2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Biliyorum ismail abi takip ettiklerini lafın gelişi öle dedim. .
    etsinler etsinler.. ama vın geliyor tırıs gidiyor bunlar için..
       Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Biliyorum ismail abi takip ettiklerini lafın gelişi öle dedim. .

3. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Kesinlikle Öyle Bende Onun için Öyle yazdım Zaten.Çayını Yudumlayıp Es Geçiyordur. .Biz Fiyatlar Çok dedikçe, Onlar Habire Yükseltiyor Fiyatları. .( Bu Sıralar Oldukça Artacaktır.)
    Kesinlikle Öyle Bende Onun için Öyle yazdım Zaten.Çayını Yudumlayıp Es Geçiyordur. .Biz Fiyatlar Çok dedikçe, Onlar Habire Yükseltiyor Fiyatları. .( Bu Sıralar Oldukça Artacaktır.)

5. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Hemen çalışıyor...Sorun erken stop etmesi...Trafikte tüm araçlar durDuğu zaman ,mesela ışıklarda herkesin durduğu yerde sistem devreye girince sorun olmuyor ama ben yavaşladım ama durmadım ve sistem devreye girdi,arkadaki araç bana yaklaşınca ben gaza basıp ondan uzaklaşmak istediğimde motor kapalı olduğu için çabuk hızlanamıyorum.Taner Bey'in belirttiği gibi ,start stop bizim ülkede sorun yaşatır..
    ayağını frenden çeker çekmez çalışması lazım dsg için biraz bu sıkıntı.. peki ya manuellerde böyle bir durum yaşanırsa debriyaja basıp tekrar çalışmasını bekleyip vitesleyip tekrar kalkmak lazım o zaman dimi
    Hemen çalışıyor...Sorun erken stop etmesi...Trafikte tüm araçlar durDuğu zaman ,mesela ışıklarda herkesin durduğu yerde sistem devreye girince sorun olmuyor ama ben yavaşladım ama durmadım ve sistem devreye girdi,arkadaki araç bana yaklaşınca ben gaza basıp ondan uzaklaşmak istediğimde motor kapalı olduğu için çabuk hızlanamıyorum.Taner Bey'in belirttiği gibi ,start stop bizim ülkede sorun yaşatır..
    ayağını frenden çeker çekmez çalışması lazım dsg için biraz bu sıkıntı.. peki ya manuellerde böyle bir durum yaşanırsa debriyaja basıp tekrar çalışmasını bekleyip vitesleyip tekrar kalkmak lazım o zaman dimi

7. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Euro bu kadar düşmüs ken fiyatları güncellemeleri gerekiyor.
    Euro bu kadar düşmüs ken fiyatları güncellemeleri gerekiyor.

9. offline
    murat10138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    06 HB 5499

etimesgut doğuştan 30,12,2014 tarihinde faturası kesilip tescili yapılmayan
    bekleyen arkadaş varmı benden başka

11. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Bugün deneyecem....

cemo Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar start stop kullanırken frene çok sert basmazsanız araç stop etmiyor kasise yaklaşırken ince bir fren yapıp aracı tümsekten salarsanız stop etmez birde kalorifer çalışırken stop etmez

sent from my iphone using tapatalk
    Bugün deneyecem....

cemo Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar start stop kullanırken frene çok sert basmazsanız araç stop etmiyor kasise yaklaşırken ince bir fren yapıp aracı tümsekten salarsanız stop etmez birde kalorifer çalışırken stop etmez

sent from my iphone using tapatalk

Emre_4758

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Bende aracı aldığımdan beri kar yüzü göstermedim.Riske etmeye gerek görmüyorum.Bizde kışlık lastik olsa ne olur,kışlık lastiği olmayan aceminin birinin vurması İstanbul trafiğinde an meselesi.Evin camından bakınca tam bir komedi izliyorum.Kayıp kaldırıma vuranlarmı,aracı yürütemeyip olduğu yere park edenlermi,arabanın bagajına birilerini oturtup ilerlemeye çalışanlarmı....neler neler.Bunları görünce kıyamıyorum arabama.
    Bizim burda da çok oluyor evin önündeki yokuştan kayıyorlar paat park halindeki arabayı dağıtıyorlar.Yazık günah kış günü mümkünse arabayı garaja kapatmalı,başka eski bir araba varsa onunla yola çıkmalı.Ben öyle yapıyorum.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Bende aracı aldığımdan beri kar yüzü göstermedim.Riske etmeye gerek görmüyorum.Bizde kışlık lastik olsa ne olur,kışlık lastiği olmayan aceminin birinin vurması İstanbul trafiğinde an meselesi.Evin camından bakınca tam bir komedi izliyorum.Kayıp kaldırıma vuranlarmı,aracı yürütemeyip olduğu yere park edenlermi,arabanın bagajına birilerini oturtup ilerlemeye çalışanlarmı....neler neler.Bunları görünce kıyamıyorum arabama.
    Bizim burda da çok oluyor evin önündeki yokuştan kayıyorlar paat park halindeki arabayı dağıtıyorlar.Yazık günah kış günü mümkünse arabayı garaja kapatmalı,başka eski bir araba varsa onunla yola çıkmalı.Ben öyle yapıyorum.

15. offline
    Osman Güngörmüş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor
    Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor

17. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Osman Güngörmüş Nickli Üyeden Alıntı
    Güzel soru: evet B8 de aynalar kumandayla mı kapanıyor yoksa içeriden kapatıp mı çıkıyorsunuz B7/B6 daki gibi?
    Güzel soru: evet B8 de aynalar kumandayla mı kapanıyor yoksa içeriden kapatıp mı çıkıyorsunuz B7/B6 daki gibi?

19. offline
    sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Otomatik kapaıyor diye bir mesaj vardı daha önceleri. Hatta beklenen ve özlenen özelliğe kavuşmuş olundu diye konuşulmuştu diye hatırlıyorum.
    Otomatik kapaıyor diye bir mesaj vardı daha önceleri. Hatta beklenen ve özlenen özelliğe kavuşmuş olundu diye konuşulmuştu diye hatırlıyorum.

21. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ben anahtarsız formunda kap kilidine temasla kapatıyorum. Anahtardan hiç kapatmadım ama deneyeceğim...
    Ben anahtarsız formunda kap kilidine temasla kapatıyorum. Anahtardan hiç kapatmadım ama deneyeceğim...

23. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Emre_4758 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar "esirgeyen göze çöp batar" sizlemi yaşayacak, aslan gibi binin,
    arkadaşın passatına kapalı garajda park ederken çarptılar. diğerine ise kapıcı el arabasını sürttü.
    kısacası araçları yeni aldık, artık 2 el oldu onu bunu düşünmeden binip zeykini yaşayın.
    anının tadını çıkarın saygılar
       Emre_4758 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşın passatına kapalı garajda park ederken çarptılar. diğerine ise kapıcı el arabasını sürttü.
    kısacası araçları yeni aldık, artık 2 el oldu onu bunu düşünmeden binip zeykini yaşayın.

25. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Burada yalnız ayrıntı comfort donanıma eklenen katlanır ayna, benim comfort siparişimde de bu opsiyon var, şayet comfort donanımda da highline (araç kilitlendiğinde otomatik kapanma) gibi bir özellik varsa çok iyi olur, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse bende cevabını öğrenmeyi çok isterim

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Burada yalnız ayrıntı comfort donanıma eklenen katlanır ayna, benim comfort siparişimde de bu opsiyon var, şayet comfort donanımda da highline (araç kilitlendiğinde otomatik kapanma) gibi bir özellik varsa çok iyi olur, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse bende cevabını öğrenmeyi çok isterim

27. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

murat10138 Nickli Üyeden Alıntı
    Samsun Özön otomotivden ben Varım tırda Aracın camı kırılmıştı
       murat10138 Nickli Üyeden Alıntı
    Samsun Özön otomotivden ben Varım tırda Aracın camı kırılmıştı

29. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Zaten çıktığı ilk günden beri ben TR şartlarına uygun olmadığını söylüyorum ama neticede artık S&S siz araç yok. Diğer markalarda nasıl acaba mesela BMW de falan?
    Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı
    Zaten çıktığı ilk günden beri ben TR şartlarına uygun olmadığını söylüyorum ama neticede artık S&S siz araç yok. Diğer markalarda nasıl acaba mesela BMW de falan?
    Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı

Emre_4758

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam haklısınız ama tedbiri almak gerek ben 4x4 eski bir araba varken passatı neden riske atayım
    Benim passatın da kapısına garajda ayna sürtmüşler ezik var.Bazı yerlerde kedi çiziği var tampondan inerken çizmiş mesela.Oluyor her şey geliyor başına engellemek imkansız ama tedbiri almak da lazım.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam haklısınız ama tedbiri almak gerek ben 4x4 eski bir araba varken passatı neden riske atayım
    Benim passatın da kapısına garajda ayna sürtmüşler ezik var.Bazı yerlerde kedi çiziği var tampondan inerken çizmiş mesela.Oluyor her şey geliyor başına engellemek imkansız ama tedbiri almak da lazım.

33. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi günler forumda takip ederken merak edip baktim ve benim aldigim 2 aracinda taban halisinda 20cm boyunda kare sekilde kesilip tadilatla yapistirlar surucu ve yolcu tarafinda 2 araciminda bununla ilgili gercekten birseyler yapilabilir mi
    Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?
       bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi günler forumda takip ederken merak edip baktim ve benim aldigim 2 aracinda taban halisinda 20cm boyunda kare sekilde kesilip tadilatla yapistirlar surucu ve yolcu tarafinda 2 araciminda bununla ilgili gercekten birseyler yapilabilir mi
    Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?

35. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben arabanın parasını dün yatırdım. Araba bayinin deposunda duruyor. Bugün vergi vb. işlerini yapacaklarını ama emniyetteki yoğunluktan dolayı yarın akşama kadar plaka ve ruhsatı hazırlamanın bitmeyebileceğini söylediler. Forumdan bekleyenler yoğunluktan mı bekliyor yoksa başka durumları mı var acaba (cam kırılması olayı var mesela)?
    Ben arabanın parasını dün yatırdım. Araba bayinin deposunda duruyor. Bugün vergi vb. işlerini yapacaklarını ama emniyetteki yoğunluktan dolayı yarın akşama kadar plaka ve ruhsatı hazırlamanın bitmeyebileceğini söylediler. Forumdan bekleyenler yoğunluktan mı bekliyor yoksa başka durumları mı var acaba (cam kırılması olayı var mesela)?

37. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ya öyle yapmak Lazım ya da kapamak.ben bu sistemin yakıta çok etki ettiğini düşünmüyorum.asıl amaç emisyonu düşürmek...
    Ya öyle yapmak Lazım ya da kapamak.ben bu sistemin yakıta çok etki ettiğini düşünmüyorum.asıl amaç emisyonu düşürmek...

39. offline
    Mmtoruc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet oruç
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    27HY038

Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye 😃
    Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye 😃

41. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Mmtoruc Nickli Üyeden Alıntı
    Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye 
    start and stop'u icaad eden vw gayet normal
       Mmtoruc Nickli Üyeden Alıntı
    Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye 
    start and stop'u icaad eden vw gayet normal

43. offline
    sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Benim şimdiye kadar en iyi olarak gördüğüm S&S Peugeot ta. kesinlikle ne bir sarsıntı ne bir ses.
    Benim şimdiye kadar en iyi olarak gördüğüm S&S Peugeot ta. kesinlikle ne bir sarsıntı ne bir ses.

GOSTIL

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    WEBASTO veya THERMO TOP VEVO marka SABİT ISITMA B6/B7 montajı, kodlama, uzaktan kumanda, Klima Paneli değişimi.

bronken.de » Original Standheizung im Passat B6/B7 nachrüsten.
    ideal passat=2.0 TDI dsg, Almanlar bu işi biliyor
    GOSTIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GOSTIL
    n/a

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    WEBASTO veya THERMO TOP VEVO marka SABİT ISITMA B6/B7 montajı, kodlama, uzaktan kumanda, Klima Paneli değişimi.

bronken.de » Original Standheizung im Passat B6/B7 nachrüsten.

47. offline
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.
    engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.

49. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

B7 de start stop un devreye girmesi için frene tam basmanız gerekiyor.Çekincede hemen çalışıyor. 4 sene içerisinde dur kalkın yaşandığı trafikte toplam 3-5 sefer bu sistemi kapatmışımdır.Bunun dışında devamlı açık ve çok memnunum
    B7 de start stop un devreye girmesi için frene tam basmanız gerekiyor.Çekincede hemen çalışıyor. 4 sene içerisinde dur kalkın yaşandığı trafikte toplam 3-5 sefer bu sistemi kapatmışımdır.Bunun dışında devamlı açık ve çok memnunum

51. offline
    ogüst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    oğuz coşansu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

kış lastiği hangi ebatlarda takabiliriz b8 ,18 jantla acaba? seçenekler neler? bilen varmı?
    kış lastiği hangi ebatlarda takabiliriz b8 ,18 jantla acaba? seçenekler neler? bilen varmı?

53. offline
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.

2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.

55. offline
    ahmetuslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

herkese merhaba,

Bir kaçtane sorum olacak sizlere

1- 2015 siparişleri açıldı mı bilgisi olan var mı ?
    2- Ayrıca Saf beyaz ve Harvard mavi arasında kararsızım. Metalik rengin bakımı gibi konular beni çok düşündürüyor önerileriniz nedir ?
    3- Hignline donanım istiyorum ama içi ahşap döşeme geliyor. Bunun alüminyum ile değiştirilmesini istedim ancak teslim tarihi çok uzar dediler bu konuda bilginiz var mı ?

teşekkürler.
    herkese merhaba,

Bir kaçtane sorum olacak sizlere

1- 2015 siparişleri açıldı mı bilgisi olan var mı ?
    2- Ayrıca Saf beyaz ve Harvard mavi arasında kararsızım. Metalik rengin bakımı gibi konular beni çok düşündürüyor önerileriniz nedir ?
    3- Hignline donanım istiyorum ama içi ahşap döşeme geliyor. Bunun alüminyum ile değiştirilmesini istedim ancak teslim tarihi çok uzar dediler bu konuda bilginiz var mı ?

teşekkürler.

57. offline
    Barış26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Barış İleriye
    Yer
    Eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2009

GOSTIL Nickli Üyeden Alıntı
    Biz de isteriz Almanlar gibi 2.0TDI almayı. Devlet ÖTV'yi yapıştırmasa kimse 1.6TDI'ın yüzüne bakmaz.
       GOSTIL Nickli Üyeden Alıntı
    Biz de isteriz Almanlar gibi 2.0TDI almayı. Devlet ÖTV'yi yapıştırmasa kimse 1.6TDI'ın yüzüne bakmaz.

59. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.Passat Turkiye
    Konu @uiksilver tarafından (08 01 2015 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
    Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.Passat Turkiye