bu arada cem jantlar yakışmış hayırlı olsun. 19" konforu nasıl?
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
bu arada cem jantlar yakışmış hayırlı olsun. 19" konforu nasıl?
cem abi jantların cok guzel olmuş güle güle kullan inşallah abi
Abim;
Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim
Yaptık çıtırdan 19ları arkadaki lastikleri de bodruma kaldırdım artık kışa kadar kısmetse böyle duracağız.
Diknot: koltuk işini de unutmuş değilim he abi![]()
Cem hayirli olsun, super olmus,
bu arada yine gitmis 19" almissin
ama varyanta super yakismis, daha bi heybetli olmus![]()
Abim;
Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim
Yaptık çıtırdan 19ları arkadaki lastikleri de bodruma kaldırdım artık kışa kadar kısmetse böyle duracağız.
Diknot: koltuk işini de unutmuş değilim he abi![]()
Cem hayirli olsun, super olmus,
bu arada yine gitmis 19" almissin
ama varyanta super yakismis, daha bi heybetli olmus![]()
Vazgeçtim...yaşlandıkça Ajda Pekkan gibi estetik yaptıra yaptıra kullanacağım ve sonunda Doğuşun bu özverime karşılık bana yeni bir Passat hediye edeceğinin hayali ile avunacağımgüzel iş çıkarmışlar helal olsun adamlara.
araca da yakışmış maşallah.
nasıl satacaksın onu düşünüyorum en son 28 verene vereceğim demiştin![]()
![]()
Vazgeçtim...yaşlandıkça Ajda Pekkan gibi estetik yaptıra yaptıra kullanacağım ve sonunda Doğuşun bu özverime karşılık bana yeni bir Passat hediye edeceğinin hayali ile avunacağımgüzel iş çıkarmışlar helal olsun adamlara.
araca da yakışmış maşallah.
nasıl satacaksın onu düşünüyorum en son 28 verene vereceğim demiştin![]()
![]()
Bugün SelseLINE'a beyin nakli gerçekleştirildi.
Evotech yazılım ile araç şimdi 210 HP ve 320 Nm güç üretiyor.
Bugün SelseLINE'a beyin nakli gerçekleştirildi.
Hayırlı olsun Serkan bey.
Güzel günlerde kullanın. Sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?
Hayırlı olsun Serkan bey.
Güzel günlerde kullanın. Sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?
Üfff..maşallah... o ne o öyle... yer uçağı olmuştur şimdi o.hayırlı olsun güle güle kullanın.Bugün SelseLINE'a beyin nakli gerçekleştirildi.
İlk izlenimlerini alsaydık..Nasıl oldu,nasıl gidiyor,nasıl hızlanıyor..
Üfff..maşallah... o ne o öyle... yer uçağı olmuştur şimdi o.hayırlı olsun güle güle kullanın.Bugün SelseLINE'a beyin nakli gerçekleştirildi.
Çok kısa kullanma şansım oldu. Maslak'tan Maçka'ya kadar gittim ( Artcar'a uğradım ve Alcantara ve Deri renk seçimlerini yaptım bu arada)Üfff..maşallah... o ne o öyle... yer uçağı olmuştur şimdi o.hayırlı olsun güle güle kullanın.
Maslak çıkışında Tem bağlantısına kadar Trafik vardı. Bağlantı sonrası Okmeydanı sapağına kadar gaza biraz abandım. Araba zıplıyor resmen. 200'e kadar ulaştım ama yol bittiHafta sonu daha fazla deneme şansım olacak. Yazılım yapan yer ilk 200 km adaptasyon yapacağını aracın söyledi. ilk 200 km yazılımın %80 lik performans ile çalışacağını, sonrasında ise tam verime ulaşacağını söyledi.
Çok kısa kullanma şansım oldu. Maslak'tan Maçka'ya kadar gittim ( Artcar'a uğradım ve Alcantara ve Deri renk seçimlerini yaptım bu arada)Üfff..maşallah... o ne o öyle... yer uçağı olmuştur şimdi o.hayırlı olsun güle güle kullanın.
Maslak çıkışında Tem bağlantısına kadar Trafik vardı. Bağlantı sonrası Okmeydanı sapağına kadar gaza biraz abandım. Araba zıplıyor resmen. 200'e kadar ulaştım ama yol bittiHafta sonu daha fazla deneme şansım olacak. Yazılım yapan yer ilk 200 km adaptasyon yapacağını aracın söyledi. ilk 200 km yazılımın %80 lik performans ile çalışacağını, sonrasında ise tam verime ulaşacağını söyledi.
Ayrıca tuning ile beraber BMC Hava Filtesi değişimi de yaptırdım.
CAR FILTERS | Products | BMC AIR FILTERS
Ayrıca tuning ile beraber BMC Hava Filtesi değişimi de yaptırdım.
CAR FILTERS | Products | BMC AIR FILTERS
Bugün cumartesi günü için passatıma randevu aldım. ilk 3bin bakımında eksilmeyen yağ gecen hafta fark ettim ki 1 litrecivarında yağ eksiltmiş,bi yağ takviyesi yaptırıcam bi de su son zamnlarda popüler olan yelken modunun neden bende olmadığını sorucam![]()
Bugün cumartesi günü için passatıma randevu aldım. ilk 3bin bakımında eksilmeyen yağ gecen hafta fark ettim ki 1 litrecivarında yağ eksiltmiş,bi yağ takviyesi yaptırıcam bi de su son zamnlarda popüler olan yelken modunun neden bende olmadığını sorucam![]()
TDI lerde yağ eksiltme oluyormuydu ??
TDI lerde yağ eksiltme oluyormuydu ??
Evet bunuda gördük, Caddy de otomatik park etme sistemi,helal valla ne diyim. Takanlada,taktıranlada bire bir tanışmıştım,cesaret istiyen hareketler bunlar :D
Evet bunuda gördük, Caddy de otomatik park etme sistemi,helal valla ne diyim. Takanlada,taktıranlada bire bir tanışmıştım,cesaret istiyen hareketler bunlar :D
Bu arada bu caddy de geri görüş kamerası vw ambleminin dönmesi ile acılıyor passatta ki gibi :D
Bu arada bu caddy de geri görüş kamerası vw ambleminin dönmesi ile acılıyor passatta ki gibi :D
Rns 510, ledli zenon, park sistemleri, spor direksiyon ve caddy... tebrikler valla![]()
Rns 510, ledli zenon, park sistemleri, spor direksiyon ve caddy... tebrikler valla![]()
Başka bir konuda mı bir yerde yazmıştım ama tekrar yazıyım yapılanları :DRns 510, ledli zenon, park sistemleri, spor direksiyon ve caddy... tebrikler valla![]()
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
DSG F1 Sport Deri Direksiyon
Renkli Yol Bilgisayarı
Amblem Geri Görüş Kamerası ( Caddy i benzersiz kılan özellik)
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Isıtmalı Alcantara Koltuk Döşemeleri
Arka tampon altı difizör
Ayna Kapaklarında sinyal uygulaması
Loaded EcuFast 135-140hp arası bir güç
![]()
Konu echo_vw tarafından (03 05 2013 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
Başka bir konuda mı bir yerde yazmıştım ama tekrar yazıyım yapılanları :DRns 510, ledli zenon, park sistemleri, spor direksiyon ve caddy... tebrikler valla![]()
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
Renkli Yol Bilgisayarı
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Arka tampon altı difizör
![]()
Başka bir konuda mı bir yerde yazmıştım ama tekrar yazıyım yapılanları :D
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
Renkli Yol Bilgisayarı
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Arka tampon altı difizör
![]()
![]()
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
Renkli Yol Bilgisayarı
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Arka tampon altı difizör
![]()
![]()
Konu Caddy_Cik tarafından (03 05 2013 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
İnan hakkındır be abicimVazgeçtim...yaşlandıkça Ajda Pekkan gibi estetik yaptıra yaptıra kullanacağım ve sonunda Doğuşun bu özverime karşılık bana yeni bir Passat hediye edeceğinin hayali ile avunacağım![]()
Ben Doğuş'un yerinde olsam bu siteden 10 kişiye bedava son full+full CC lerden çekerdim ve bunun üzerinde ne yapmak istiyorsanız alın size ödenekte derdim, birde bir tv ile anlaşıp bunları haftalık bir modifiye programı olarak sunardım bak o zaman Türkiye'de Volkswagen satışlarında nasıl patlama oluyor
bunlar reklamın R sini bilmiyorlar.. bunların satış stratejisinden anladıkları milleti kuyruğa sokup 6 ay sonrasına araba siparişi almaktan ibaret peh!!!
Konu yexego tarafından (03 05 2013 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.
İnan hakkındır be abicimVazgeçtim...yaşlandıkça Ajda Pekkan gibi estetik yaptıra yaptıra kullanacağım ve sonunda Doğuşun bu özverime karşılık bana yeni bir Passat hediye edeceğinin hayali ile avunacağım![]()
Ben Doğuş'un yerinde olsam bu siteden 10 kişiye bedava son full+full CC lerden çekerdim ve bunun üzerinde ne yapmak istiyorsanız alın size ödenekte derdim, birde bir tv ile anlaşıp bunları haftalık bir modifiye programı olarak sunardım bak o zaman Türkiye'de Volkswagen satışlarında nasıl patlama oluyor
bunlar reklamın R sini bilmiyorlar.. bunların satış stratejisinden anladıkları milleti kuyruğa sokup 6 ay sonrasına araba siparişi almaktan ibaret peh!!!
Serkan fiyat biraz tuzlu ama 210 beygir beaa!! canavar olmuştur o passat şimdi. OTOBANIN CANINI ACITIRpeh peh peh..
güle güle kaza beladan uzak bol adrenalinli, keyifli sürüşler
(keşke 350 gösterge koysaydın..aman diim sağda RADARRR !!)
Konu yexego tarafından (03 05 2013 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.
Serkan fiyat biraz tuzlu ama 210 beygir beaa!! canavar olmuştur o passat şimdi. OTOBANIN CANINI ACITIRpeh peh peh..
güle güle kaza beladan uzak bol adrenalinli, keyifli sürüşler
(keşke 350 gösterge koysaydın..aman diim sağda RADARRR !!)
mobil 1 formula esp kullanın azalmayı unutun boşuna bagajda yağ taşımayınBugün cumartesi günü için passatıma randevu aldım. ilk 3bin bakımında eksilmeyen yağ gecen hafta fark ettim ki 1 litrecivarında yağ eksiltmiş,bi yağ takviyesi yaptırıcam bi de su son zamnlarda popüler olan yelken modunun neden bende olmadığını sorucam![]()
![]()
mobil 1 formula esp kullanın azalmayı unutun boşuna bagajda yağ taşımayınBugün cumartesi günü için passatıma randevu aldım. ilk 3bin bakımında eksilmeyen yağ gecen hafta fark ettim ki 1 litrecivarında yağ eksiltmiş,bi yağ takviyesi yaptırıcam bi de su son zamnlarda popüler olan yelken modunun neden bende olmadığını sorucam![]()
![]()
700 TL'ye (300 EUR) yapan yerde var ama ben biraz araştırma yaptım. Evotech önemli bir Alman markası. İleride karşımda muhattap olması açısından markası olan bir yazılım tercih ettim doğrusu.
700 TL'ye (300 EUR) yapan yerde var ama ben biraz araştırma yaptım. Evotech önemli bir Alman markası. İleride karşımda muhattap olması açısından markası olan bir yazılım tercih ettim doğrusu.
Ben burayı beğendim. VAG CENTER ANKARA bence bu işi beklediğim kalite ve ciddiyette yapıyor. Benden TAM PUAN aldı!!!
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
Renkli Yol Bilgisayarı
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Arka tampon altı difizör
![]()
Ben burayı beğendim. VAG CENTER ANKARA bence bu işi beklediğim kalite ve ciddiyette yapıyor. Benden TAM PUAN aldı!!!
Ledli Bixenon Farlar
Ön ve Arka Orjinal OPS
RNS 510 Navigasyon DVD
Bluetooth Premium
Renkli Yol Bilgisayarı
Karbon Kaput kaplama
GTİ yan marşpiyeller
Gti Ön Tampon altı Lip
Arka tampon altı difizör
![]()