ne zaman sipariş vermiştiniz ?
neurotic Nickli Üyeden Alıntı
Nisan ortası demişti sipariş sırasında.Sonra telefon açtı discover media temininde sıkıntı var suan planlamaya alınamıyor ne yapalım dedi . 3 secenek sundu ya 3 hafta bekleyelim dedi dicover media için, ya discover pro ya gecelim dedi veya navigasyonu iptal edelim dedi, zaten 15 gün kadar gecikme olmustu planlama asamasına gecememişti ,discover media için 3 hafta daha beklersem sonrada jant temini vs problemleri cıkmasından korktum ayrıca birde 5-10 gün discover medianın gümrük işlemlerinden gecikmesi olacaktı o yüzden discover mediadan vazgectim ,20 günü aşkın süredir gümrükte bekleyen discover prolu araçları oldugunu söyledi hemde senede belki 1 kere ihtiyacım olacak belkide olmayacak bir opsiyona 10 bin tl ödemek istemedim, discover media 1450tl gibi bir rakamdı bana makul gelmişti özellikle composition mediadan farklı olarak video oynatma özelliğide vardı , bende iptal ettirdim ,iptal eder etmez araç planlamaya alındı 3 hafta planlamada kaldı 1 hafta üretimde kaldı pazartesinden beride sevk durumunda ,3 hafta önce st ile görüşmeye gittiğimde 18. hafta yazıyordu teslimat için. Tbi bu hafta hesaplaması nasıl yapılıyor tam bilemedim ama 18. hafta nisan sonu mayıs bası olan hafta sanırım.