Tamponun siyah kısımları ve marşpiyelleri kasa rengine boyatmak istiyorum.

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Cevap: Tamponun siyah kısımları ve marşpiyelleri kasa rengine boyatmak istiyorum.

sivil Nickli Üyeden Alıntı
    Çok güzel durmuş Yasin.Senin arabada çok fazla olmasada yine fark yapar.Koyu renk olduğu için yani.Farkındaysan siyah B6 lar neden daha dolgun oturaklıymış gibi duruyor açık renklerden? Nedeni o siyah plastik kısımlarla bütünleşiyor kasada ondan , göz ayırt edemiyor tümleşik algılıyor tüm kasayı.
    haklisin Koyu renk oldugu icin benim arac biraz kurtariyor yani siyah parcalar belli bile olmuyor bazen (Hava sartlarina bagli). Ama benim aracin R-Line Modeli dehset üstüne dehset duracaktir
    Çok güzel durmuş Yasin.Senin arabada çok fazla olmasada yine fark yapar.Koyu renk olduğu için yani.Farkındaysan siyah B6 lar neden daha dolgun oturaklıymış gibi duruyor açık renklerden? Nedeni o siyah plastik kısımlarla bütünleşiyor kasada ondan , göz ayırt edemiyor tümleşik algılıyor tüm kasayı.
    haklisin Koyu renk oldugu icin benim arac biraz kurtariyor yani siyah parcalar belli bile olmuyor bazen (Hava sartlarina bagli). Ama benim aracin R-Line Modeli dehset üstüne dehset duracaktir

3. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Cevap: Tamponun siyah kısımları ve marşpiyelleri kasa rengine boyatmak istiyorum.

Arka ağırlıklı bir resim olsun Yasin,önde fazla siyah kısım yok arkaya göre.

5. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Buyur bunu ekliyeyim o zaman

Passat Turkiye
    Buyur bunu ekliyeyim o zaman

Passat Turkiye

7. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Valla Yasin senin zaten siyah olduğundan, boyalı ve kasayla tümleşik gibi algılandığından araban olduğundan daha heybetli gözüküyor.
    Valla Yasin senin zaten siyah olduğundan, boyalı ve kasayla tümleşik gibi algılandığından araban olduğundan daha heybetli gözüküyor.

9. offline
    RadaR65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ziya Koçak
    Yer
    Konya
    Model
    Superb
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    42 CVT 54

yasin abi yaparım yapmasına ama hiç güzel olmaz.. aracının parlamayan bir resmi yokmu? bide alttan daha net?
    yasin abi yaparım yapmasına ama hiç güzel olmaz.. aracının parlamayan bir resmi yokmu? bide alttan daha net?

11. offline
    alp_tunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alper
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008
    06 ALP 58

Tercih sizin ama arkadaşlar önceki aracıma body kit yaptırmıştım. Yaptırdığıma pişman oldum. Taş değen yerler veya ufak çizikler çok kötü oluyor. Sürekli tamir istiyor. En güzeli araca orjinal binmek, bir tarafından mosifiyeye girince sonu gelmiyor. En sonunda aracı satarak kurtuldum ben. Satarkende bir sürü emeğim ve param ziyan oldu. Şimdi sadece yakıt+bakım+temizilik hariç para harcamıyorum.
    Tercih sizin ama arkadaşlar önceki aracıma body kit yaptırmıştım. Yaptırdığıma pişman oldum. Taş değen yerler veya ufak çizikler çok kötü oluyor. Sürekli tamir istiyor. En güzeli araca orjinal binmek, bir tarafından mosifiyeye girince sonu gelmiyor. En sonunda aracı satarak kurtuldum ben. Satarkende bir sürü emeğim ve param ziyan oldu. Şimdi sadece yakıt+bakım+temizilik hariç para harcamıyorum.

13. offline
    typhoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Tayfun
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

Boyandıktan sonra o kısımlara film yapılabilirmi acaba aynen kaputa yapılan seffaf film gibi. Yapılabilirse o zaman taşlar için koruma olabilir.
    Boyandıktan sonra o kısımlara film yapılabilirmi acaba aynen kaputa yapılan seffaf film gibi. Yapılabilirse o zaman taşlar için koruma olabilir.

15. offline
    Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul / Eskişehir
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Ya R line gibi oluyor diyorsunuz da R line araçta tampon ekleri falan farklı marşpiyeler farklı onların detaylarını unutmayın onlar bambaşka görünüm kazandırır.Hiç bi zaman da öyle durmaz araç.

Boya farkı olur bi süre sonra gözünüze batar pişman olursunuz falan filan ben hala orjinal binilmesi taraftarıyım ama son karar yine de sizin.

Ama hiç bi zaman R line ekler olmadıkça boya ile araç R line gibi olmaz.
    Ya R line gibi oluyor diyorsunuz da R line araçta tampon ekleri falan farklı marşpiyeler farklı onların detaylarını unutmayın onlar bambaşka görünüm kazandırır.Hiç bi zaman da öyle durmaz araç.

Boya farkı olur bi süre sonra gözünüze batar pişman olursunuz falan filan ben hala orjinal binilmesi taraftarıyım ama son karar yine de sizin.

Ama hiç bi zaman R line ekler olmadıkça boya ile araç R line gibi olmaz.

17. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Uzun araştırmalarım sonucunda ( geriye dönük ) daha önce DH de bu konu hakkında paylaştığım şeyleri buldum

Tarih 2 şubat 2010..

Sahibinden.com bir ilanda görmüştüm..Beyez passat a yapılmış işlemi..İlan sahibinden konu ile ilgili bilgi almıştım..O mesajlarıda buldum..

Aracı yaptıran kişiyle konuşmalarımız.. ( Aşağıdan yukarıya doğru )

Passat Turkiye

Yaptırdığı araç..Aslında 4 adet fotoğraf paylaşmışım ama linklerden 2 tanesi çalışıyor sadece..

Onlarıda tekrar kendim upload ettim sağlama aldım

Passat TurkiyePassat Turkiye
    Uzun araştırmalarım sonucunda ( geriye dönük ) daha önce DH de bu konu hakkında paylaştığım şeyleri buldum

Tarih 2 şubat 2010..

Sahibinden.com bir ilanda görmüştüm..Beyez passat a yapılmış işlemi..İlan sahibinden konu ile ilgili bilgi almıştım..O mesajlarıda buldum..

Aracı yaptıran kişiyle konuşmalarımız.. ( Aşağıdan yukarıya doğru )

Passat Turkiye

Yaptırdığı araç..Aslında 4 adet fotoğraf paylaşmışım ama linklerden 2 tanesi çalışıyor sadece..

Onlarıda tekrar kendim upload ettim sağlama aldım

Passat TurkiyePassat Turkiye

19. offline
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Bir araç daha buldum bu bölgeler boyanmış..Ancak nedense çok itici geldi

Volkswagen Passat 2.0 FSi Comfortline 2005 Model 31.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 79967086

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Konu errddm tarafından (29 03 2012 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
    Bir araç daha buldum bu bölgeler boyanmış..Ancak nedense çok itici geldi

Volkswagen Passat 2.0 FSi Comfortline 2005 Model 31.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 79967086

Passat Turkiye

Passat Turkiye

21. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

typhoon Nickli Üyeden Alıntı
    Bu da iyi bir fikir.Benim kaputtaki gibi şeffaf film olursa hem belli olmaz hem taştan korunur hemde boyanın atma riski olmaz.Bunuda düşünmek lazım.
       typhoon Nickli Üyeden Alıntı
    Bu da iyi bir fikir.Benim kaputtaki gibi şeffaf film olursa hem belli olmaz hem taştan korunur hemde boyanın atma riski olmaz.Bunuda düşünmek lazım.

23. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Erdem ilk resimdeki passat tam benim görmeyi arzuladığım passat.ikinci resimdeki yaramaz,lastikler ön panjur filan bana gelmez öylesi.İlk resimdeki gibi apaçi olmayan zerafetini bozmayan ayarda olmalı.
    Erdem ilk resimdeki passat tam benim görmeyi arzuladığım passat.ikinci resimdeki yaramaz,lastikler ön panjur filan bana gelmez öylesi.İlk resimdeki gibi apaçi olmayan zerafetini bozmayan ayarda olmalı.

25. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Farkettiysen arabayı nasılda iri ve dolgun gösteriyor değilmi?
    Konu sivil tarafından (29 03 2012 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.

27. offline
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

İlk paylaştıklarım gibi boyanacak , ön tarafa ABT lip takılacak , 17-18'' bir jant takılacak..Sonra karşısına geçilip izlenecek

oda bu oluyor..Gerçi yan ve arka eteklerde R-line sanırım..

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    İlk paylaştıklarım gibi boyanacak , ön tarafa ABT lip takılacak , 17-18'' bir jant takılacak..Sonra karşısına geçilip izlenecek

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

29. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

errddm Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Harika,ya zaten Passat ta olması gereken default durum bu.Neymiş öyle ticari doblolar gibi kara kara karlıklar marşpiyeller.
       errddm Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Harika,ya zaten Passat ta olması gereken default durum bu.Neymiş öyle ticari doblolar gibi kara kara karlıklar marşpiyeller.

31. offline
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Yine konuyla ilgili olarak klasik , ağırbaşlı olan standart passatı , büyük jant , spor süspansiyon ve ön arka ve yan etekler ile bir anda spor sedana çevirebiliyor..En çok istediğim şey

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Yine konuyla ilgili olarak klasik , ağırbaşlı olan standart passatı , büyük jant , spor süspansiyon ve ön arka ve yan etekler ile bir anda spor sedana çevirebiliyor..En çok istediğim şey

Passat Turkiye

Passat Turkiye

33. offline
    drkayzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    KAYSERİ
    Model
    CC
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

sivil bey etek altı boya var diye satamazsınız sonra

35. offline
    RadaR65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ziya Koçak
    Yer
    Konya
    Model
    Superb
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    42 CVT 54

drkayzer Nickli Üyeden Alıntı
    işte bu sağlam cayma nedenlerinden biri..
    işte bu sağlam cayma nedenlerinden biri..

37. offline
    Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul / Eskişehir
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Jantı değiştirilmiş araca "Kazalı mı bu jantlar değişik?" diye soran milletten ben "buralar boyalı kazası falan var mı?" tarzı bi soru sormalarını da beklerim ve yadırgamam
    Jantı değiştirilmiş araca "Kazalı mı bu jantlar değişik?" diye soran milletten ben "buralar boyalı kazası falan var mı?" tarzı bi soru sormalarını da beklerim ve yadırgamam

39. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Doktor zaten benim arabayı kim kaça alır ki bu saatten sonra,olmuş 7 yaşında boyasız orijinal olsa 34 yapar etek altı boyalı olsa 33 yapar hadi bilemedin 32 olsun.1-2 binin lafı olmaz bu yaştaki bir arabanın. Benim amacım kısmetse B8 gelene kadar bu arabamla oynamak zevkini çıkarmak.Yeni bir Passat'ta bu denli oynamayı hayatta yapmam-yapamam.
    O yüzden tadını çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.Hem sonra buraya ne yazacaz çizecez,şunu yaptık bunu yaptık diye Maksat muhabbet olsun.
    Doktor zaten benim arabayı kim kaça alır ki bu saatten sonra,olmuş 7 yaşında boyasız orijinal olsa 34 yapar etek altı boyalı olsa 33 yapar hadi bilemedin 32 olsun.1-2 binin lafı olmaz bu yaştaki bir arabanın. Benim amacım kısmetse B8 gelene kadar bu arabamla oynamak zevkini çıkarmak.Yeni bir Passat'ta bu denli oynamayı hayatta yapmam-yapamam.
    O yüzden tadını çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.Hem sonra buraya ne yazacaz çizecez,şunu yaptık bunu yaptık diye Maksat muhabbet olsun.

41. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Ya bu ne biçim jant 15 lik midir bu nedir..
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

43. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Ben hala ısrarla gereksiz dyorum Hadi Gri bir nebze ama Beyaz araçta kesinlikle yapılmaması gereken bir şey. Siyah ve Beyazın oluşturduğu bütünlük hiç bir şeye değişilmez

Passat Turkiye
    Ben hala ısrarla gereksiz dyorum Hadi Gri bir nebze ama Beyaz araçta kesinlikle yapılmaması gereken bir şey. Siyah ve Beyazın oluşturduğu bütünlük hiç bir şeye değişilmez

Passat Turkiye

45. offline
    logo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    shn
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2010

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye
    Kışlık lastikler için özel jant diye biliyorum ben
    Passat Turkiye
    Kışlık lastikler için özel jant diye biliyorum ben

47. offline
    alp_tunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alper
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008
    06 ALP 58

Passat Turkiye
    Exclusive modellerdeki jant bunlardan ve benim aracımda exclusive model 16" jant.
    Passat Turkiye
    Exclusive modellerdeki jant bunlardan ve benim aracımda exclusive model 16" jant.

49. offline
    ahm02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AHMET
    Yer
    ankara
    Model
    A6
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    06 AAY 71

ben gümüş gri b6ımda uygulamıştım boya dökülmesi falan olmamıştı ama 1 yıl kullanıp sattım sonrasında ne oldu allah bilir ....görüntüyü çok fazla arkadaşların ve abilerin dediği kadar basitleştirmiyor bence ..yapılabilinir bence foto bulursam eklemeye çalışacağım
    ben gümüş gri b6ımda uygulamıştım boya dökülmesi falan olmamıştı ama 1 yıl kullanıp sattım sonrasında ne oldu allah bilir ....görüntüyü çok fazla arkadaşların ve abilerin dediği kadar basitleştirmiyor bence ..yapılabilinir bence foto bulursam eklemeye çalışacağım

51. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

ahm02 Nickli Üyeden Alıntı
    Ahmet kardeş çok iyi olurdu bulabilseydin resmini.
       ahm02 Nickli Üyeden Alıntı
    Ahmet kardeş çok iyi olurdu bulabilseydin resmini.

53. offline
    kuscugokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    Ukrayna(BURSA)
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 FSI
    Yılı
    2007
    AH 4796 MH

Turhan abi benimde planlarimin arasinda vardi bu is..Bence aracin goruntusunu gercekten degistiriyor..Ben boyat derim...Havalar biraz daha isinsin bende yaptiricam..
    Turhan abi benimde planlarimin arasinda vardi bu is..Bence aracin goruntusunu gercekten degistiriyor..Ben boyat derim...Havalar biraz daha isinsin bende yaptiricam..

55. offline
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

kuscugokhan Nickli Üyeden Alıntı
    Valla Gökhan bey kardeşim,yaptıracağım galiba öyle görünüyor.Bugün boyacılık yapmış bir arkadaşla görüştüm bu konularda bilgili.Bu tamponlara plastik astarı atılıp zımparalanıyormuş.Bu işlemden sonra atılan boya aynı orijinal tampondaki boya gibi oluyormuş.O dökülen kabuk kabuk atan tamponlar kesinlikle plastik astarı atılmadan direk boyanmış tamponlardır dedi.Çünkü o plastik astarı normal boyadan pahalıymış ve birazda işlemi var,zımpara vs.
       kuscugokhan Nickli Üyeden Alıntı
    Valla Gökhan bey kardeşim,yaptıracağım galiba öyle görünüyor.Bugün boyacılık yapmış bir arkadaşla görüştüm bu konularda bilgili.Bu tamponlara plastik astarı atılıp zımparalanıyormuş.Bu işlemden sonra atılan boya aynı orijinal tampondaki boya gibi oluyormuş.O dökülen kabuk kabuk atan tamponlar kesinlikle plastik astarı atılmadan direk boyanmış tamponlardır dedi.Çünkü o plastik astarı normal boyadan pahalıymış ve birazda işlemi var,zımpara vs.

57. offline
    mgalip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT DORLAY
    Yer
    İZMİR
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2011
    40 DH 301

allah maşallah ne güzel bir duruş tur bu yanılmıyorsam mert inde böyle bir resmi vardı.PASSATIN RENGİ BEYAZDIR. KARDE.ŞPassat Turkiye
    allah maşallah ne güzel bir duruş tur bu yanılmıyorsam mert inde böyle bir resmi vardı.PASSATIN RENGİ BEYAZDIR. KARDE.ŞPassat Turkiye

59. offline
    mgalip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT DORLAY
    Yer
    İZMİR
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2011
    40 DH 301

TURHAN kardeşim iyi akşamlar sen sadece kalbinin sesini dinle gerisi boş illaki yakışır.passat her türlü güzel...saygılar.
    TURHAN kardeşim iyi akşamlar sen sadece kalbinin sesini dinle gerisi boş illaki yakışır.passat her türlü güzel...saygılar.

İlk 123456713 ... Son