1800 tsi highline alıyorum pazartesi

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    sebinefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Coşkun
    Yer
    İZMİR/Şebinkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Cevap: 1800 tsi highline alıyorum pazartesi

Artık memlekete gittiğinizde bol bol resim yüklersizin artık yeni arabanızdan .
    Tekrardan hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin
    Artık memlekete gittiğinizde bol bol resim yüklersizin artık yeni arabanızdan .
    Tekrardan hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin

3. offline
    alperen64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alperen
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010
    45 ADL 64

1.8 can şiddetle tavsiye edilir.
    1.8 can şiddetle tavsiye edilir.

5. offline
    ozcan84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Passat Turkiye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Passat Turkiye

7. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

340 tl ye istanbulda doyurdum karnını ankarada geceliceğim yarın yolculuk nevşehire inş

340 tl ye istanbulda doyurdum karnını ankarada geceliceğim yarın yolculuk nevşehire inş

9. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Cıyır cıyır maşallah ilk defa bu kadar mutluyum bi araba aldığımda. Highline önerilir maşallah diiiyin . Tşk ler arkadaşlar

Cıyır cıyır maşallah ilk defa bu kadar mutluyum bi araba aldığımda. Highline önerilir maşallah diiiyin . Tşk ler arkadaşlar

11. offline
    Adı
    Alperen
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010
    45 ADL 64

Maşallah ya kıskandım açıkçası :D
    Maşallah ya kıskandım açıkçası :D

13. offline
    TCOŞKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    TOLGA COŞKUN
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    34GV9689

Evet sikintinin saticidan kaynaklandigi ozcan beyle telde konusarak anlamis bulunmaktayim. Abi tekrar tekrar hayrini gör nasip bu isler allah kaza bela vermesin cok güzel bir araba aldin masallah...en azindan yabanciya gitmedigine çok sevindim..
    Evet sikintinin saticidan kaynaklandigi ozcan beyle telde konusarak anlamis bulunmaktayim. Abi tekrar tekrar hayrini gör nasip bu isler allah kaza bela vermesin cok güzel bir araba aldin masallah...en azindan yabanciya gitmedigine çok sevindim..

15. offline
    Adı
    Alperen
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010
    45 ADL 64

kazasız belasiz inşallah.
    kazasız belasiz inşallah.

17. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Enteresan bir konu olmuş, Aracı alan Özcan Bey'e hayırlı olsun der. Güle güle kullanmasını dilerim.
    Diğer arkadaşa da gönüle göre bir Passat'ı kısa sürede bulmasını.
    Enteresan bir konu olmuş, Aracı alan Özcan Bey'e hayırlı olsun der. Güle güle kullanmasını dilerim.
    Diğer arkadaşa da gönüle göre bir Passat'ı kısa sürede bulmasını.

19. offline
    emperor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUHAMMED
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007

çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...
    çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...

21. offline
    selseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Defalarca bunu söyledim ve söylemeye devam edeceğim. 1.8 TSI aslında Passat için en ideal motordur.
    Böyle bir arabaya performans verecek motor budur.
    Konu selseli tarafından (01 04 2014 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Defalarca bunu söyledim ve söylemeye devam edeceğim. 1.8 TSI aslında Passat için en ideal motordur.
    Böyle bir arabaya performans verecek motor budur.

23. offline
    Adı
    TOLGA COŞKUN
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    34GV9689

Teşekkür ederim..
    Teşekkür ederim..

25. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

Özcan bey aracınız hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.Bu arada öyle bir anlatıyorsunuz ki maşallah inanın benim bile bayiye gidip sıfır bir highline passat siparişi veresim geldi.Ya da ikinci el bir tane alasım geldi. BMW sahibi olmama rağmen kıskandım doğrusu.Bir insanın otomobilini sevip övmesi kadar güzel bir şey yok sanırım.Daha doğrusu aşık olması kadar.Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah.
    Özcan bey aracınız hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.Bu arada öyle bir anlatıyorsunuz ki maşallah inanın benim bile bayiye gidip sıfır bir highline passat siparişi veresim geldi.Ya da ikinci el bir tane alasım geldi. BMW sahibi olmama rağmen kıskandım doğrusu.Bir insanın otomobilini sevip övmesi kadar güzel bir şey yok sanırım.Daha doğrusu aşık olması kadar.Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah.

27. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Herkese tşkler. Şimdi daha yeni geldim evime gelirkende birkac resim çaktim sizlerle paylaşmak istedimPassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Herkese tşkler. Şimdi daha yeni geldim evime gelirkende birkac resim çaktim sizlerle paylaşmak istedimPassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

29. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

İstanbul- ankara- hirfanlı barajı- nevşehir galdim şimdi eve km sıfırlamıştım bu km 100 km şehir içi gerisi uzun yolda yapıldı . Uzun yolda 140-210 arası geldim malum 1800... Resmi de evin önünde çektim Passat TurkiyePassat Turkiye

İstanbul- ankara- hirfanlı barajı- nevşehir galdim şimdi eve km sıfırlamıştım bu km 100 km şehir içi gerisi uzun yolda yapıldı . Uzun yolda 140-210 arası geldim malum 1800... Resmi de evin önünde çektim Passat TurkiyePassat Turkiye

31. offline
    emperor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUHAMMED
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007

araç gerçekten çok güzel hani derler ya dipçik gibi aynen öyle 1.6 fsi dan sonra acayip olmuştur eminim..muhakkak bir adak yapın derim Allah kaza bela vermesin...
    araç gerçekten çok güzel hani derler ya dipçik gibi aynen öyle 1.6 fsi dan sonra acayip olmuştur eminim..muhakkak bir adak yapın derim Allah kaza bela vermesin...

33. offline
    Adı
    TOLGA COŞKUN
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    34GV9689

Özcan bey yanlış görmediysem çeyreğin az altında benzin kalmış ve 827 km yol mu yapmıştiniz
    Özcan bey yanlış görmediysem çeyreğin az altında benzin kalmış ve 827 km yol mu yapmıştiniz

35. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Evet doğru gördünüz tahminim 1000-1100 km arasında bi yerde yolda kalırım bu arada yarın lpdi taktırıyorum aracıma vialle marka, montaj aşamalarını resimli bi şekilde güzel bi topic açacam sizlere bi faydası olur inş. yakıt değerlerini de gösteririm montajı sıkıntısız bi şekilde bitsin inş.
    Evet doğru gördünüz tahminim 1000-1100 km arasında bi yerde yolda kalırım bu arada yarın lpdi taktırıyorum aracıma vialle marka, montaj aşamalarını resimli bi şekilde güzel bi topic açacam sizlere bi faydası olur inş. yakıt değerlerini de gösteririm montajı sıkıntısız bi şekilde bitsin inş.

37. offline
    selseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ozcan84 Nickli Üyeden Alıntı
    yıllık kaç km yol yapıyorsunuz? Lpg taktırma maliyetini ne kadar sürede amorti edeceksiniz, bunu hesapladınız mı acaba?
    yıllık kaç km yol yapıyorsunuz? Lpg taktırma maliyetini ne kadar sürede amorti edeceksiniz, bunu hesapladınız mı acaba?

39. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

15.000 km yaparım ortalama.... şimdi kimse şunu demesin 15.000 km için değmez.. kesinlikle değer bence çünkü taktıran arkadaşlarım var 50% yakın tasaruf sağlıyorlar. Arabam şehir içi ortalama 50 kuruş yaksa ve lpdi sonrası 25 kuruşa inse bu 15.000 km de 3750 tl yapar. Sistem maliyeti 6000 tl yani ortalama 2 yılda amorti ediyor ve ben arabama inş en az 5 yıl binecem diye tahmin ediyorum ve satarken de albenisi olur sonucta üzerinde 6000 tl lik lpdi kiti mevcut.
    15.000 km yaparım ortalama.... şimdi kimse şunu demesin 15.000 km için değmez.. kesinlikle değer bence çünkü taktıran arkadaşlarım var 50% yakın tasaruf sağlıyorlar. Arabam şehir içi ortalama 50 kuruş yaksa ve lpdi sonrası 25 kuruşa inse bu 15.000 km de 3750 tl yapar. Sistem maliyeti 6000 tl yani ortalama 2 yılda amorti ediyor ve ben arabama inş en az 5 yıl binecem diye tahmin ediyorum ve satarken de albenisi olur sonucta üzerinde 6000 tl lik lpdi kiti mevcut.

41. offline
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız binin.Siz 5 yıl binicem dedikten sonra diyecek bişey yok tabii ki Ben genel olarak lpg ye karşı olduğum için yorum yapmam pek doğru olmaz ama 25 ykr ye düşerse, gerçekten iyimiş.
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız binin.Siz 5 yıl binicem dedikten sonra diyecek bişey yok tabii ki Ben genel olarak lpg ye karşı olduğum için yorum yapmam pek doğru olmaz ama 25 ykr ye düşerse, gerçekten iyimiş.

43. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

yarın sabah 9 a randevu aldım lpdi için dediğim gibi montaj resimlerini atacam inş. sonrada yakıt değerlerini paylaşırım
    yarın sabah 9 a randevu aldım lpdi için dediğim gibi montaj resimlerini atacam inş. sonrada yakıt değerlerini paylaşırım

45. offline
    BeratYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berat
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

25 krş'a düşmesi imkansız gibi birşey.Hangi lpg dönüşüm yapana sorarsanız sorun araban benzinde kaç lt yakıyorsa %20 fazlasını uzerıne koy lt bazında hesapla diyor.Sizin hesabınıza göre lpg litre bazında benzinden daha az yakıyor.Yani şöyle hesap yapacak olursak 11 lt şehir içi teknik verisi sizin aracınızın yani 55 krş'a denk geliyor.Lpg'de de düz 13 lt yaksa desek 2.95 krş'dan 38.3 krş yakacaksınız.Yani yarı yarıya fark gibi birşey söz konusu değil.Taktırınca nasıl yaktığını zaten paylaşırsınız.Belki yanlış biliyoruzdur düzeltmiş oluruz.
    25 krş'a düşmesi imkansız gibi birşey.Hangi lpg dönüşüm yapana sorarsanız sorun araban benzinde kaç lt yakıyorsa %20 fazlasını uzerıne koy lt bazında hesapla diyor.Sizin hesabınıza göre lpg litre bazında benzinden daha az yakıyor.Yani şöyle hesap yapacak olursak 11 lt şehir içi teknik verisi sizin aracınızın yani 55 krş'a denk geliyor.Lpg'de de düz 13 lt yaksa desek 2.95 krş'dan 38.3 krş yakacaksınız.Yani yarı yarıya fark gibi birşey söz konusu değil.Taktırınca nasıl yaktığını zaten paylaşırsınız.Belki yanlış biliyoruzdur düzeltmiş oluruz.

47. offline
    lecabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferdi
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010

Güle güle, kazasız belasız kullanın.
    Güle güle, kazasız belasız kullanın.

49. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Dediğiniz doğru sonuçta lpdi taktırmış biri değilim ama yakın bi zamanda yakıt değerlerini sizlerle paylaşırım inş. sıkıntısız bi şekilde takılıp çalışsında
    Dediğiniz doğru sonuçta lpdi taktırmış biri değilim ama yakın bi zamanda yakıt değerlerini sizlerle paylaşırım inş. sıkıntısız bi şekilde takılıp çalışsında

51. offline
    Adı
    Alperen
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010
    45 ADL 64

1.8 min. 60 kuruş yakıyor. 5 sene binecekseniz eğer lpdi mantıklı olabilir.
    1.8 min. 60 kuruş yakıyor. 5 sene binecekseniz eğer lpdi mantıklı olabilir.

53. offline
    Adı
    TOLGA COŞKUN
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    34GV9689

% 50 tasarruf imkansiz abi en fazla 30 yasadim çünkü
    % 50 tasarruf imkansiz abi en fazla 30 yasadim çünkü

55. offline
    sebinefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Coşkun
    Yer
    İZMİR/Şebinkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Zaten lpdi yetkii servisini ararsanız %45 yakıt tasarrufu , %10 tork artışı der. Yani rakamlar biraz kağıt üstünde bu şekilde. Yalnız 1.4 TSI superb kullanıcısı bir arkadaş vardı. 0.19-0.20 kuruştan bahsediyordu. Forumda aratırsanız bulursunuz mutlaka.
    Özcan bey in arabası bu mukayeseye pek uymaz hem motor hacmi fazla hem de otomatik şanzıman.
    Zaten lpdi yetkii servisini ararsanız %45 yakıt tasarrufu , %10 tork artışı der. Yani rakamlar biraz kağıt üstünde bu şekilde. Yalnız 1.4 TSI superb kullanıcısı bir arkadaş vardı. 0.19-0.20 kuruştan bahsediyordu. Forumda aratırsanız bulursunuz mutlaka.
    Özcan bey in arabası bu mukayeseye pek uymaz hem motor hacmi fazla hem de otomatik şanzıman.

57. offline
    Adı
    özcan
    Yer
    nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2010

Lpdi taktırmış bulunmaktayım ve cidden 50% tasaruf sağladı, diğer konu başlıktada yazdığım gibi 0,25 kuruş yakıyor ve şimdilik çok memnunum

Lpdi taktırmış bulunmaktayım ve cidden 50% tasaruf sağladı, diğer konu başlıktada yazdığım gibi 0,25 kuruş yakıyor ve şimdilik çok memnunum

59. offline
    dyt_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hakan
    Yer
    Ordu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2006
    38 BL 292

Şehir içi 25 kuruş :-) gerçekten çok güzel değer.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şehir içi 25 kuruş :-) gerçekten çok güzel değer.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 1234 Son