2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Hocam aralığın kaçında kaporayı yatırdınız? siparişiniz ne zaman giriş yapıldı? Ben de 2 Aralık'ta kaporamı yatırdım ama daha 2 gün önce sipariş girilmiş ama henüz sipariş Numaram oluşmamış. Ne kadar Sürer acaba bu sipariş numarası oluşma Süreci?
    Hocam aralığın kaçında kaporayı yatırdınız? siparişiniz ne zaman giriş yapıldı? Ben de 2 Aralık'ta kaporamı yatırdım ama daha 2 gün önce sipariş girilmiş ama henüz sipariş Numaram oluşmamış. Ne kadar Sürer acaba bu sipariş numarası oluşma Süreci?

3. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı
    Confortun ozelilkleri nedir hocam? Benzinli, dizel.. renk?
    dizel 1.6 tdi dsg derin siyah orjınal jantlı stepne tropez bej doşeme
       Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı
    Confortun ozelilkleri nedir hocam? Benzinli, dizel.. renk?

5. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam sizde opsiyon ekleterek mi sipariş verdiniz?
    Hocam sizde opsiyon ekleterek mi sipariş verdiniz?

7. offline
    Denizlicell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    selman
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Anladım hocam sağolasın bilgi için. . Benim araçta ocak ayına kaldığı için bu aya yetişecek 1.4 125 benzinli confort arıyorum. . İptal edecek varsa görüşebiliriz. . Bu arada ÖTV zammından bilgisi olan varmı,
    Anladım hocam sağolasın bilgi için. . Benim araçta ocak ayına kaldığı için bu aya yetişecek 1.4 125 benzinli confort arıyorum. . İptal edecek varsa görüşebiliriz. . Bu arada ÖTV zammından bilgisi olan varmı,

9. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Evet aynen cam tavan high far led bu Yüzden mi gecikti hocam? Siz ne eklentiniz bu arada?
    Konu sertan78 tarafından (24 12 2014 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
    Evet aynen cam tavan high far led bu Yüzden mi gecikti hocam? Siz ne eklentiniz bu arada?

11. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

hayırlısı olsun benimde comfort geldi. ama ben highline olanı beklicem.
    En doğrusu imkanım olsa ben de highlan seçerdim aradaki fark eder bence...
    hayırlısı olsun benimde comfort geldi. ama ben highline olanı beklicem.
    En doğrusu imkanım olsa ben de highlan seçerdim aradaki fark eder bence...

13. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Evet. araç 51.haftaya yetişmedi ancak aralık ayında teslim edeceğiz dediler.sizinle Aynı sıkıntıyı mı yaşıyoruz.
    Aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.benim sayfada üretim aşamasında yazıyor.sizin sayfada ne yazıyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Evet. araç 51.haftaya yetişmedi ancak aralık ayında teslim edeceğiz dediler.sizinle Aynı sıkıntıyı mı yaşıyoruz.
    Aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.benim sayfada üretim aşamasında yazıyor.sizin sayfada ne yazıyor?

15. offline
    dduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Ali
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cuma günü izmirden 1.6 TDİ comfortline teslim almaya gidiyorum Hatay'dan arkdaşlar ben de
    Cuma günü izmirden 1.6 TDİ comfortline teslim almaya gidiyorum Hatay'dan arkdaşlar ben de

17. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

yeni sipariş vermiş olsanız dahi çevreye reklam etmeyeceksin ki paranla rezil olma. bizim burada bir abimiz var haziranda A6 sipariş verdi daha halen araba gelecek diye bekliyor,
    sonradan öğrendiki araç makyajlanıyor olmasından dolayı sipariş gecikmiş ama ne yazar çevreye rezil oldu. millet Q7 mi yapıyorlar falan demeye başladı.
    yeni sipariş vermiş olsanız dahi çevreye reklam etmeyeceksin ki paranla rezil olma. bizim burada bir abimiz var haziranda A6 sipariş verdi daha halen araba gelecek diye bekliyor,
    sonradan öğrendiki araç makyajlanıyor olmasından dolayı sipariş gecikmiş ama ne yazar çevreye rezil oldu. millet Q7 mi yapıyorlar falan demeye başladı.

19. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Diğer ülke bazlı markalarda (Japon, Kore, Fransız, İtalyan araçları vb.) farlar ve stoplar, anahtar, jant ve lastik seçenekleri daha üniter, tek tip iken Volkswagen'de bir Trendline ve bir Highline yan yana koyduğunuzda araçlar farklı markaların farklı modelleriymiş gibi duruyor ama bir Peugeot, bir Hyundai, bir Toyota veya Honda öyle değil mesela. En ucuz Toyota Corolla ve en pahalı Toyota Corolla dışarıdan çok da fark edilmiyor, belki jant kapakları ele veriyor aracın baz model olduğunu, Volkswagen'de parasını verirsen stoplar bile değişiyor.

Başka hangi markada stoplar daha fazla para ödenerek değiştirilebilir ki?

Neden tüm stoplar aynı değil, Bunu B7 kasada başlattı Volkswagen ve hiç de zevk ve tarz olmadı. 5 çeşit koltuk şekli, en az 5 çeşit de döşeme çeşidi, bir o kadar da döşeme rengi var. Tamam, çeşitlilik iyidir, fakat Trendline alanlar çok fazla basit, düz ve özelliksiz bir koltuk döşemesi ile cezalandırılırken Highline alanlar otelin Balayı Odasına alınıyorlar. Bence çeşitlilik olmalı ama donanım paketleri arasında donanım farklı anahtarların krom kaplı olmasına, koltuk döşemelerin pazen kumaş, kadife, nappa deri ve deri alcantara'ya kadar gidiyorsa ve burada alıcılar arasında ayrımcılık yapılıyor, PASSAT eklenebilecek donanım olarak değil de teslim edilen donanım paketine göre ayrı kast türü sınıflara yerleştiriliyorsa, ki zaten öyle yapılıyor, fevkalade üzücü, kimse fark etmedi galiba.

Daha önce B6 tüm stoplar aynıydı, parasıyla dışarıdan karartılmış takıyordun, Hella satıyordu, gerek yoktu ve pahalıydı ama yaptırabiliyordun, şimdi B7'deki gibi 2 çeşit stop var, tam tersi 3 (üç) çeşit far var...!!! Trend, Comfort, High kumaş bile farklı, yani uçakta mıyız, First Class, Business Class, Economy Class... uçak aynı uçak ama, aynı yöne gidiyor, hepimiz aynı uçaktayız.

Burada Volkswagen haddini aşmış bence.
    Diğer ülke bazlı markalarda (Japon, Kore, Fransız, İtalyan araçları vb.) farlar ve stoplar, anahtar, jant ve lastik seçenekleri daha üniter, tek tip iken Volkswagen'de bir Trendline ve bir Highline yan yana koyduğunuzda araçlar farklı markaların farklı modelleriymiş gibi duruyor ama bir Peugeot, bir Hyundai, bir Toyota veya Honda öyle değil mesela. En ucuz Toyota Corolla ve en pahalı Toyota Corolla dışarıdan çok da fark edilmiyor, belki jant kapakları ele veriyor aracın baz model olduğunu, Volkswagen'de parasını verirsen stoplar bile değişiyor.

Başka hangi markada stoplar daha fazla para ödenerek değiştirilebilir ki?

Neden tüm stoplar aynı değil, Bunu B7 kasada başlattı Volkswagen ve hiç de zevk ve tarz olmadı. 5 çeşit koltuk şekli, en az 5 çeşit de döşeme çeşidi, bir o kadar da döşeme rengi var. Tamam, çeşitlilik iyidir, fakat Trendline alanlar çok fazla basit, düz ve özelliksiz bir koltuk döşemesi ile cezalandırılırken Highline alanlar otelin Balayı Odasına alınıyorlar. Bence çeşitlilik olmalı ama donanım paketleri arasında donanım farklı anahtarların krom kaplı olmasına, koltuk döşemelerin pazen kumaş, kadife, nappa deri ve deri alcantara'ya kadar gidiyorsa ve burada alıcılar arasında ayrımcılık yapılıyor, PASSAT eklenebilecek donanım olarak değil de teslim edilen donanım paketine göre ayrı kast türü sınıflara yerleştiriliyorsa, ki zaten öyle yapılıyor, fevkalade üzücü, kimse fark etmedi galiba.

Daha önce B6 tüm stoplar aynıydı, parasıyla dışarıdan karartılmış takıyordun, Hella satıyordu, gerek yoktu ve pahalıydı ama yaptırabiliyordun, şimdi B7'deki gibi 2 çeşit stop var, tam tersi 3 (üç) çeşit far var...!!! Trend, Comfort, High kumaş bile farklı, yani uçakta mıyız, First Class, Business Class, Economy Class... uçak aynı uçak ama, aynı yöne gidiyor, hepimiz aynı uçaktayız.

Burada Volkswagen haddini aşmış bence.

21. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Evet aynen cam tavan xenon led bu Yüzden mi gecikti hocam? Siz ne eklentiniz bu arada?
    Hocam bu süreç nasıl isliyor tam olarak bende bilmiyorum ama yaklaşık 20 gün olmuş hala sipariş numarası oluşmamış. Bence vw musteri hizmetlerini arayın. Belki işlemler hizlandirir. benim dün sadece sipariş bilgileri için mail atildi.istediğim donanimlar bayinin siparis ekraninda yoktu.Ama sizin istediğiniz donanımlar bayinin sipariş ekranında olması lazım çünkü fiyatları belli. Yani bu kadar gecikmesi bayiden kaynaklı olabilir.
    Konu @uiksilver tarafından (24 12 2014 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
    Evet aynen cam tavan xenon led bu Yüzden mi gecikti hocam? Siz ne eklentiniz bu arada?
    Hocam bu süreç nasıl isliyor tam olarak bende bilmiyorum ama yaklaşık 20 gün olmuş hala sipariş numarası oluşmamış. Bence vw musteri hizmetlerini arayın. Belki işlemler hizlandirir. benim dün sadece sipariş bilgileri için mail atildi.istediğim donanimlar bayinin siparis ekraninda yoktu.Ama sizin istediğiniz donanımlar bayinin sipariş ekranında olması lazım çünkü fiyatları belli. Yani bu kadar gecikmesi bayiden kaynaklı olabilir.

23. offline
    14BC006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    bolu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14bc006

inventor Nickli Üyeden Alıntı
    bır sekılde duyuluyor hocam.alttan alttan flım cevırmeye gerek yok.aldıysak aldık.almadıysak almadık.alman sozunu tutsa sikinti olmayacak.elbet gelecek.
    bır sekılde duyuluyor hocam.alttan alttan flım cevırmeye gerek yok.aldıysak aldık.almadıysak almadık.alman sozunu tutsa sikinti olmayacak.elbet gelecek.

25. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

İlk sıfır araba heyecanı desek.artı kendi bildiğin yol en kısa yoldur deyimini bilmemek.civic ten vaz geçirtip bu yola soktular.ah ahh.gitsene bildiğin yoldan

İlk sıfır araba heyecanı desek.artı kendi bildiğin yol en kısa yoldur deyimini bilmemek.civic ten vaz geçirtip bu yola soktular.ah ahh.gitsene bildiğin yoldan

27. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    Vay arkadaş ne imiş bu b8 jetta oldu golf oldu bi toros olmadı bu yorumuda hep b7 si olan arkadaşlardan duyuyoruz
    B7 sahiplerine gönderme yapmışsın ama, ben 2,3 resim paylaşayım.Golf mk7, B8 arka lambaları, Golf mk7 ve B8 göstergesi birde Golf sportvan ön lambaları.
    Biz bunları beklemiyorduk, Passat a has gösterge, stoplar ve ön lamba, vs. vs. tasarımları bekliyorduk, beklentilerden kalan sadece adı olan PASSAT.
    B7 bitti B8 bir şekilde kabul görecek ama zaman ne gösterir bilinmez.

Umarım resimlerde problem olmaz olursada işyerindeki yetenekli programla yapar sonra tekrar gönderiririm.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  golfpassat-arka.jpg
Görüntüleme: 359
Büyüklüğü:  44.8 KB (Kilobyte)
ID:	17683Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  golfplus.jpg
Görüntüleme: 355
Büyüklüğü:  60.4 KB (Kilobyte)
ID:	17684Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  golfpassat-ic1.jpg
Görüntüleme: 353
Büyüklüğü:  93.9 KB (Kilobyte)
ID:	17690
    Konu KadirMert tarafından (24 12 2014 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
       sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    Vay arkadaş ne imiş bu b8 jetta oldu golf oldu bi toros olmadı bu yorumuda hep b7 si olan arkadaşlardan duyuyoruz
    B7 sahiplerine gönderme yapmışsın ama, ben 2,3 resim paylaşayım.Golf mk7, B8 arka lambaları, Golf mk7 ve B8 göstergesi birde Golf sportvan ön lambaları.
    Biz bunları beklemiyorduk, Passat a has gösterge, stoplar ve ön lamba, vs. vs. tasarımları bekliyorduk, beklentilerden kalan sadece adı olan PASSAT.

Umarım resimlerde problem olmaz olursada işyerindeki yetenekli programla yapar sonra tekrar gönderiririm.

29. offline
    özgür barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Hangi bayi sipariş alıyor.
    Hangi bayi sipariş alıyor.

31. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

ya arkadaşlar merak ettim bu kadar zaman bekledik aracı teslim ederlerken arabanın üzerine fyonk falan koyuyorlarmı ? bide hatıra foto cektirsek..(ben böyle kuzu görmedim 2 aydır bekliyor sevindirelim garibi hesabına)
    ya arkadaşlar merak ettim bu kadar zaman bekledik aracı teslim ederlerken arabanın üzerine fyonk falan koyuyorlarmı ? bide hatıra foto cektirsek..(ben böyle kuzu görmedim 2 aydır bekliyor sevindirelim garibi hesabına)

33. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

ABD'de PASSAT NMS yerli olarak üretilmeye başlandığından bu yana PASSAT VARIANT satılmıyor, daha önce Almanya'dan ABD'ye gemiyle götürülüyordu. B6 Sedan ve Variant ABD spesifikasyonlarına göre üretilip yollanıyordu Emden'den ABD'ye. PASSAT VARIANT isteyenlere Avrupa'da GOLF SPORTSVAN olarak bilinen GOLF VARIANT ABD'de JETTA SPORTWAGON olarak satılıyor (dikkat! GOLF değil JETTA..........).

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı

Konu Taner Göde tarafından (24 12 2014 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
    ABD'de PASSAT NMS yerli olarak üretilmeye başlandığından bu yana PASSAT VARIANT satılmıyor, daha önce Almanya'dan ABD'ye gemiyle götürülüyordu. B6 Sedan ve Variant ABD spesifikasyonlarına göre üretilip yollanıyordu Emden'den ABD'ye. PASSAT VARIANT isteyenlere Avrupa'da GOLF SPORTSVAN olarak bilinen GOLF VARIANT ABD'de JETTA SPORTWAGON olarak satılıyor (dikkat! GOLF değil JETTA..........).

35. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Aracın size ARAÇ TESLİM YERİ denilen bölgede, yıkanmış, parlamış, silinmiş ve temizlenmiş olarak teslim edilmesinde ISRAR edin, aksini ne talep edin, ne de kabul edin. Başıma gelenleri hiç kimseye reva görmüyorum, ben bu tokadı yedim, siz yemeyin, showroom'da gıcır gıcır PASSAT EXCLUSIVE duruyordu, ama başka bir beyefendiye zatı muhterem elit bir kişiye para babası altın kolyeli bir şahsa ayrılmıştı, sinirden dişlerimi KIRDIM... Benimki tuvaletin yanındaydı, depodan alıp getirdiler, ben bunu affedemiyorum, 1 yıl geçti ama içimi kemiriyor da kemiriyor, artık acı vermeye başladı.

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın size ARAÇ TESLİM YERİ denilen bölgede, yıkanmış, parlamış, silinmiş ve temizlenmiş olarak teslim edilmesinde ISRAR edin, aksini ne talep edin, ne de kabul edin. Başıma gelenleri hiç kimseye reva görmüyorum, ben bu tokadı yedim, siz yemeyin, showroom'da gıcır gıcır PASSAT EXCLUSIVE duruyordu, ama başka bir beyefendiye zatı muhterem elit bir kişiye para babası altın kolyeli bir şahsa ayrılmıştı, sinirden dişlerimi KIRDIM... Benimki tuvaletin yanındaydı, depodan alıp getirdiler, ben bunu affedemiyorum, 1 yıl geçti ama içimi kemiriyor da kemiriyor, artık acı vermeye başladı.

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

37. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    ABD'de PASSAT NMW yerli olarak üretilmeye başlandığından bu yana PASSAT VARIANT satılmıyor, daha önce Almanya'dan ABD'ye gemiyle götürülüyordu. B6 Sedan ve Variant ABD spesifikasyonlarına göre üretilip yollanıyordu Emden'den ABD'ye. PASSAT VARIANT isteyenlere Avrupa'da GOLF SPORTSVAN olarak bilinen GOLF VARIANT ABD'de JETTA SPORTWAGON olarak satılıyor (dikkat! GOLF değil JETTA..........).
    Taner Bey,
    benim ön lambaları için koyduğum aran Golf sportsvan modeli, golf ün variant yada sportwagon modeli değil.
    Bu model passat B8 den önce çıkmıştı kim derdiki merakla beklediğimiz passat B8 bir çok hattı bundan alacak.
    Bu arada yorumlarınızı beğeni ile okuyorum.

Resmin ismi:  vw-golf-sports-van-st-Frankfurt-Live-12-520x344.jpg
Görüntüleme: 329
Büyüklüğü:  55.5 KB (Kilobyte)
ID:	17691
    ABD'de PASSAT NMW yerli olarak üretilmeye başlandığından bu yana PASSAT VARIANT satılmıyor, daha önce Almanya'dan ABD'ye gemiyle götürülüyordu. B6 Sedan ve Variant ABD spesifikasyonlarına göre üretilip yollanıyordu Emden'den ABD'ye. PASSAT VARIANT isteyenlere Avrupa'da GOLF SPORTSVAN olarak bilinen GOLF VARIANT ABD'de JETTA SPORTWAGON olarak satılıyor (dikkat! GOLF değil JETTA..........).
    Taner Bey,
    benim ön lambaları için koyduğum aran Golf sportsvan modeli, golf ün variant yada sportwagon modeli değil.
    Bu model passat B8 den önce çıkmıştı kim derdiki merakla beklediğimiz passat B8 bir çok hattı bundan alacak.
    Bu arada yorumlarınızı beğeni ile okuyorum.

Resmin ismi:  vw-golf-sports-van-st-Frankfurt-Live-12-520x344.jpg
Görüntüleme: 329
Büyüklüğü:  55.5 KB (Kilobyte)
ID:	17691

39. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Bende eşim yanımda iken ST ye B8 test aracını sürmek istediğimi söylediğimde "Aracın benzini bitmiş ne yazıkki sürmezsiniz" demesi halen aklımdan çıkmıyor.
    2 gün sonrası tekrar gittiğimde gene süremedim. çok zoruma gitti.
    İnat ettim başka şehirde VW bayinde test edecem ve nasip olursa 2015 de başka şehir deki bayinin çayını içip aracını alacam.
    Bizim bıradaki bayii test etmem için kapımın önüne bizzat getirse inip elimi sürmem.
    Bende eşim yanımda iken ST ye B8 test aracını sürmek istediğimi söylediğimde "Aracın benzini bitmiş ne yazıkki sürmezsiniz" demesi halen aklımdan çıkmıyor.
    İnat ettim başka şehirde VW bayinde test edecem ve nasip olursa 2015 de başka şehir deki bayinin çayını içip aracını alacam.
    Bizim bıradaki bayii test etmem için kapımın önüne bizzat getirse inip elimi sürmem.

41. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

özgür barış Nickli Üyeden Alıntı
    Dsg act passatlar ne zaman gelir siparişler alınıyor mu? Ne zaman Alınacak Siparişler . Yılda ortalama 30 bin km yaparım.
    Yılda 30.000 km yapıyorsanız dizel daha mantıklı gibi.
    Dsg act passatlar ne zaman gelir siparişler alınıyor mu? Ne zaman Alınacak Siparişler . Yılda ortalama 30 bin km yaparım.
    Yılda 30.000 km yapıyorsanız dizel daha mantıklı gibi.

43. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Şu benzini bitti saçmalığına verilecek en güzel cevap"bayinizin parası yoksa ben cebimden vereyim kullandığım kadar benzinin parasını olurdu".Satış temsilcileri tam bir felaket.Git en yakın benzinciden al gel bir şişe benzin,5 dakikalık iş yahu.Böyle cevapmı olur.
    Şu benzini bitti saçmalığına verilecek en güzel cevap"bayinizin parası yoksa ben cebimden vereyim kullandığım kadar benzinin parasını olurdu".Satış temsilcileri tam bir felaket.Git en yakın benzinciden al gel bir şişe benzin,5 dakikalık iş yahu.Böyle cevapmı olur.

45. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

mamo Nickli Üyeden Alıntı

bende "uretim tamamlandı limana sevk ediliyor" yazıyor
       mamo Nickli Üyeden Alıntı

bende "uretim tamamlandı limana sevk ediliyor" yazıyor

47. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Teşekkürler hocam canlı destekle konuyu görüştüm ve beni müşteri hizmetlerinden aradılar isterseniz arayalım Öğrenelim bayiden dediler ancak zaten bunu ben de yapıyorum dedim, bayiyi arayıp işlemleri hızlandıralım demediler. Bu hafta da bekleyip yeniden müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştıracağım. Bir de hocam siparişim önümüzdeki hafta geçmiş olsa yine Mart ayına yetişir mi ne dersin?
    Teşekkürler hocam canlı destekle konuyu görüştüm ve beni müşteri hizmetlerinden aradılar isterseniz arayalım Öğrenelim bayiden dediler ancak zaten bunu ben de yapıyorum dedim, bayiyi arayıp işlemleri hızlandıralım demediler. Bu hafta da bekleyip yeniden müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştıracağım. Bir de hocam siparişim önümüzdeki hafta geçmiş olsa yine Mart ayına yetişir mi ne dersin?

49. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

TRENDLINE'da hız sabitleyicisi yok, Doğuş'un verdiği cevap:

Passat Turkiye

NAR KIRMIZISI fiyat farkı 150 Euro değil de 770 Euro, Doğuş'un verdiği cevap:

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

51. offline
    ealemin29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ist
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34UZ1729

31 aralık ta teslim alabılırım aracımı 1.6 Tdı Dsg highline refkles gumus
    31 aralık ta teslim alabılırım aracımı 1.6 Tdı Dsg highline refkles gumus

53. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Gecen hafta showroomda 150 LİK HİGHLİNE vardi sol şoför tarafındaki ruhsat koyulan goz de kaplama yoktu
    Yanindaki 2.0 comfortline da ise kaplama vardi
    Fotoğraf koyacagim ama kotam dolduğu icin yuklemiyor
    Sanirim benzinlilerde kaplama yok

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Gecen hafta showroomda 150 LİK HİGHLİNE vardi sol şoför tarafındaki ruhsat koyulan goz de kaplama yoktu
    Yanindaki 2.0 comfortline da ise kaplama vardi
    Fotoğraf koyacagim ama kotam dolduğu icin yuklemiyor
    Sanirim benzinlilerde kaplama yok

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

55. offline
    akif119 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AKİF
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06AKF06

Herkese merhaba, tungsten gri dijital ekran dıscover Pro ve premium telefon hazırlığı ekstra opsinları olan dizel dsg Highline 1.6 passat haftaya teslim 132 bin tl fiyat söylediler ne kadar indirebilirim.satış yeri istanbul.şimdiden tşkler
    Ben'de refleks gümüş. panoramik cam tavan.discover pro nav.dijital gösterge.pre.cep hazırlığı.1,6tdi 135.500,00tl
    Herkese merhaba, tungsten gri dijital ekran dıscover Pro ve premium telefon hazırlığı ekstra opsinları olan dizel dsg Highline 1.6 passat haftaya teslim 132 bin tl fiyat söylediler ne kadar indirebilirim.satış yeri istanbul.şimdiden tşkler
    Ben'de refleks gümüş. panoramik cam tavan.discover pro nav.dijital gösterge.pre.cep hazırlığı.1,6tdi 135.500,00tl

57. offline
    wumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    a.kemal
    Yer
    trabzon
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Viraj performası genel itibariyle iyi. Rodaj da olduğu için henüz çok zorlamadım ancak viraj performansına kötü diyebilecek bir veri yok bende. Tek eleştirim aracın direksiyonunun yüksek hızlarda benim beklediğimden daha az sertleşiyor olması.
    Led farların aydınlatması çok iyi (Bir önceki aracımda farlar xenon du onunla kıyaslıyorum) Oldukça homojen bir ışık dağılımı var. Viraj içine doğru bariz şekilde aydınlatma yapıyor olması da oldukça güzel. Led farların belkide en dikkat çekici özelliği aracı ilk çalıştırdığınızda led farların önce aşağı yukarı sonra sağa sola doğru kendini kalibre etmesi oldukça hoş bir görüntü çıkarıyor ortaya.
    aracınız hayırlı olsun...aracın led aydınlatması konusunda biraz çekincelerim vardı,sağolsun taner bey bu konuda biraz aydınlatmıştı beni,sizinde kullanıcı olarak beğenmiş olmanız daha güzel oldu.
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Viraj performası genel itibariyle iyi. Rodaj da olduğu için henüz çok zorlamadım ancak viraj performansına kötü diyebilecek bir veri yok bende. Tek eleştirim aracın direksiyonunun yüksek hızlarda benim beklediğimden daha az sertleşiyor olması.
    Led farların aydınlatması çok iyi (Bir önceki aracımda farlar xenon du onunla kıyaslıyorum) Oldukça homojen bir ışık dağılımı var. Viraj içine doğru bariz şekilde aydınlatma yapıyor olması da oldukça güzel. Led farların belkide en dikkat çekici özelliği aracı ilk çalıştırdığınızda led farların önce aşağı yukarı sonra sağa sola doğru kendini kalibre etmesi oldukça hoş bir görüntü çıkarıyor ortaya.
    aracınız hayırlı olsun...aracın led aydınlatması konusunda biraz çekincelerim vardı,sağolsun taner bey bu konuda biraz aydınlatmıştı beni,sizinde kullanıcı olarak beğenmiş olmanız daha güzel oldu.

59. offline
    estelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Cevaplar cok ilginç nar kırmızısı pahalı olur abi boyayı nardan yapıyorlar narda adanada yetişiyor burdan gidiyor buda maliyeti yükseltiyor 😃😄

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Cevaplar cok ilginç nar kırmızısı pahalı olur abi boyayı nardan yapıyorlar narda adanada yetişiyor burdan gidiyor buda maliyeti yükseltiyor 😃😄