Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Bu tarih sakat be kardeşim...........
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
TOPLAM : 13
Konu srcn09 tarafından (29 05 2012 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
TOPLAM : 13
Ben de katılırım büyük olasılıkla...
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
TOPLAM : 17
Konu srcn09 tarafından (29 05 2012 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir.
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Selcuk abi katiliyormu katilmiyormu ???? Adamin felegini sasirttiniz ses de cikmiyorKatılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
TOPLAM : 13.
Aman Selcuk abim be sende is yerinden benim gibi 1 gün izin al ne olacak yaw. Seni merak ediyoruz, senin Resmini görmedik daha hakikaten Forumda
![]()
Selcuk abi katiliyormu katilmiyormu ???? Adamin felegini sasirttiniz ses de cikmiyorKatılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
TOPLAM : 13.
Aman Selcuk abim be sende is yerinden benim gibi 1 gün izin al ne olacak yaw. Seni merak ediyoruz, senin Resmini görmedik daha hakikaten Forumda
![]()
yaz listeye daha Sercan, Mert Bey, Recep Bey, Turhan Bey, Hayrettin kardeşimiz... Daha aklıma gelmeyenlerde var![]()
yaz listeye daha Sercan, Mert Bey, Recep Bey, Turhan Bey, Hayrettin kardeşimiz... Daha aklıma gelmeyenlerde var![]()
Gelmek zorunda olan kadro Tayfun abi , Erdem Abi , Emre Abi , Mete Abi , Gökçen abi , Can , Lütfü Abi , Osman abi Deniz Paşam var şimdi aklıma geldi hadi bakalım yarın görücem herkesiyaz listeye daha Sercan, Mert Bey, Recep Bey, Turhan Bey, Hayrettin kardeşimiz... Daha aklıma gelmeyenlerde var![]()
Taner Abimizi de bekliyorum![]()
Konu srcn09 tarafından (29 05 2012 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.
Gelmek zorunda olan kadro Tayfun abi , Erdem Abi , Emre Abi , Mete Abi , Gökçen abi , Can , Lütfü Abi , Osman abi Deniz Paşam var şimdi aklıma geldi hadi bakalım yarın görücem herkesiyaz listeye daha Sercan, Mert Bey, Recep Bey, Turhan Bey, Hayrettin kardeşimiz... Daha aklıma gelmeyenlerde var![]()
Taner Abimizi de bekliyorum![]()
selçuk abi saman altında su yürütenlerden ses var görüntü yokSelcuk abi katiliyormu katilmiyormu ???? Adamin felegini sasirttiniz ses de cikmiyor.
![]()
kızmıyosun dimi selçuk abi
selçuk abi saman altında su yürütenlerden ses var görüntü yokSelcuk abi katiliyormu katilmiyormu ???? Adamin felegini sasirttiniz ses de cikmiyor.
![]()
Selcuk abimi hic bir resmini görmek nasip olmadi acikcasiselçuk abi saman altında su yürütenlerden ses var görüntü yok
. Aramizda bir tek bunu görmedim, yakindan görmesemde kendisini sever sayarim ve bir Agabeyim gibi görürüm. Onun icin bu bulusmaya katilmasi lazim, yoksa ben gelecem getirecem bulusmaya artik
. Cok ters zaman oldu, bende gelmek istiyorum
![]()
Selcuk abimi hic bir resmini görmek nasip olmadi acikcasiselçuk abi saman altında su yürütenlerden ses var görüntü yok
. Aramizda bir tek bunu görmedim, yakindan görmesemde kendisini sever sayarim ve bir Agabeyim gibi görürüm. Onun icin bu bulusmaya katilmasi lazim, yoksa ben gelecem getirecem bulusmaya artik
. Cok ters zaman oldu, bende gelmek istiyorum
![]()
taner abi uçakla gelsin sabiha gökçenden alırız gene orda bırakırız hatta gelirse hava alanına 10 tane passatla karşılamaya gideriz bundanda büyük jest olmaz yaz taner abiyide
taner abi uçakla gelsin sabiha gökçenden alırız gene orda bırakırız hatta gelirse hava alanına 10 tane passatla karşılamaya gideriz bundanda büyük jest olmaz yaz taner abiyide
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +2
sedat27 +2
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
TOPLAM : 15
Evet Arkadaşlar, Lütfen Katılım Gösterelim, Herkesi Bu Buluşmada Görmek İstiyorum
Kişi Sayısı Belli Olmayanlar + Yazılmamıştır...
Sercan Yanlış Sayıyorsun +2 Derken Toplamda 2 Kişi
Sedat Mesale 2 Kişi Gelecek...
Neyse Düzelttim :D
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Evet Arkadaşlar, Lütfen Katılım Gösterelim, Herkesi Bu Buluşmada Görmek İstiyorum
Neyse Düzelttim :D
O zaman böyle yazılır abi sen öyle yazınca şaşırdım zaten herkesin sayısı fazla maşallah dedimKatılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Neyse Düzelttim :D![]()
O zaman böyle yazılır abi sen öyle yazınca şaşırdım zaten herkesin sayısı fazla maşallah dedimKatılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Neyse Düzelttim :D![]()
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım LÜTFEN ama Ah Yasin ah![]()
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Yer : Sapanca
Konu srcn09 tarafından (29 05 2012 Saat 02:43 ) değiştirilmiştir.
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Konu srcn09 tarafından (29 05 2012 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
ben kaçıyorum herkese iyi geceler keyifli forumlar çarşamba günü görüşmek üzere
not:bu mesajı alıntı yapmayın konu dağılmasın
ben kaçıyorum herkese iyi geceler keyifli forumlar çarşamba günü görüşmek üzere
not:bu mesajı alıntı yapmayın konu dağılmasın
arkadaşlar lütfen konuyu dağitmayalim,
bu konu passatturkiye ekibi icin onemli bir konu, baska cumleler araya girdiginde katilmak isteyen uye ciddi ciddi gelenler var mi diye bakarken mesajlarin arasinda bogulacak ve basip gidecek,
daha gecen gun bu konu hakkinda tartisildi, sadece lutfen...
arkadaşlar lütfen konuyu dağitmayalim,
bu konu passatturkiye ekibi icin onemli bir konu, baska cumleler araya girdiginde katilmak isteyen uye ciddi ciddi gelenler var mi diye bakarken mesajlarin arasinda bogulacak ve basip gidecek,
daha gecen gun bu konu hakkinda tartisildi, sadece lutfen...
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
Katılanlar
ATT-SUKRU +2
HGYAYLA +1
sedat27 +1
srcn09 +4
gokbrk
SELÇUK
512M
lütfen konu başlığının dışına çıkmadan yazalım.siteye yeni üye olmuş biri ikinci sayfadan sonra okumaz ve buluşmaya da gelmez.
daha önce açılmış bir başlık vardı bu konuda lütfen dikkat edelim.
saygılar
lütfen konu başlığının dışına çıkmadan yazalım.siteye yeni üye olmuş biri ikinci sayfadan sonra okumaz ve buluşmaya da gelmez.
daha önce açılmış bir başlık vardı bu konuda lütfen dikkat edelim.
saygılar