Tamamdır abi anlaşıldı
Ülke faktöründen dolayı senin yayların,bizim Türkiyede ki ve diğer ülkelerdeki yaylara göre biraz daha yüksek olduğundan,aracın çok havadaydı,birde 17 jant takınca iyice havalandı

Dolayısıyla,spor yayları takınca,araç Türkiyedeki araçlardan 1-2 cm daha aşağıya düştü. Yani senin aracın yaylı haliyle,Turhan abi takarsa o aracın yaylı hali arasında yine fark olacak ve Turhan abinin araç yere daha fazla yaklaşacak.
Turhan abi,ben ısrarla sana yay takma diyorum. Beni dinle takma. Çünkü dediğim gibi Gökhan abinin süsansiyonları ülke faktöründen dolayı zaten daha yüksek. Yay taktığı halde bizim yaysız halimiz ile hemen hemen aynı aslında seviyesi.
Dingil mesafesi Passattan çok daha kısa olan Fabiada bile en ufak sette,en ufak bir çukurda güm diye altı patlıyor aracın,Daha 2 hafta olmadan bak ne oldu;
Velhasıl kelam ; senin aracın şu anki hali ideal. Zaten çok tatlı duruyor,ne gerek var her sette tedirgin olmaya,araca 4-5 kişi binip uzun yola çıktığında altını sürte sürte gitmeye ? Ben ısrarla taktırma diyorum