraşacağım için keyif alarak zaman geçireceğim. Aracın üzerinden suyun durmaması bile keyif veriyor çünkü. Cam filminde ise bir kaç arkadaşım bu şekilde kalmasını önerdi arka camlar renkli olduğu için. Sanırım bir kaç gün düşüneceğim.

Ürünleri http://www.s-dizayn.com/shop/ 'dan tedarik ettim.
    Difüzör: 250 TL
    Krom Bagaj Alt Çıtası: 78 TL
    Spoiler: 220 TL
    Pedal Kaplama Seti: 100 TL (AliExpress.com'dan alabilirdim fakat beklemek istemedim. Fiyatlarda şuanda neredeyse aynı.)
    Kaplama seti: Gaz,Fren,Debriyaj ve Ayak dinlendirme olarak 4 parça)
    Novatek A118 Araç Kamerası: AliExpress.com'da ortalama 150-160 TL fiyatlarında.
    Alpine SWE 815: 490 TL

Macun gerektiren uygulamaları yaptırmayı düşünürseniz. (Difüzör veya Spoiler) İçinden çıkan macunu kullanmadık. Onun yerine çok daha kaliteli bir macun kullandık düşme olmasın diye. Tam ismini öğrenip size yazabilirim.

Bunların dışında orjinal kauçuk paspas seti, orjinal bagaj havuzu ve app plaka mevcut.

3. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

Volkswagen Passat Highline Taner Göde

ibrahim42 Nickli Üyeden Alıntı
    aracıma seramik kaplama yaptırdım artık daha parlıyor herkese tavsiye ederim.Eklenti 24055Eklenti 24056Eklenti 24057Eklenti 24058
    Birde bu resimlerde bir efekt veya benzer bir oynama var mı?? instigramdan felan bir efeckt geldimi acaba?resimlerinizi bir detay sitesinde paylaştım ve mutlaka resimlerle oynandığı seramiğin bukadar parlamasının mümkün olmadığı vs yazılmış hatta resimlerde oynama yoksa size ürünün ismini soruyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Konu pulpa tarafından (05 04 2016 Saat 06:58 ) değiştirilmiştir.
    aracıma seramik kaplama yaptırdım artık daha parlıyor herkese tavsiye ederim.Eklenti 24055Eklenti 24056Eklenti 24057Eklenti 24058
    Birde bu resimlerde bir efekt veya benzer bir oynama var mı?? instigramdan felan bir efeckt geldimi acaba?resimlerinizi bir detay sitesinde paylaştım ve mutlaka resimlerle oynandığı seramiğin bukadar parlamasının mümkün olmadığı vs yazılmış hatta resimlerde oynama yoksa size ürünün ismini soruyorlar.

5. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İbrahim kardeşim, R-Line aracın ve uygulama hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olur inşallah. R-Line çok beğendim. 19" Verona jantları kullanamayacağımı bildiğim için ve 19" Verona'sız R-Line olmaz, R-Line'sız 19" Verona olmaz diye ikisine de girişmedim fakat samimiyetle ifade edeyim ki çok, çok beğendim. Araçta elektrikli arka cam ve manüel yan cam perdeler var mı? Arka camda perde çekilmiş göremediğim için sormak istiyorum.

aracıma seramik kaplama yaptırdım artık daha parlıyor herkese tavsiye ederim.
    Eklenti 24055Eklenti 24056
    Eklenti 24057Eklenti 24058
    İbrahim kardeşim, R-Line aracın ve uygulama hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olur inşallah. R-Line çok beğendim. 19" Verona jantları kullanamayacağımı bildiğim için ve 19" Verona'sız R-Line olmaz, R-Line'sız 19" Verona olmaz diye ikisine de girişmedim fakat samimiyetle ifade edeyim ki çok, çok beğendim. Araçta elektrikli arka cam ve manüel yan cam perdeler var mı? Arka camda perde çekilmiş göremediğim için sormak istiyorum.

Eklenti 24055Eklenti 24056
    Eklenti 24057Eklenti 24058

7. offline
    ibrahim42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

pulpa Nickli Üyeden Alıntı

serhat bey günaydın resimlerde herhangibir oynama yok tamamen orjinal
    yazınızı gördükten sonra bende şimdi uygulamayı yapan abimize whatsapp tan yazdım cevap bekliyorum
    ürün isminide yazarım birazdan
       pulpa Nickli Üyeden Alıntı

serhat bey günaydın resimlerde herhangibir oynama yok tamamen orjinal
    yazınızı gördükten sonra bende şimdi uygulamayı yapan abimize whatsapp tan yazdım cevap bekliyorum
    ürün isminide yazarım birazdan

9. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

hakan.justice Nickli Üyeden Alıntı
    Gördüğüm en parlak passat maaşallah.
    Hayırlı olsun

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    teşekkür ederim Hakan bey iyi dilekleriniz için
       hakan.justice Nickli Üyeden Alıntı
    Gördüğüm en parlak passat maaşallah.
    Hayırlı olsun

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    teşekkür ederim Hakan bey iyi dilekleriniz için

11. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    günaydın Taner bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. aracımda elektrikli arka cam ve manuel yan cam perdeleri mevcut değil eski aracımda vardı renault grand scenıc 3
    onda elektrikli çocuk kilidide vardı sadece bu 2 özelliği arıyorum açıkçası
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    günaydın Taner bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. aracımda elektrikli arka cam ve manuel yan cam perdeleri mevcut değil eski aracımda vardı renault grand scenıc 3
    onda elektrikli çocuk kilidide vardı sadece bu 2 özelliği arıyorum açıkçası

13. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

3 Ay
    Sedan
    Highline
    3000 km
    1.6 TDI 7-DSG
    Volkswagen Passat

Bugün tam 3 ay oldu. Ayda 1000 km yapmışım. Depoda 3. dolumun yakıtı halen duruyor ve 110 km menzil gösteriyor. 56 litre dolumdan sonra 10 litre daha almıştım, 1985 km'den sonra yakıt ve menzil durumu bu. Sabah 19 km'yi şehir içinde 5.0 l/100 km ortalama ile geldim, yaptığım tek şey gaz pedalına vahşice basmamak ve aracı "cruising" (gezerek) gelme modunda kullanmak. Diğer zamanlarda bu 7.0 l/100 km ortalama oluyordu, sürüş stili 2 litre fark ettiriyor.

Maşallah, ben 1.6 TDI ve 7-DSG kombinasyonuna bu kadar hızlı ve kolay nasıl alıştığıma şaşırıyorum. Bu ben değilim sanki. Taner Göde benzinli kullanır, manüel kullanır... 1986-2016 tam 30 yıl önce sürücü belgemi aldım, bu süre içerisinde dizel kullanımım 2003 yılındaki 2000 model kullanılmış ve kazalı bir haftalık SEAT Toledo 1.9 TDI yanlışım ve 2011-2012 arasında Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 6 ileri Comfortline + Cam Tavan aracım dışında yoktu, DSG sadece 2012-2013 arasında 1.4 TSI 160 HP 7-DSG Volkswagen CC aracımda vardı, şimdi nasıl oldu da ben hep karşı geldiğim ve Doğuş'u 2 katı fiyat farkı uygulamasından ötürü suçladığım ve eleştirdiğim 1.6 TDI 120 HP 7-DSG araca bu kadar alıştım?

Bu benden çok aracın kendisinin çok ama çok iyi ayarlanmış ve birbirine adapte edilmiş motor ve otomatik nedeninden ötürüdür yoksa her tecrübeli sürücü gibi ben de her motorlu aracı kullanabilirim. Volkswagen B8 kasada tamamen yeni nesil TSI ve TDI motor ile 3. jenerasyon 7-DSG otomatik özelliklerini birbirine çok iyi adapte etmiş. Bu durum Doğuş'u aşar ve doğrudan Volkswagen'i takdir ve tebrik etmeye gider.

Araçta yetkili servise göstereceğim tek bir sorum var ve o da panoramik cam tavandaki rulo perdenin aracın sağa ve sola hareket etmesinde milinin yuvasında hareket ederek tık tık ses çıkarması. Rahatsız edici bir durum değil, ama o ses var ve çözümü varsa nasıl yapıldığını bilmek isterim.

Dün akşam 30 dereceydi ve klimayı İLK DEFA açtım ve içerisi DEZENFEKTE EDİLMİŞ PASTANE HASTANE AMELİYATHANE DOĞUMHANE gibi kokuyordu Allah sizi inandırsın, ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, sanırım petekler çok yeni ve filtre de sıfır olduğu için aracın içine üflenen kutup soğuğu böyle bir temiz hastane kokusu yayılmasına neden oldu.

Adana'dan selamlar ve sevgiler,

Taner Göde
    3 Ay
    Sedan
    Highline
    3000 km
    1.6 TDI 7-DSG
    Volkswagen Passat

Bugün tam 3 ay oldu. Ayda 1000 km yapmışım. Depoda 3. dolumun yakıtı halen duruyor ve 110 km menzil gösteriyor. 56 litre dolumdan sonra 10 litre daha almıştım, 1985 km'den sonra yakıt ve menzil durumu bu. Sabah 19 km'yi şehir içinde 5.0 l/100 km ortalama ile geldim, yaptığım tek şey gaz pedalına vahşice basmamak ve aracı "cruising" (gezerek) gelme modunda kullanmak. Diğer zamanlarda bu 7.0 l/100 km ortalama oluyordu, sürüş stili 2 litre fark ettiriyor.

Maşallah, ben 1.6 TDI ve 7-DSG kombinasyonuna bu kadar hızlı ve kolay nasıl alıştığıma şaşırıyorum. Bu ben değilim sanki. Taner Göde benzinli kullanır, manüel kullanır... 1986-2016 tam 30 yıl önce sürücü belgemi aldım, bu süre içerisinde dizel kullanımım 2003 yılındaki 2000 model kullanılmış ve kazalı bir haftalık SEAT Toledo 1.9 TDI yanlışım ve 2011-2012 arasında Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 6 ileri Comfortline + Cam Tavan aracım dışında yoktu, DSG sadece 2012-2013 arasında 1.4 TSI 160 HP 7-DSG Volkswagen CC aracımda vardı, şimdi nasıl oldu da ben hep karşı geldiğim ve Doğuş'u 2 katı fiyat farkı uygulamasından ötürü suçladığım ve eleştirdiğim 1.6 TDI 120 HP 7-DSG araca bu kadar alıştım?

Bu benden çok aracın kendisinin çok ama çok iyi ayarlanmış ve birbirine adapte edilmiş motor ve otomatik nedeninden ötürüdür yoksa her tecrübeli sürücü gibi ben de her motorlu aracı kullanabilirim. Volkswagen B8 kasada tamamen yeni nesil TSI ve TDI motor ile 3. jenerasyon 7-DSG otomatik özelliklerini birbirine çok iyi adapte etmiş. Bu durum Doğuş'u aşar ve doğrudan Volkswagen'i takdir ve tebrik etmeye gider.

Araçta yetkili servise göstereceğim tek bir sorum var ve o da panoramik cam tavandaki rulo perdenin aracın sağa ve sola hareket etmesinde milinin yuvasında hareket ederek tık tık ses çıkarması. Rahatsız edici bir durum değil, ama o ses var ve çözümü varsa nasıl yapıldığını bilmek isterim.

Dün akşam 30 dereceydi ve klimayı İLK DEFA açtım ve içerisi DEZENFEKTE EDİLMİŞ PASTANE HASTANE AMELİYATHANE DOĞUMHANE gibi kokuyordu Allah sizi inandırsın, ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, sanırım petekler çok yeni ve filtre de sıfır olduğu için aracın içine üflenen kutup soğuğu böyle bir temiz hastane kokusu yayılmasına neden oldu.

Adana'dan selamlar ve sevgiler,

Taner Göde

15. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

arkadaşlar kullanılan seramiğin markası 455 japon malı fotoğraf boyutunu ayarlayamadığım için yükleyemedim isteyen olursa mail atarım resmini
    ambalaj üzerinde 455 EXLUSIVE CARE CERAMIC COATING yazıyor
    Konu ibrahim42 tarafından (05 04 2016 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
    arkadaşlar kullanılan seramiğin markası 455 japon malı fotoğraf boyutunu ayarlayamadığım için yükleyemedim isteyen olursa mail atarım resmini
    ambalaj üzerinde 455 EXLUSIVE CARE CERAMIC COATING yazıyor

17. offline
    lordford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    lord
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hayırlı olsun. jantlarda çok hoş.
    Her güzel; güzelliğini göstermek ister.

yıkama bakımıyla ilgili dikkat edilecek şeyler nelerdir?

Eklenti 24055Eklenti 24056Eklenti 24057Eklenti 24058

Eklenti 24055Eklenti 24056Eklenti 24057Eklenti 24058

19. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

lordford Nickli Üyeden Alıntı

çok teşekkür ederim lord
    bana istersen fırçayla bile yıkayabilirsin çizilmez dediler
       lordford Nickli Üyeden Alıntı

çok teşekkür ederim lord
    bana istersen fırçayla bile yıkayabilirsin çizilmez dediler

21. offline
    Oguzmahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Oguz Mahmut
    Yer
    Erzurum
    Model
    Superb
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Görüntü gerçekten muazzam, yeniden maşallah diyelim, daha önce hiç böylesini görmedim, iyi iş çıkarmışlar...
    Görüntü gerçekten muazzam, yeniden maşallah diyelim, daha önce hiç böylesini görmedim, iyi iş çıkarmışlar...

23. offline
    ebpalamutoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ebpa
    Yer
    kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

seramik kaplama gerçekten kendini göstermiş maşallah
    seramik kaplama gerçekten kendini göstermiş maşallah

25. offline
    gokhan1300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    İskenderun
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    01

Hocam yanlış anlamayın lütfen ama seramik koruma bakım ister,özel şampuan ile bilindik,mümkünse seramik koruma yaptırdığınız yerde yıkatmanız gerekir,yanlışınız olmasın?

Bir kaç mesaj önce paylaşılmış;Gtechniq iyidir.
    Hocam yanlış anlamayın lütfen ama seramik koruma bakım ister,özel şampuan ile bilindik,mümkünse seramik koruma yaptırdığınız yerde yıkatmanız gerekir,yanlışınız olmasın?

27. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

gokhan1300 Nickli Üyeden Alıntı

GÖKHAN BEY seramik uygulamacısı öyle dedi ama ben tabiki fırça ve sünger ile hiç araç yıkamam özel şampuan ve bezler kullanırım
       gokhan1300 Nickli Üyeden Alıntı

GÖKHAN BEY seramik uygulamacısı öyle dedi ama ben tabiki fırça ve sünger ile hiç araç yıkamam özel şampuan ve bezler kullanırım

29. offline
    Babako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alp
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

Sanayi diliyle seramik kaplama orjinal ismiyle Glass Coating uygulamalarında korumaya eşdeğer bakım ürünleri kullanmak gerekmekte. Sampuan olarak Ph oranı dengeli Gyeon Bathe + ve Nanolex Pure Shampoo alanında çok iyiler. R line araç hayirli olsun gule gule kullanın.
    Sanayi diliyle seramik kaplama orjinal ismiyle Glass Coating uygulamalarında korumaya eşdeğer bakım ürünleri kullanmak gerekmekte. Sampuan olarak Ph oranı dengeli Gyeon Bathe + ve Nanolex Pure Shampoo alanında çok iyiler. R line araç hayirli olsun gule gule kullanın.

31. offline
    uludag34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34aa0001

Arkadaşlar passat test videosunda bir arkadaş ötv ile ilgili bir konuya değinmiş, doğrumu caba ?

"highline passat alırsanız üzerindeki opsiyonlara ötv yansıtmıyor ama aynı opsiyonlardan comfortline üzerine ilave etmek isterseniz ötv ekliyor."
    Arkadaşlar passat test videosunda bir arkadaş ötv ile ilgili bir konuya değinmiş, doğrumu caba ?

"highline passat alırsanız üzerindeki opsiyonlara ötv yansıtmıyor ama aynı opsiyonlardan comfortline üzerine ilave etmek isterseniz ötv ekliyor."

33. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

Babako Nickli Üyeden Alıntı
    çok teşekkür ederim ALP bey iyi dilekleriniz için verdiğiniz bilgiler için
       Babako Nickli Üyeden Alıntı
    çok teşekkür ederim ALP bey iyi dilekleriniz için verdiğiniz bilgiler için

35. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

uludag34 Nickli Üyeden Alıntı

Muhtemelen şöyledir;sözü edilen donanımlar highline araçta standart ise ayrıca bir ötvlendirme yapılmıyordur,highline farkının içindedir bu ötv.
       uludag34 Nickli Üyeden Alıntı

Muhtemelen şöyledir;sözü edilen donanımlar highline araçta standart ise ayrıca bir ötvlendirme yapılmıyordur,highline farkının içindedir bu ötv.

37. offline
    arda52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

19 verona konforlu mu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    19 verona konforlu mu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39. offline
    ranegade95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Serviste pasta cila boya koruma yaptıran arkadaşlar var mı ? Memnun musunuz ve ne kadar süre etkili kalıyor ?

Kılcal fırça çizikleri için yaptırıyorum
    Serviste pasta cila boya koruma yaptıran arkadaşlar var mı ? Memnun musunuz ve ne kadar süre etkili kalıyor ?

Kılcal fırça çizikleri için yaptırıyorum

41. offline
    bookmark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Veronaya bayıldım, mükemmel.
    Veronaya bayıldım, mükemmel.

43. offline
    Onuronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Bu nerede ve hangi marka ürünle olabilmiş ?

45. offline
    ben-bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Buğra
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016
    06

arkadaşlar sabah arabayı çalıştırdım analog ve dijital saat ayarı bozulmuştu. ve trip de sıfırlanmış kendi kendine. 2016 model daha 1600km'de. neden olmuş olabilir ki ? benim bilmediğim bi durum mu var acaba
    arkadaşlar sabah arabayı çalıştırdım analog ve dijital saat ayarı bozulmuştu. ve trip de sıfırlanmış kendi kendine. 2016 model daha 1600km'de. neden olmuş olabilir ki ? benim bilmediğim bi durum mu var acaba

47. offline
    neudeks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serkan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2007

ben-bugra Nickli Üyeden Alıntı
    Servise git yeni yazılım yüklet kardeşim olmaması lazım normalde.. 2015 lerde vardı bu problem
    Servise git yeni yazılım yüklet kardeşim olmaması lazım normalde.. 2015 lerde vardı bu problem

49. offline
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

Onuronur Nickli Üyeden Alıntı
    455 EXLUSIVE CARE CERAMIC COATING made ın japan
    Konya da Avrukon oto da yapıldı face de Ali yapıcı diye aratabilirsiniz
       Onuronur Nickli Üyeden Alıntı
    455 EXLUSIVE CARE CERAMIC COATING made ın japan
    Konya da Avrukon oto da yapıldı face de Ali yapıcı diye aratabilirsiniz

51. offline
    kksoylemez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kazım Söylemez
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

2016 modellerde kronik problemlerin çözüldüğünü söyleyen ustanın gözüne sokun.

53. offline
    ben-bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Buğra
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016
    06

kksoylemez Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. Biraz soteye yatip beklicem ayni sey ikinci defa olursa artik ustanin gozune mi sokarim baska biyerine mi bakacaz artik
    Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. Biraz soteye yatip beklicem ayni sey ikinci defa olursa artik ustanin gozune mi sokarim baska biyerine mi bakacaz artik

55. offline
    MeSHeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MEHMET
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34LT9696

Mirrorlink için USB'ye takılı herhangi bir aygıt yok diyor.
    Kol dayamanın altındaki USB ye telefonu takıyorum ama telefonu görmüyor.
    Mirrorlink kullanımı aktif midir? Başka bir yerde USB var mı yoksa?

57. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Değil.700 TL çok civarı aktif olur.
       MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Değil.700 TL çok civarı aktif olur.

59. offline
    idealiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    erhan
    Yer
    istanbul
    Model
    Ibiza
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    1985

bazı kronik problemler, yazılım problemleri VW grubun standardı oldu, yazılım hilesinden sonra adamlar sanki kullanıcıyı cezalandırmak içinmidir nedir bildikleri halde okadar şikayete rağmen değiştirmemede inat ettiler...
    bazı kronik problemler, yazılım problemleri VW grubun standardı oldu, yazılım hilesinden sonra adamlar sanki kullanıcıyı cezalandırmak içinmidir nedir bildikleri halde okadar şikayete rağmen değiştirmemede inat ettiler...