Müsade ne demek tescilletmedim henüzAllah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş Turhan bey. öncelikle spor direksiyon almayı düşünüyordum ancak bu muhteşemleri görünce şaşırdım kaldım(sabah sabah içim eridi).
Hafta sonu versek p.tesi salı bitirirler mi acaba..![]()
Görünümü kadar kullanımı da güzel mi? Nasıl memnun musunuz bizde ellerinizden öperler iki küçük çocuk nasıl olur bilmiyorum (yakında beni arka koltuğa atmazlarsa iyidirabartmıyorum üstelik büyüğü daha 3,5 yaşında)
Ufak renk değişikliği ile aynı modeli kullanmama müsade ederseniz yaptırmayı çok isterim doğrusu. Allah kaza beladan korusun, sağlıcakla eskitin..Sağolun dilekleriniz için.Kullanımı derilerin klasik sorunları haricinde çok rahat (Yazın terletme,kışın ilk anda üşütme) Ne leke olur ne kir silersiniz biter gider.Tam çocuklu ailelere göre yani..Oturma ve sırt kısmına ilave sünger koyulduğu için daha bi konforlu yumuşak geliyor eskiye göre.
Aslında 2 gün de bitiyor ama ben biraz titiz olduğum için 3 gün sürdü.Aynı formatın orta açık kısımlarını alcantara kumaş yaptırabilirsiniz terletmemesi için ama bu seferde kir ve leke sorunları olabilecek tıpkı kumaş hali gibi hatta normal kumaştan daha fazla lekeyi kiri emen bir yapısı var alkantaranın.