Tesekkurler.Siz de aracinizi iyi gunlerde kullanin.Dün düzceden geldim istanbula.Cok detaya inme firsatim olmadi cunku baya yorucu gecti 6 saatte gitti otobus duzceye.Saat 4 de oradaydim 5.30 a kadar satisiydi banka havalesiydi ve geri donusuydu mahvoldum.
Ama soyle bahsedeyim ustun körü.
Aracin ustunde 16 jant var ama ona ragmen yol tutusu cidden cok guzel.Ben viraj kasmasini cok seven biriyim,uzerindeki lastikler 4 mm ve degismesi gerekiyor.Ona ragmen guzel tutunuyor yola.
Malzeme ve iscilik kalitesi cidden cok cok iyi.Ic mekani ben zaten cok begeniyordum(fotograflardan).Icine girince daha bi mest oldum

kadran bolgesi,kokpit beni mest etti

Muzik sistemi standart ama ona ragmen kaliteli ve memnun edici sesi var.Oncemi a3 aracimda anfi+bass+10+1+1+1 hoparlor(tizler dahil) vardi.Ondan asagi kalir yani yok.
Yalitimi 130 140 a kadar cok iyi.Ses yok aracin icinde.Tabi micir ustune zift dokulmus asfalt yoldan bahsetmiyorum.140 ustunde ses almaya basliyor dogal olarak.
Surus kalitesi ve rahatligi harika.Yola cok guzEl oturuyor arac ve cok konforlu,yormayan bir surus sagliyor.
1.4 150 hp 250 tork motor,1450 kg+78kg(ben) agirliga ragmen yokuslarda bile kesilmeden doldura doldura gidiyor.Surus modlarini denemedim firsatim olmadi.
Arac giris paket(dynamic) ama opsiyonlar var.Donanimlari; katlanir ayna,bej renk isitmali deri koltuklar,on arka led far(matrix degil) far,yagmur on arka park sensoru,s/s,anahtarsiz calistirma,hiz limitoru,f1 vites,4 kapi ic ambiyans ve 4 kapi kolu(dış) ambiyans var.Yani ic dis isik paket.Cc var mi bilmiyorum onla ugrasacak vaktim olmadi.
16 jant olmasinin da faydasi var elbet ama amortisorlerin darbeleri absorbe etmesi cok guzel ve yalitimi da cok iyi.Aracin icinde amortisorun dan dun vurma sesi ve darbelerini hissetmiyorsunuz/duymuyorsunuz.
Bagaji ve arka diz mesafesi/bas mesafesi basarili.(elbet passat kadar olamaz)
Arac gercekten d sinif premium statusunun hakkini veriyor.A3 den A4 e gecmenin de etkisi var mutlaka ama beklentilerimin baya ustunde cikti arac
Cuma gunu ic dis detayli temizlik,dezenfektan+seramik uygulamaya veriyorum.Fotograf atarim unutmazsam
Sent from my SM-G965F using
Passat Turkiye mobile app