Servise göstereceğim çıtırtıyı randevu aldım.Yapılacak tabi ki ama git gel sıkıntı işte.Bir kere de ses gelmeyen bir passata binmek bana nasip olmadı.bu üçüncü sıfır passatım ve üçündede farklı bölgelerden çıtırtı sesi geldi.Bana denk geliyor galiba,sıfır olsun şahin olsun ama sessiz olsun kafasındayım ondan oluyor.Servis arabayı elledikcede ben araçtan soguyorum.Birincisini 10 bin de ikincisini 15 binde sattım araçlarda nokta hata yoktu ama servis kurcalayınca gıcık oluyorum.Bu b8 hıghlıne da yolcu olacak böyle giderse önce sunroof perdesi bozuk çıktı yaptılar şimdi de vites kolu civarında bir çıtırtı.İkinci elde zarar etmeyen yada az zarar eden bir alternatif bulsam zıplayacagım da yok işte.iki passatıda aldıgımdan daha fazla fiyata sattım üstelik 1 sene binip,durum bunda da değişmeyecek gibi.Başka iki sıfır araç alıp satsak bir araba parası siler neredeyse.O nedenle şimdilik yine passata devam.gülü seven dikenine katlanır misali

Zaten bu ufak tefek ayrıntılar dışında araç memnuniyet verici parasına göre.(aslında pahalı demek isterdim ama ıvır zıvır araçların parasını görünce durum değişiyor)
b8 1.4 tsı 150 bg hakkında performans bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Dizeli bununla değiştirmek istiyorum eğer performansına degecekse.Çevrede de bulamadım 150 bg lik degerlendirme alacak birisini.ikisinide kullanan bir arkadaş varsa bilgi almak güzel olur.