Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Lütfü, canım kardeşim, önemli olan sana telefon edip aracına fiyat veren değil, önemli olan sana telefon eden. 42 verdiyse çok ama çok ciddiyim, 3'e 5'e bakmayacaksın, vereceksin. Beni de dün İstanbul'dan bir pideci aradı, adı Dursun, telefonda CIA programı var, arayanın adını yazdı, ben de telefona "Buyurun Dursun bey" diye çıktım, adam küçük dilini yuttu, işi gücü bırakıp "Sen benim adımı nasıl bildim" demeye başladı, neyse son fiyat 80.000 olur dedim, 1830 TL orijinal motor karter muhafazası, dolu deposu, ödenmiş vergileri, temiz sicili ve araçta ne varsa herşey dahil sadece plaka hariç dedim. Tam da benimki gibi bir araç arıyormuş, demek satılan her ürünün bir alıcısı var, öyle ya da böyle. Geri arayacaktı, ama daha aramadı.
Ben bu arada Sahibinden.Com'da otomobil dışında o kadar çok farklı ürün sattım ki, klima kumandasından 220V'yi 110V'ye çeviren bir trafo bile sattım. İlk arayana, ilk teklif edene sattım, hiç ama hiç pişman olmadım, çünkü satarak değil, satmayarak zarar ettiğimi anladım. O nedenle örnek 50.000 yazdın, arayan 46.000 verdi, sen 47.000 istedin, orada buluştunuz, veya buluşmadınız, fark etmez, hayırlı olsun demekte fayda var, ama elbette aklında kırmızı bir çizgi olacak, fakat %100 satmak varsa hesapta, çok ciddiyim, vereceksin, göndereceksin, hayırlı olsun diyeceksin.
Taner abim aracı tek kişi bile görmeye gelmedi 39.000 teklif veriyor adam ben bu işten kar etmek istemediğim gibi zararda etmek istemiyorum parada kolay kazanımıyor.
İlk ilanım 48.000 di 1000 er düşürdüm daha fazlada inemem bu iş biraz da nasip işi aracın değerini bilen alsın şu da bir gerçek benzinli araç satılmıyor abi araç satışını bu ülkede kurumsal olmuş şirketler ve galericiler ele almış durumda kral çıplak ama kimse çıplak demiyor yani verdiğim örnekte şunu demek istedim misal dod 101 nokta expert garanti deyince alıcılar büyüleniyor benim araç dod da olsa eminim 1 hafta sürmezdi satılması ayrıca dod ile sahibinden arasında 5.000 tl yakın fark var ne diyeyim abim hayırlısı olsun senide meşgul ettim kusura bakma verdiğin cevap için tesekkürederim ALLAH herkesin gönlüne göre versin.