2015 passat yakıt tüketimi platformu

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    AŞKIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    aşkın
    Yer
    konya ereğli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 passat yakıt tüketimi platformu

1.6 tdi manuel alalı bir hafta oldu 900 km deyim yol blgisayarı 4.8 diyor ...bu kadar beklemiyordum ama bundan önce 1,2 tsi dsg 2014 model golf vardı bundan atik seri gibi geldi..banki bu gitmiyor veya bana öyle geliyor..
    1.6 tdi manuel alalı bir hafta oldu 900 km deyim yol blgisayarı 4.8 diyor ...bu kadar beklemiyordum ama bundan önce 1,2 tsi dsg 2014 model golf vardı bundan atik seri gibi geldi..banki bu gitmiyor veya bana öyle geliyor..

3. offline
    egemengur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Egemen
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

AŞKIN Nickli Üyeden Alıntı
    Ben de 1.4 Tsi manuel 125 ps Passat kullanıcısıyım, aracım bakımda iken 1.6 Tdi dsg golf test sürüşü yaptım. Tdi dan mı dsg den mi ikisindende mi bilmem Tdi dsg gitmiyordu. Tsi manuel gaz tepkisi ve atikliği müthiş, yakıta verecek parası olana tabiiki [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ben de 1.4 Tsi manuel 125 ps Passat kullanıcısıyım, aracım bakımda iken 1.6 Tdi dsg golf test sürüşü yaptım. Tdi dan mı dsg den mi ikisindende mi bilmem Tdi dsg gitmiyordu. Tsi manuel gaz tepkisi ve atikliği müthiş, yakıta verecek parası olana tabiiki [emoji4]

5. offline
    Adı
    aşkın
    Yer
    konya ereğli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

En az beş yıl (ötv siz olarak )bineceğim dsg golf de çok iyiydi ama dizel mi dağ mi kararsızdım dağ korkusu dizele sevk ettirdi.ama 10..15 bin on binenler tsi alması mantıklı
    Konu AŞKIN tarafından (02 01 2016 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: Yanlış yazım
    En az beş yıl (ötv siz olarak )bineceğim dsg golf de çok iyiydi ama dizel mi dağ mi kararsızdım dağ korkusu dizele sevk ettirdi.ama 10..15 bin on binenler tsi alması mantıklı

7. offline
    Akbc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Dün deniz kenarından 950 metre rakıma 130 km yol yaptım. Hava -8 derece idi. 100-110 km sabit hızla gitmeme rağmen 6,5 litre benzin tüketimin oldu. Aynı yolu ters yönde 4,8 litre ile tamamlamıştım. Uzun yolda 6,5 litre sizce de çok değil mi?
    Dün deniz kenarından 950 metre rakıma 130 km yol yaptım. Hava -8 derece idi. 100-110 km sabit hızla gitmeme rağmen 6,5 litre benzin tüketimin oldu. Aynı yolu ters yönde 4,8 litre ile tamamlamıştım. Uzun yolda 6,5 litre sizce de çok değil mi?

9. offline
    Adı
    Egemen
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Akbc Nickli Üyeden Alıntı
    -3 ile -9 arası kış lastiği ile Ankara içi kullanımda bir Lt fazla yakıyor benim tsi manuel passatım da. Eski tsi kullanıcıları bu konuda bize yardımcı olabilir. Eski atmosferik Focusumda bu kadar sıcaklık farkı yoktu.

-3 ile -9 arası kış lastiği ile Ankara içi kullanımda bir Lt fazla yakıyor benim tsi manuel passatım da. Eski tsi kullanıcıları bu konuda bize yardımcı olabilir. Eski atmosferik Focusumda bu kadar sıcaklık farkı yoktu.

11. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

egemengur Nickli Üyeden Alıntı

Ankara şehir içi tsi ile genel tüketiminiz ne miktarda bilgi verebilirmisiniz acaba?

Ankara şehir içi tsi ile genel tüketiminiz ne miktarda bilgi verebilirmisiniz acaba?

13. offline
    Adı
    Egemen
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

pulpa Nickli Üyeden Alıntı

Yazın 6 litre şimdi 7 litre. Yol bilg verisi bu üzerine 0.5 Lt pompa için ekleyin. Kırmızı ışığı gördüğümde gazdan ayağımı çekerim ve çok fren kullanmam bunu da not düşeyim burdan.

pulpa Nickli Üyeden Alıntı

Yazın 6 litre şimdi 7 litre. Yol bilg verisi bu üzerine 0.5 Lt pompa için ekleyin. Kırmızı ışığı gördüğümde gazdan ayağımı çekerim ve çok fren kullanmam bunu da not düşeyim burdan.

15. offline
    Embiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Embiya TANK
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34EDM52

Valla ben oralara inmeyi başaramıyorum 1.6 tdi dsg b8 var en az geçen bunu gördüm trafik vardı 90-95 i geçmedim bunun altıda bana hayal galiba ya benden kaynaklanıyor artık bilmiyorum Passat TurkiyePassat Turkiye

Valla ben oralara inmeyi başaramıyorum 1.6 tdi dsg b8 var en az geçen bunu gördüm trafik vardı 90-95 i geçmedim bunun altıda bana hayal galiba ya benden kaynaklanıyor artık bilmiyorum Passat TurkiyePassat Turkiye

17. offline
    Mahmut Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mahmut Volkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34 TU 1248

Bence gayet normal bir ortalama. Karma yol şartlarında TSI passatın göreceği ortalama 6 - 6.5 dur. Daha iyi şartlarda 6 nın altına düşürebilir ama ortalamada görülecek veri Budur. Ben TSI ACT motorla 6 dan daha az bir tüketim göremedim.
    Bence gayet normal bir ortalama. Karma yol şartlarında TSI passatın göreceği ortalama 6 - 6.5 dur. Daha iyi şartlarda 6 nın altına düşürebilir ama ortalamada görülecek veri Budur. Ben TSI ACT motorla 6 dan daha az bir tüketim göremedim.

19. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

aracıalalı 5 ay oldu ve bu 5 ayda 5400 km yol yaptım. normalde daha fazla yapardım ama 3 ayını b7 aracımla birlikte kullandığım için km rem biraz düşük kaldı.
    5400 km nin ortalama tüketimi 6.7 L. depo dolum ölçümlerim sonucunda 6.5 çıkıyor ama o kadar farkı saymıyorum ve bilgisayarın doğruluğunu kabul edip 6.7 L. diyorum. bu km nin yarısını aracı istanbuldan getirme ve 2 sefer antep e gidip gelme olarak şehir dışı yaptım. şehir dışı ortalaması da 120 km hız sabitleme ile gidip gelindiğinde 5.7 L. civarı oldu.
    ağresif bir sürücü değilim ama kanı gibide gitmiyorum. trafiğin ilerlemesine göre hareket ederim. sırf şehir içi 3 km lik menzilimle kullandığımda 7-7.5 arası yakıyor ama km rem biraz daha uzarsa bu ortalama düşüyor. bu 3 km lik menzilde 6 adet ışık geçiyorum.
    özetle aracım 27.5 kuruş yakmış. bence benzinli bir araç için süper üstelik passat gibi d seğmenti bir araç. artık vw nin ve diğer firmaların dizel kazığını yememek lazım. tabi çok km yapan arkadaşlarıma hala dizeli tavsiye ederim .ama b8 kasa ile b7 den daha iyi bir iş çıkartıp benzinli araçla da rahat rahat seyahat edebileceğimizi söyleyebilirim
    şimdi bazı arkadaşlarımız çıkıp biz 8-9 l yakıyoruz siz nasıl bu kadar az yakıyorsunuz , aracı sırtınızda mı taşıyorsunuz diyebilirsiniz ama benim kullanım şartlarımla tüketim bu arkadaşlar. kararsız kalanlara örnek olsun , yol göstersin diye yazmak istedim.
    bir de b7 tsı aracımdan memnun olmasam b8 de dizel tercih ederdim. ama b8 beni daha çok mutlu etti.
    aracıalalı 5 ay oldu ve bu 5 ayda 5400 km yol yaptım. normalde daha fazla yapardım ama 3 ayını b7 aracımla birlikte kullandığım için km rem biraz düşük kaldı.
    5400 km nin ortalama tüketimi 6.7 L. depo dolum ölçümlerim sonucunda 6.5 çıkıyor ama o kadar farkı saymıyorum ve bilgisayarın doğruluğunu kabul edip 6.7 L. diyorum. bu km nin yarısını aracı istanbuldan getirme ve 2 sefer antep e gidip gelme olarak şehir dışı yaptım. şehir dışı ortalaması da 120 km hız sabitleme ile gidip gelindiğinde 5.7 L. civarı oldu.
    ağresif bir sürücü değilim ama kanı gibide gitmiyorum. trafiğin ilerlemesine göre hareket ederim. sırf şehir içi 3 km lik menzilimle kullandığımda 7-7.5 arası yakıyor ama km rem biraz daha uzarsa bu ortalama düşüyor. bu 3 km lik menzilde 6 adet ışık geçiyorum.
    özetle aracım 27.5 kuruş yakmış. bence benzinli bir araç için süper üstelik passat gibi d seğmenti bir araç. artık vw nin ve diğer firmaların dizel kazığını yememek lazım. tabi çok km yapan arkadaşlarıma hala dizeli tavsiye ederim .ama b8 kasa ile b7 den daha iyi bir iş çıkartıp benzinli araçla da rahat rahat seyahat edebileceğimizi söyleyebilirim
    şimdi bazı arkadaşlarımız çıkıp biz 8-9 l yakıyoruz siz nasıl bu kadar az yakıyorsunuz , aracı sırtınızda mı taşıyorsunuz diyebilirsiniz ama benim kullanım şartlarımla tüketim bu arkadaşlar. kararsız kalanlara örnek olsun , yol göstersin diye yazmak istedim.
    bir de b7 tsı aracımdan memnun olmasam b8 de dizel tercih ederdim. ama b8 beni daha çok mutlu etti.

21. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

bir yere sadece giderken değil gidiş dönüşün ortalamasını alın. sonuçta 950m lik rakım farkı var bu da ortalama yüzde 7.5 lik bir rampa demek. dönüştede tam tersi olarak iniş var.
    yani her çıkışın birde inişi var. 4.8 + 6.5 = 11.3/2=5,65 lt ortalama tüketim gayet makul bir değer. aracınız dizel olsaydı oda 5.2 gibi bir rakam tuttururdunuz.
    bir yere sadece giderken değil gidiş dönüşün ortalamasını alın. sonuçta 950m lik rakım farkı var bu da ortalama yüzde 7.5 lik bir rampa demek. dönüştede tam tersi olarak iniş var.
    yani her çıkışın birde inişi var. 4.8 + 6.5 = 11.3/2=5,65 lt ortalama tüketim gayet makul bir değer. aracınız dizel olsaydı oda 5.2 gibi bir rakam tuttururdunuz.

23. offline
    xanthos81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdal
    Yer
    Düzce
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Atilla kafamı meşgul eden bir soruyu cevaplamışsın.
    B7 TSI ile B8 TSI'ı yakıt ekonomisi açısından yorumlar mısın diyecektim
    cevabı verdin. Sağol.
    Atilla kafamı meşgul eden bir soruyu cevaplamışsın.
    B7 TSI ile B8 TSI'ı yakıt ekonomisi açısından yorumlar mısın diyecektim
    cevabı verdin. Sağol.

25. offline
    Adı
    aşkın
    Yer
    konya ereğli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Yinede iyi değerler 1500 kg için kışın illaki artacak hele kısa mesafe
    Yinede iyi değerler 1500 kg için kışın illaki artacak hele kısa mesafe

27. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostlar sabah 7 de bakırköyden gölcüge kaplıcaya gıttım yol acık dıye 90 120 ve en uksekte 160 km lere cıktım....donuste ise oglen trafıgıne yakalandım ama sonuç asasıdaki gibidir...sizler için paylaştım...az km yapan kesınlıkle benzin alsın valla çok mantıklı....

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    dostlar sabah 7 de bakırköyden gölcüge kaplıcaya gıttım yol acık dıye 90 120 ve en uksekte 160 km lere cıktım....donuste ise oglen trafıgıne yakalandım ama sonuç asasıdaki gibidir...sizler için paylaştım...az km yapan kesınlıkle benzin alsın valla çok mantıklı....

Passat Turkiye

Passat Turkiye

29. offline
    pilot0018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    ne ettın Hocam ya, masallah yanı zorla sattıracanız dızelı bana ben ankaraya 120km sabıt gıdıyorum en fazla 4.8 goruyorum sımdı dızelle benzın arasında ne fark kaldı
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    ne ettın Hocam ya, masallah yanı zorla sattıracanız dızelı bana ben ankaraya 120km sabıt gıdıyorum en fazla 4.8 goruyorum sımdı dızelle benzın arasında ne fark kaldı

31. offline
    ozgurer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

1.4 125lik aracımda hava sıcaklığının yakıt tüketimine etkisini doğrudan görüyorum.
    Lastikler 17 inch nokian wr d4
    negatif hava sıcaklığında ortalama 6.3 lerde gezdi
    genel ortalamam yazlık contilerle 13 bin km için 5.8 di
    hava şimdi 10 derece civarı 6.3 ortalamam 5.5lara indi
    hatta geçen eşim yaşamkent dincan arası 27 kmde 4.1 yapmış, ben de ellerinden öptüm
    kışlıklar hala üzerinde hava basıncı 34 psi
    1.4 125lik aracımda hava sıcaklığının yakıt tüketimine etkisini doğrudan görüyorum.
    Lastikler 17 inch nokian wr d4
    negatif hava sıcaklığında ortalama 6.3 lerde gezdi
    genel ortalamam yazlık contilerle 13 bin km için 5.8 di
    hava şimdi 10 derece civarı 6.3 ortalamam 5.5lara indi
    hatta geçen eşim yaşamkent dincan arası 27 kmde 4.1 yapmış, ben de ellerinden öptüm
    kışlıklar hala üzerinde hava basıncı 34 psi

33. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum dizel herzaman reşat altın....ben bu yorumu dısarda bırıne soylesem he hee der...)))ne desem boş o adama...yani ben bile yılda 5 bin km yapan adam 100 bin ustu arac alıcaksam mutlaka dizel almalı mantıgını savunuyorum cunkı bızım halkın kırmızı cızgılerını kaldıramazsın 100 bin ust para verılırse mutlaka dizel ve otomatık olmalı dusuncesıne sahıp...ondan senın dızel herzaman turkıyemde mantıklı ..)))
    dostum dizel herzaman reşat altın....ben bu yorumu dısarda bırıne soylesem he hee der...)))ne desem boş o adama...yani ben bile yılda 5 bin km yapan adam 100 bin ustu arac alıcaksam mutlaka dizel almalı mantıgını savunuyorum cunkı bızım halkın kırmızı cızgılerını kaldıramazsın 100 bin ust para verılırse mutlaka dizel ve otomatık olmalı dusuncesıne sahıp...ondan senın dızel herzaman turkıyemde mantıklı ..)))

35. offline
    geceyry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Tahir KARAPÜR
    Yer
    Hatay/Dortyol
    Model
    Passat
    Motor
    1.5 TSI
    Yılı
    2021

18inch 1.4 tsi manüel. Bugün şanlıurfaya gittim 680 km yaptım. Ortalaman 5.4 ile 4.9 arasında. Hızım 95 sabit. Ara ara 190 vs yaptım.
    Çok iyi
    18inch 1.4 tsi manüel. Bugün şanlıurfaya gittim 680 km yaptım. Ortalaman 5.4 ile 4.9 arasında. Hızım 95 sabit. Ara ara 190 vs yaptım.
    Çok iyi

37. offline
    Buğrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 FSI
    Yılı
    2007
    34SSM61

B6 2.0fsi Ş.içi 11.3
    B6 2.0fsi Ş.içi 11.3

39. offline
    selopassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

B6 1.4 manuel var bende. Ankara'da ortalamam 6 litre, iş-ev 25km.
    Kışın 6.5 yazın 5.5 civarı olur normaldir. Motor soğukken zengin karışımla fazla yakar.
    Zaten havanın çok soğuduğu günlerde (-10 gibi) motor sıcaklığı 90 dereceyi bile bulmuyor. Tam 90 ı buldu derken kırmızı ışıkta bekleyince tekrar 70 e düştüğünü gördüm

B6 1.4 manuel var bende. Ankara'da ortalamam 6 litre, iş-ev 25km.
    Kışın 6.5 yazın 5.5 civarı olur normaldir. Motor soğukken zengin karışımla fazla yakar.
    Zaten havanın çok soğuduğu günlerde (-10 gibi) motor sıcaklığı 90 dereceyi bile bulmuyor. Tam 90 ı buldu derken kırmızı ışıkta bekleyince tekrar 70 e düştüğünü gördüm

41. offline
    Epidosin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet serdar
    Yer
    Uşak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dsg tsi ile 2 km menzilde 9.6, bu 5 km e çıkınca 8.2 yakıyor, oda azar azar gaza basarak, üstteki değerleri yakalamak zor
    dsg tsi ile 2 km menzilde 9.6, bu 5 km e çıkınca 8.2 yakıyor, oda azar azar gaza basarak, üstteki değerleri yakalamak zor

43. offline
    geceyry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Tahir KARAPÜR
    Yer
    Hatay/Dortyol
    Model
    Passat
    Motor
    1.5 TSI
    Yılı
    2021

920 km oldu. Uyarı verdi. 1.4 tsi 125bg.
    Işık yaninca kaç km gidiyor
    920 km oldu. Uyarı verdi. 1.4 tsi 125bg.
    Işık yaninca kaç km gidiyor

45. offline
    alikemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALİ KEMAL
    Yer
    KONYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

İmkansızı başardım normal şartlar altında denemeyiniz [emoji1]

1.4 tsi 125 Bg manuel

Passat Turkiye

1.4 tsi 125 Bg manuel

Passat Turkiye

47. offline
    BigBoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan Emre YÜCE
    Yer
    Eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    26 AG 445

alikemal Nickli Üyeden Alıntı

1.4 tsi 125 Bg manuel

Passat Turkiye
    [emoji23] [emoji23] yokuş aşağı salmak (temsili). Şaka bi yana dizelle yapan varmı bu değeri?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
       alikemal Nickli Üyeden Alıntı

1.4 tsi 125 Bg manuel

Passat Turkiye
    [emoji23] [emoji23] yokuş aşağı salmak (temsili). Şaka bi yana dizelle yapan varmı bu değeri?

49. offline
    alikemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALİ KEMAL
    Yer
    KONYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

BigBoy Nickli Üyeden Alıntı

Şaka değil yokuş aşağıydı viteste indim ortalama bu değere geriledi paylaşmak istedim sadece

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
       BigBoy Nickli Üyeden Alıntı

Şaka değil yokuş aşağıydı viteste indim ortalama bu değere geriledi paylaşmak istedim sadece

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

51. offline
    alpi4242 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AAAAAA
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

boş verin ne yakarsa yaksın kk kampanyları ile zaten ort. yuzde 15 ucuz alıyorum yakıtı
    boş verin ne yakarsa yaksın kk kampanyları ile zaten ort. yuzde 15 ucuz alıyorum yakıtı

53. offline
    ben-bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Buğra
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016
    06

bugün 80km boyunca neredeyse kesintisiz 200 - 215 km/s hızla yol aldım. başlangıç yakıt ortalamam tam 10.8 gösteriyordu. bu arada bu gibi süratları kimseye tavsiye etmiyorum ama araba çok oturaklı gidiyor bayaa hoşuma gitti.
    bugün 80km boyunca neredeyse kesintisiz 200 - 215 km/s hızla yol aldım. başlangıç yakıt ortalamam tam 10.8 gösteriyordu. bu arada bu gibi süratları kimseye tavsiye etmiyorum ama araba çok oturaklı gidiyor bayaa hoşuma gitti.

55. offline
    ZY1972 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Zekeriya YILMAZ
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

ARACI ŞEHİR İÇİNDE 6lt/100km , ŞEHİR DIŞI 5lt/100km HIZ ORTALAMA 130 KM EGE BÖLGESİ (DENİZLİ-MUĞLA) İNİŞLİ ÇIKIŞLI ARAZİ
    ARAÇ 2015 TDI COMFORTLINE
    RAMPA AŞAĞI 2.0lt/100KM GÖRMEK KOLAY. ÇIKARKEN 8-9 LT OLUYOR ORTALAMA 6 LT
    ARACI ŞEHİR İÇİNDE 6lt/100km , ŞEHİR DIŞI 5lt/100km HIZ ORTALAMA 130 KM EGE BÖLGESİ (DENİZLİ-MUĞLA) İNİŞLİ ÇIKIŞLI ARAZİ
    ARAÇ 2015 TDI COMFORTLINE
    RAMPA AŞAĞI 2.0lt/100KM GÖRMEK KOLAY. ÇIKARKEN 8-9 LT OLUYOR ORTALAMA 6 LT

57. offline
    Akbc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screenshot_2016-05-19-18-15-43_1.jpg
Görüntüleme: 136
Büyüklüğü:  90.4 KB (Kilobyte)
ID:	24260
    Bugüne kadar aldığım tüm yakıtların detaylı tablosu bu şekildedir. Pompa hesabı %5 fazla çıkıyor.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screenshot_2016-05-19-18-15-43_1.jpg
Görüntüleme: 136
Büyüklüğü:  90.4 KB (Kilobyte)
ID:	24260
    Bugüne kadar aldığım tüm yakıtların detaylı tablosu bu şekildedir. Pompa hesabı %5 fazla çıkıyor.

59. offline
    hakan.justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Passat Turkiye

Ankaradan Konya Karaman üzeri Mut'a geldim 1.4 tsi 125 hp ile. CC 120 km/h ile. Deponun ilk 30 km si Ankara içi. Tüketim 5.6 litre. Araç full dolu.

Benzinli bir araç için fevkaladenin fevkinde. Şayet dizel olsa idi aynı şartlarda tüketim 5 litrenin altına düşer miydi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Passat Turkiye

Ankaradan Konya Karaman üzeri Mut'a geldim 1.4 tsi 125 hp ile. CC 120 km/h ile. Deponun ilk 30 km si Ankara içi. Tüketim 5.6 litre. Araç full dolu.

Benzinli bir araç için fevkaladenin fevkinde. Şayet dizel olsa idi aynı şartlarda tüketim 5 litrenin altına düşer miydi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk ... 212181920212223242526 ... Son