o zaman benim buraya gelmeniz lazim gadasini aldigim
yer cok musait![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
o zaman benim buraya gelmeniz lazim gadasini aldigim
yer cok musait![]()
SKANDAL GÖRÜNTÜLER BUNLAR SEVKET ABI, ne zaman Belcika ya gittin geldin gadasini aldigiminOffff ooooooffff Hemserim,
yaw haci bun ne yaw?? agam ben senin arabani temiz bildrim yaw. ici disi piril piril olurdu.
agam nördün sen böyle. aaa bak bu olmadi hemsom...
Evet bakalim ne var:
- Camurluk pislenmis
- Arabanin önü hep camur
- Kuzlar birakmis <bilirsiniz ne demek istedigimi>
...
Arkadaslar bakin Dursun abimin arabasina:
Mustafa Sandal ne derde simdi:
Onun arabasi vaar kirli mi kirli...
ici disi pasak, pasak mi pasak
malesef temiz degil...
Selamlar benim güzel kardesim![]()
![]()
SKANDAL GÖRÜNTÜLER BUNLAR SEVKET ABI, ne zaman Belcika ya gittin geldin gadasini aldigiminOffff ooooooffff Hemserim,
yaw haci bun ne yaw?? agam ben senin arabani temiz bildrim yaw. ici disi piril piril olurdu.
agam nördün sen böyle. aaa bak bu olmadi hemsom...
Evet bakalim ne var:
- Camurluk pislenmis
- Arabanin önü hep camur
- Kuzlar birakmis <bilirsiniz ne demek istedigimi>
...
Arkadaslar bakin Dursun abimin arabasina:
Mustafa Sandal ne derde simdi:
Onun arabasi vaar kirli mi kirli...
ici disi pasak, pasak mi pasak
malesef temiz degil...
Selamlar benim güzel kardesim![]()
![]()
Kesinlikle katiliyorum bu fikire ! Dursun abimin evi cok müsait, 2 arac girip temizlenebilir. 5. Bulusma Detailing üzerine olsun bari
.
Kesinlikle katiliyorum bu fikire ! Dursun abimin evi cok müsait, 2 arac girip temizlenebilir. 5. Bulusma Detailing üzerine olsun bari
.
.
.
Yasinin SIKINTISI düzeldi deahh ahh bu almanyadakilerin turkcesi beni oldurecek
''yapmamiz'' degil ''çekmemiz'' gadasini aldigim
bide otobuse veya tramvaya binecegim demiyorlar, otobusu alacagim, tram alacagim
edit: benim yazilardaki noktali harflerin olmamasi klavyemde o harflerin olmadigindan![]()
bi şu "herkez" düzelmedi
![]()
Yasinin SIKINTISI düzeldi deahh ahh bu almanyadakilerin turkcesi beni oldurecek
''yapmamiz'' degil ''çekmemiz'' gadasini aldigim
bide otobuse veya tramvaya binecegim demiyorlar, otobusu alacagim, tram alacagim
edit: benim yazilardaki noktali harflerin olmamasi klavyemde o harflerin olmadigindan![]()
bi şu "herkez" düzelmedi
![]()
Konu mighty82 tarafından (18 10 2012 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: resim ekleme
hemso cok guzel olmus, ya kucucuk yerdi orayi rutusla falan kapatirlardi isteselerdi ama o zamanda bu kadar para almazlardi
komple boyamaya hic gerek yoktu,
tr'de olsan arkadan kazali muamelesi gorurdu senin R-Line![]()
hemso cok guzel olmus, ya kucucuk yerdi orayi rutusla falan kapatirlardi isteselerdi ama o zamanda bu kadar para almazlardi
Hemso,hemso cok guzel olmus, ya kucucuk yerdi orayi rutusla falan kapatirlardi isteselerdi ama o zamanda bu kadar para almazlardi
ben cepden bir kurus ödemedim. Vw servis kendi yapti.![]()
![]()
Hemso,hemso cok guzel olmus, ya kucucuk yerdi orayi rutusla falan kapatirlardi isteselerdi ama o zamanda bu kadar para almazlardi
ben cepden bir kurus ödemedim. Vw servis kendi yapti.![]()
![]()
cepten para da cıkmasa, gene komple boyamayı bu kadar küçük birşey için olduğuna burada inandıramazsın![]()
cepten para da cıkmasa, gene komple boyamayı bu kadar küçük birşey için olduğuna burada inandıramazsın![]()
Vay be R-Line in asaleti bu iste. Masallahi var gercekten.
Arka yazisiz Passat her zaman daha iyi görünüyor. Nazar degdirmeyelim.
Arka bagaj nasil paslanir anlamsiz gercekten.
Vay be R-Line in asaleti bu iste. Masallahi var gercekten.
Arka yazisiz Passat her zaman daha iyi görünüyor. Nazar degdirmeyelim.
Arka bagaj nasil paslanir anlamsiz gercekten.
paslanmazlık garantisi 10 yıl geğil mi ???
Selam güzel Kardesim,cepten para da cıkmasa, gene komple boyamayı bu kadar küçük birşey için olduğuna burada inandıramazsın![]()
yalan burcum yok
Istersen sana tamirat raporunu buraya ekleye bilirim, sorun yok.
Sonra inaniyormusun yada inanmiyorsun, oda sana kalmis güzel kardesim.
Ama ögle iste, vw servisine gittim ve durumu izah etdim. Burada Paslanma söz konusu degil arkadaslar. Benim durumumda kendim algiladigim görüntü sudur,
o patlayan boya bölgesinde hafif ve cok yakindan bile görülmeyen boya yirtiklari vardi, buna ragmen o bölgede o patlak olustu.
Bunun büyümemesi icin VW Servise gidip gösterdim. Bu madde veya yapim hatasina degenerek, ve bu konu üzerinde durarak, VW Servisi VW Wolfsburg´u aradi ve durumu izah etti.
Boyanin kalinligi bile ölcüldü. Sonuc 90µ. Yani üzerinden tekrar boyama islemi yapilmadi. Eger olsaydi ozaman zor olurdu.... (Kaza tamirat, boyada cizik sonradan üzerine yeniden boyanmis, vesaire)
Bir kac gün sonra VW Servisi beni arayip bagaj kapak komple boyanacagini söyledi. Boyadan haric VW emblem ve bagajin arkasinda olan chrom bar´da degisti.
Pas konusunda suayip kardesimin dogru tahmin ettigi gibi VW 10 Yil veriyor. Yalniz burada bazi VW Servisler (Almanya´da) ayrimcilik yapiyor...
Arabanin karosserisinde komple Paslanma olunca garanti veriyoruz diyorlar (Yani Pas´dan acilan delik felan) ama ufak tevek Paslanmis bölgelere hayir diyorlar...
Aslinda Pas veya cürük aynidir!
Yani cürüyerek/paslanarak delik acilmis veya acilmamis fark etmez. Bunun yapilmasi lazim. En iyi taktik bu konu üzerinde VW Servisini sikilamak. Er yada gec yapiyorlar
Selamlar saygilar
Konu mighty82 tarafından (19 10 2012 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.
Selam güzel Kardesim,cepten para da cıkmasa, gene komple boyamayı bu kadar küçük birşey için olduğuna burada inandıramazsın![]()
yalan burcum yok
Istersen sana tamirat raporunu buraya ekleye bilirim, sorun yok.
Sonra inaniyormusun yada inanmiyorsun, oda sana kalmis güzel kardesim.
Ama ögle iste, vw servisine gittim ve durumu izah etdim. Burada Paslanma söz konusu degil arkadaslar. Benim durumumda kendim algiladigim görüntü sudur,
o patlayan boya bölgesinde hafif ve cok yakindan bile görülmeyen boya yirtiklari vardi, buna ragmen o bölgede o patlak olustu.
Bunun büyümemesi icin VW Servise gidip gösterdim. Bu madde veya yapim hatasina degenerek, ve bu konu üzerinde durarak, VW Servisi VW Wolfsburg´u aradi ve durumu izah etti.
Boyanin kalinligi bile ölcüldü. Sonuc 90µ. Yani üzerinden tekrar boyama islemi yapilmadi. Eger olsaydi ozaman zor olurdu.... (Kaza tamirat, boyada cizik sonradan üzerine yeniden boyanmis, vesaire)
Bir kac gün sonra VW Servisi beni arayip bagaj kapak komple boyanacagini söyledi. Boyadan haric VW emblem ve bagajin arkasinda olan chrom bar´da degisti.
Pas konusunda suayip kardesimin dogru tahmin ettigi gibi VW 10 Yil veriyor. Yalniz burada bazi VW Servisler (Almanya´da) ayrimcilik yapiyor...
Arabanin karosserisinde komple Paslanma olunca garanti veriyoruz diyorlar (Yani Pas´dan acilan delik felan) ama ufak tevek Paslanmis bölgelere hayir diyorlar...
Aslinda Pas veya cürük aynidir!
Yani cürüyerek/paslanarak delik acilmis veya acilmamis fark etmez. Bunun yapilmasi lazim. En iyi taktik bu konu üzerinde VW Servisini sikilamak. Er yada gec yapiyorlar
Selamlar saygilar
yok sen yanlış anladın ben kendim için demedim. burada olsa kimseyi inandıramazsın dedim
yoksa ben öncesini zaten gördüm açıklama yapmana gerek yok.![]()
yok sen yanlış anladın ben kendim için demedim. burada olsa kimseyi inandıramazsın dedim
yoksa ben öncesini zaten gördüm açıklama yapmana gerek yok.![]()
şimdi burda selçuk bey tr şartlarında konuşuyor ama doğru diyor adama resimleri gösterseniz adam derki bu yapılmıştır sonra kaza yapmıştır boyatmıstırda ama bana bu resmı gosterıyor der yani burda derler abi neler derler senin sıfır arabana takla bile attırırlar hatta boya olcme cihazı ile plastik kısmı ölçüp burda işlem var bile derler![]()
şimdi burda selçuk bey tr şartlarında konuşuyor ama doğru diyor adama resimleri gösterseniz adam derki bu yapılmıştır sonra kaza yapmıştır boyatmıstırda ama bana bu resmı gosterıyor der yani burda derler abi neler derler senin sıfır arabana takla bile attırırlar hatta boya olcme cihazı ile plastik kısmı ölçüp burda işlem var bile derler![]()
ozaman baya bi urasdirirlar adami desene....
tr sartlarina göre inandirici olmadigini tahmin ederim.... yine almanyada okadar degil
selam
ozaman baya bi urasdirirlar adami desene....
tr sartlarina göre inandirici olmadigini tahmin ederim.... yine almanyada okadar degil
selam
Konuyu yeni gördüm. Araç çok güzel Şevket Bey, güle güle kullanın.
IT'de hangi işle meşgulsünüz? Bende IT'ciyim.
Selam Gökay Bey,
ben Daimler AG yani Mercedeslerin yapilan sirketinde IT Bölümünde Network Administratörlügü yapiyorum.
Oradaki "Mercedes Benz Truk" bölümünde Server & Client Management (Windows Server 2003 R2 & Windows Server 2008 R2), Software Management, automate Client rollout, Active Directory adminstration, GPO, VPN, VMWare vCenter 5.1 sorumlusuyum.
Sevindim burada IT ile mesgül olan Kardeslerimle bir arada olmak.
Siz tam ne yapiyorsunuz?
Selamlar
Sevket
PS: Son cevapiniz icin tesekkürler Gökay Bey.
Selam Gökay Bey,
ben Daimler AG yani Mercedeslerin yapilan sirketinde IT Bölümünde Network Administratörlügü yapiyorum.
Oradaki "Mercedes Benz Truk" bölümünde Server & Client Management (Windows Server 2003 R2 & Windows Server 2008 R2), Software Management, automate Client rollout, Active Directory adminstration, GPO, VPN, VMWare vCenter 5.1 sorumlusuyum.
Sevindim burada IT ile mesgül olan Kardeslerimle bir arada olmak.
Siz tam ne yapiyorsunuz?
Selamlar
Sevket
PS: Son cevapiniz icin tesekkürler Gökay Bey.
Selam Arkadaslar,
evet yavas yavas hazirliklar basliyor ve ilk ismarlamayi yaptim.
Sol tarafda olan hava cikisini tek olarak aldim. Ilk aklim o gümüs cerciveyi sökmek yada boyaligisa cözmekdi.
Belki benim dekor ile iyi olmaz gibisine düsüncelerim vardi.
Fakat baka baka hic de fena durmaz diye düsündüm...
O yüzden gümüs cerciveyi birakacam. (Yasin harbiden fena olmaz)
Insallah geri kalan seti ismarlayip almanyada (Yasin bilir) bir arkadasla takilacak.
Onun yani sira yapilan diger isler sunlardir:
- Kap alt aydinlatma
- Ayak aydinlatma ön arka
- Ic aydinlatma beyaz LED degistirelecektir
- Yan ayna ve araka Plaka beyaz LED degistirelecek
Ilkbaharin aylarinda planliyoruz arkadasla baslamayi. Sizlere resimlerle ve raporlarimla takipte tutarim.
Selamlar Saygilar
Passat B7 isikli Hvalandirma "sol"
![]()
Selam Arkadaslar,
Sol tarafda olan hava cikisini tek olarak aldim. Ilk aklim o gümüs cerciveyi sökmek yada boyaligisa cözmekdi.
Insallah geri kalan seti ismarlayip almanyada (Yasin bilir) bir arkadasla takilacak.
- Kap alt aydinlatma
Ilkbaharin aylarinda planliyoruz arkadasla baslamayi. Sizlere resimlerle ve raporlarimla takipte tutarim.
Selamlar Saygilar
![]()
Hayırlı olsun. ızgaralara hattı nereden çekeceksin?Selam Arkadaslar,
- Kap alt aydinlatma
Selamlar Saygilar
![]()
Hayırlı olsun. ızgaralara hattı nereden çekeceksin?Selam Arkadaslar,
- Kap alt aydinlatma
Selamlar Saygilar
![]()
-Araça bakıyorumda gerçekten asalet akıyor üstünden
-R-Line Değişik duruyor be
-Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah![]()
-Araça bakıyorumda gerçekten asalet akıyor üstünden
-R-Line Değişik duruyor be
-Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah![]()
Tesekkür ederim sagol cümlemize.
Hattlari, izgaralari söküldükden sonra ic tarafdan uzun ve ince bir tel ile cekilecekdir.
Hatti ana dügümeden alinacak.
Bu Linkde güzel anlatiliyor (Almanca)
Passat-Forum • Thema anzeigen - Lüftungsdüsen Beleuchtung
Selam
Tesekkür ederim sagol cümlemize.
Hattlari, izgaralari söküldükden sonra ic tarafdan uzun ve ince bir tel ile cekilecekdir.
Hatti ana dügümeden alinacak.
Bu Linkde güzel anlatiliyor (Almanca)
Passat-Forum • Thema anzeigen - Lüftungsdüsen Beleuchtung
Selam
Renk de araç da harika,Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın![]()
Sevket abim,Selam Arkadaslar,
- Kap alt aydinlatma
Selamlar Saygilar
![]()
bunlari senin üzerine temin edebilirmiyim ??? Bende istiyorum. Güzel olacak R-Line hayirlisi ile
.
Ich bekomme auch jetzt Rückfahrkamera für Variant bald![]()
Sevket abim,Selam Arkadaslar,
- Kap alt aydinlatma
Selamlar Saygilar
![]()
bunlari senin üzerine temin edebilirmiyim ??? Bende istiyorum. Güzel olacak R-Line hayirlisi ile
.
Ich bekomme auch jetzt Rückfahrkamera für Variant bald![]()