bunu yaptiracaktimda tavsiye etmiyorlar ilker![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
bunu yaptiracaktimda tavsiye etmiyorlar ilker![]()
kirilma yapiyormus ilker,
sinyaller cok guzel olmus eline saglik,
ilker keske daha once gelseydin bej deri alcantara koltuklar vardi kapi icleri dahil simdi aklima geldi siteye baktim ama kaldirmislar ilani buyuk ihtimalle satildi,
1400€ du..
kirilma yapiyormus ilker,
sinyaller cok guzel olmus eline saglik,
ilker keske daha once gelseydin bej deri alcantara koltuklar vardi kapi icleri dahil simdi aklima geldi siteye baktim ama kaldirmislar ilani buyuk ihtimalle satildi,
1400€ du..
Bej degil abi ben siyah ariyorum.
Bej degil abi ben siyah ariyorum.
Hoş geldin Ilker. Maşallah araban bayağı bir ilerlemiş. Daha da ilerleyecek gibi. Merakla takipte olacağım![]()
Hoş geldin Ilker. Maşallah araban bayağı bir ilerlemiş. Daha da ilerleyecek gibi. Merakla takipte olacağım![]()
ilker dostum masallah yaa super olmus ılerlemeler de ben birşey merak ediyorum bu ambiyans kapı dekorlarında acınca beyaz kapatınca kırmızı nasıl yapılıyor bu konuyu takıpteyım ozellıkle detaylı acıklamalar ıle beraber kullanılan malzemeler bı zahmet ılker teşekkürler.
ilker dostum masallah yaa super olmus ılerlemeler de ben birşey merak ediyorum bu ambiyans kapı dekorlarında acınca beyaz kapatınca kırmızı nasıl yapılıyor bu konuyu takıpteyım ozellıkle detaylı acıklamalar ıle beraber kullanılan malzemeler bı zahmet ılker teşekkürler.
Orjinalinde yok boyle bir fonksiyon zannedersem.ilker dostum masallah yaa super olmus ılerlemeler de ben birşey merak ediyorum bu ambiyans kapı dekorlarında acınca beyaz kapatınca kırmızı nasıl yapılıyor bu konuyu takıpteyım ozellıkle detaylı acıklamalar ıle beraber kullanılan malzemeler bı zahmet ılker teşekkürler.
Andre denilen arkadas bunu röle ile halletti, detayli aciklamasi da var eger istersen turkceye cevirebilirim cevirebildigim kadarini.
Orjinalinde yok boyle bir fonksiyon zannedersem.ilker dostum masallah yaa super olmus ılerlemeler de ben birşey merak ediyorum bu ambiyans kapı dekorlarında acınca beyaz kapatınca kırmızı nasıl yapılıyor bu konuyu takıpteyım ozellıkle detaylı acıklamalar ıle beraber kullanılan malzemeler bı zahmet ılker teşekkürler.
Andre denilen arkadas bunu röle ile halletti, detayli aciklamasi da var eger istersen turkceye cevirebilirim cevirebildigim kadarini.
Araca masraf yaptikca dahada guzellesiyor...Allah kaza bela gostermesin..Bol bol resim bekliyoruz![]()
Araca masraf yaptikca dahada guzellesiyor...Allah kaza bela gostermesin..Bol bol resim bekliyoruz![]()
Konu proportions tarafından (21 10 2012 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
Yeni Mod da tamam.
Bagaja posetleri vs. asmak icin kanca taktim.
Ilk gosterdigin daha guzel abi, onu al bence.
2. si carrera jantı gibi, yakışır.![]()
Aramıza hoş geldin İlker,
Resimler için ayrıca teşekkürler.
Şu B6'daki çift egsoz çok güzel duruyor.
Adamın işçiliği de mükemmel.
Aramıza hoş geldin İlker,
Resimler için ayrıca teşekkürler.
Şu B6'daki çift egsoz çok güzel duruyor.
Adamın işçiliği de mükemmel.
Hoş geldin İlker aracın çok güzel.
Bi bu siteye git: AEZ Konfigurator
Ordan arabanin modelini felan sec, jant sec ve bak nasil duruyor diye.
Bi bu siteye git: AEZ Konfigurator
resmini ekledigim jant yok:SBi bu siteye git: AEZ Konfigurator
resmini ekledigim jant yok:SBi bu siteye git: AEZ Konfigurator
o jant zaten aez urunu degilki :D
senin gosterdigin jant PLW nin, sitesi : http://www.plw.eu/English/ALLOY_WHEE...ls_gallery.htm
Ama configurator yok bu sitede.
Konu proportions tarafından (22 10 2012 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
o jant zaten aez urunu degilki :D
senin gosterdigin jant PLW nin, sitesi : http://www.plw.eu/English/ALLOY_WHEE...ls_gallery.htm
Ama configurator yok bu sitede.