i durmaz abimize %99 alabiliriz. Cumartesi akşamı kesin ve net bilgiyi veririm.Şimdilik o ledleri ayır Gökhan.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Evet arkadaslar bir tk led bostadir..Isteyen arkadas varsa haber versin..
i durmaz abimize %99 alabiliriz. Cumartesi akşamı kesin ve net bilgiyi veririm.Şimdilik o ledleri ayır Gökhan.
Sercan, sen neden almıyorsun?
Gokhan kardeşim ledleri idurmaz abimize alıyoruz. ok kardeşim.
Konu kuscugokhan tarafından (20 10 2012 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.
Evet arkadaslar bugunluk son mesajim olsun.Allaha emanet olun..Biz havaalanina dogru ufak ufak gidelimHadi hayirli aksamlar...
Evet arkadaslar bugunluk son mesajim olsun.Allaha emanet olun..Biz havaalanina dogru ufak ufak gidelimHadi hayirli aksamlar...
gokhan abi hayirli yolculuklar, rabbim kaza bela vermesin insallah..
allah'a emanet olun..
gokhan abi hayirli yolculuklar, rabbim kaza bela vermesin insallah..
allah'a emanet olun..
yolun açık olsun Gökhan kardeşim....hayırlı yolculuklar.
Hoş geldin Gökhan, şu saatlerde evinde olmalısınumarım yolculuğunda iyigeçmiştir. Selamlar olsun..
Hoş geldin Gökhan, şu saatlerde evinde olmalısınumarım yolculuğunda iyigeçmiştir. Selamlar olsun..
Dün bende hayırlı yolculuk dilemiştim ama gönder butonuna basmamışım
Hayırlı yolculuklar hoşgeldin![]()
Dün bende hayırlı yolculuk dilemiştim ama gönder butonuna basmamışım
Hayırlı yolculuklar hoşgeldin![]()
Gökhan Türkiyeye Hoşgeldin![]()
Gokhan abi, Anavatana hosgeldin.. benden de selam gotur topraklarimaburnumda tutuyor havasi ..
En son 2010 da gitmistim![]()
Gokhan abi, Anavatana hosgeldin.. benden de selam gotur topraklarimaburnumda tutuyor havasi ..
En son 2010 da gitmistim![]()
Hepiniz sagolun arkadaslar..Sagsalim evimize geldikIyi dilekleriniz icin cok tesekkurler..
Hepiniz sagolun arkadaslar..Sagsalim evimize geldikIyi dilekleriniz icin cok tesekkurler..