41 X Maşallah Turhan ,
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Konu sivil tarafından (30 03 2013 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
41 X Maşallah Turhan ,
ellerine sağlık turhan abi tertemiz olmus aracın. kaç binde acaba ?
can abi sen jantları hangi ara değiştirdin ? ben sercan abi değiştirdi sanıyordum. ama çok güzel olmus![]()
Konu muhsinakpek_27 tarafından (30 03 2013 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
ellerine sağlık turhan abi tertemiz olmus aracın. kaç binde acaba ?
can abi sen jantları hangi ara değiştirdin ? ben sercan abi değiştirdi sanıyordum. ama çok güzel olmus![]()
Süper görünüyor Can,maşallah.![]()
Sonunda temiz beyaz lemanslı fotoğraflar geldi.Gerçekten çok yakışmış jantlar can..TSİ logosuda aynı şekilde bende alayım onlardan![]()
Sonunda temiz beyaz lemanslı fotoğraflar geldi.Gerçekten çok yakışmış jantlar can..TSİ logosuda aynı şekilde bende alayım onlardan![]()
Teşekkürler![]()
TSI logoları : 5P0 853 687 D GQF Seat Ibıza Ön Çamurluk Logoları, çifti 100 liraya yakın ama![]()
Teşekkürler![]()
TSI logoları : 5P0 853 687 D GQF Seat Ibıza Ön Çamurluk Logoları, çifti 100 liraya yakın ama![]()
10 USD.
Chrome Emblem TSI Fit for VW Golf Tiguan Passat Jetta Beetle Touran CC | eBay
Aldım gitti.
Konu Risk tarafından (30 03 2013 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
10 USD.
Chrome Emblem TSI Fit for VW Golf Tiguan Passat Jetta Beetle Touran CC | eBay
Aldım gitti.
Bunlar at nalı gibi abi kocamanİbiza veya Leon için olanlardan olsun kesin yoksa çok büyük durur orda
![]()
Bunlar at nalı gibi abi kocamanİbiza veya Leon için olanlardan olsun kesin yoksa çok büyük durur orda
![]()
Maşallah Maşallah çok güzel çok Beyazın Asaleti![]()
Maşallah Maşallah çok güzel çok Beyazın Asaleti![]()
Merhaba motor kulagini nereden temin ettiniz faydalari nedir ve buji sonrası gozlemleriniz nelerdir paylaşır mısınız
Merhaba motor kulagini nereden temin ettiniz faydalari nedir ve buji sonrası gozlemleriniz nelerdir paylaşır mısınız
Öncelikle servis bakımı çok yaklaştığı için bakımda bujiler ve motor kulağı takılacak diğer işte rutin bakımlar falan.Kutu içi filtreMerhaba motor kulagini nereden temin ettiniz faydalari nedir ve buji sonrası gozlemleriniz nelerdir paylaşır mısınız
Motor kulağının faydası ise;
- Daha az motor titreşimi
- Gücün daha etkili şekilde yola aktarımı
- Kalkışlardaki sallantıdan kurtulması
- Daha yumuşak vites geçişleri
Ayrıca bunlar performans motor kulağı olarak geçer.
Kullanıcı yorumlarını ve aldığım kişininde 1.6 Fsi passatı olması bununla birlikte memnun olması beni ikna etti. Aldım siparişini verdim hafta içi elimde olur.
Konu MerceniesPassat tarafından (31 03 2013 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
Öncelikle servis bakımı çok yaklaştığı için bakımda bujiler ve motor kulağı takılacak diğer işte rutin bakımlar falan.Kutu içi filtreMerhaba motor kulagini nereden temin ettiniz faydalari nedir ve buji sonrası gozlemleriniz nelerdir paylaşır mısınız
Motor kulağının faydası ise;
- Daha az motor titreşimi
- Gücün daha etkili şekilde yola aktarımı
- Kalkışlardaki sallantıdan kurtulması
- Daha yumuşak vites geçişleri
Ayrıca bunlar performans motor kulağı olarak geçer.
Kullanıcı yorumlarını ve aldığım kişininde 1.6 Fsi passatı olması bununla birlikte memnun olması beni ikna etti. Aldım siparişini verdim hafta içi elimde olur.
Ne kadar fiyatları bu kulakçıkların.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi