b8 passatım çalındı.

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Emre_4758

Cevap: b8 passatım çalındı.

Şaka gibi vallahi geçmiş olsun.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

Şaka gibi vallahi geçmiş olsun.

3. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

Ford focus'un start stop lusunda araç çalışırken dışardan aracı kitleyemiyorsunuz eğer passat'ta da böyle vay halimize
    Ford focus'un start stop lusunda araç çalışırken dışardan aracı kitleyemiyorsunuz eğer passat'ta da böyle vay halimize

5. offline
    Burakim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak Saatçı
    Yer
    Bayburt
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015
    35 AGA 770

Kapı açıkken cayır cayır öten araba lastiğinin biri yokken nasıl yürüyor anlamıyorum.Tekerlek takılı değil deyip aracın hareketini engellemesi gerekmezmi. Çalışması çok doğal serviste de gerektiğinde araç çalışırken beyinlere müdehale ediyolar ama sonuçta ortada takılı olmayan bir tekerlek var. Koca otobüsler bile kapısı kapanmayınca yürümüyor bizim arabalar az kalıyor motorsuz gitsin tam bir saçmalık.
    Kapı açıkken cayır cayır öten araba lastiğinin biri yokken nasıl yürüyor anlamıyorum.Tekerlek takılı değil deyip aracın hareketini engellemesi gerekmezmi. Çalışması çok doğal serviste de gerektiğinde araç çalışırken beyinlere müdehale ediyolar ama sonuçta ortada takılı olmayan bir tekerlek var. Koca otobüsler bile kapısı kapanmayınca yürümüyor bizim arabalar az kalıyor motorsuz gitsin tam bir saçmalık.

7. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cesarete bak. Büyük geçmiş olsun
    Cesarete bak. Büyük geçmiş olsun

9. offline
    mosmanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mursel Osmanoglu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34 HE 4429

Burakim Nickli Üyeden Alıntı
    dediğiniz mantıklı lastiğin basınçı düşerken uyarı veriyorda lastik takılı değilken neden gidiyor araç
       sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    aynen kapılar kitlenmiyor
       Burakim Nickli Üyeden Alıntı
    dediğiniz mantıklı lastiğin basınçı düşerken uyarı veriyorda lastik takılı değilken neden gidiyor araç
       sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    aynen kapılar kitlenmiyor

11. offline
    çakalkasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Doğan
    Yer
    Ankara
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Anahtarsız giriş ve çalıştırmanın en büyük zaafı bu.Aracı çalıştırdın sonra anahtarla birlikte araç dışına çıkınca araba çalışmaya devam ediyor..Buna bi önlem bulmaları şart..Çoğu markada durum bu..

Büyük geçmiş olsun artık daha dikkatli olursunuz.
    Anahtarsız giriş ve çalıştırmanın en büyük zaafı bu.Aracı çalıştırdın sonra anahtarla birlikte araç dışına çıkınca araba çalışmaya devam ediyor..Buna bi önlem bulmaları şart..Çoğu markada durum bu..

Büyük geçmiş olsun artık daha dikkatli olursunuz.

13. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

agzım acık izledim...!!! ne günlere kaldık ya...cok büyük geçmiş olsun dostum ama bir kan akıt...
    agzım acık izledim...!!! ne günlere kaldık ya...cok büyük geçmiş olsun dostum ama bir kan akıt...

15. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

mosmanoglu Nickli Üyeden Alıntı
    az önce arabayı test ettim anahtarsız çalışmayı.

kardeşimi oturttum ön koltuğa kontağı açtım ama araçı çalıştırmadım yani frensiz start tuşuna bastım sonra ben arka lastiğin oraya geçtim araçın dışındayım ve anahtarım cebimde kardeşim frenle beraber start tuşuna bastı ve araç çalıştı. neden aracının kontağı açık derse exper ışıklandırma yetersiz olduğu için kontağı açık bıraktım ben dışarıdayken araçımın çalıştığını bilmiyordum diyebilirim
    Aynı şeyi daha önce denedim. Sürücü içeride anahtar dışarıda çalışmamıştı benim araç

kardeşimi oturttum ön koltuğa kontağı açtım ama araçı çalıştırmadım yani frensiz start tuşuna bastım sonra ben arka lastiğin oraya geçtim araçın dışındayım ve anahtarım cebimde kardeşim frenle beraber start tuşuna bastı ve araç çalıştı. neden aracının kontağı açık derse exper ışıklandırma yetersiz olduğu için kontağı açık bıraktım ben dışarıdayken araçımın çalıştığını bilmiyordum diyebilirim
    Aynı şeyi daha önce denedim. Sürücü içeride anahtar dışarıda çalışmamıştı benim araç

17. offline
    mosmanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mursel Osmanoglu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34 HE 4429

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    kontak açıkken denediniz mi ? Yani frensiz start tuşuna basıp sonra anahtar dışarıdayken frenle start tuşuna bastınız mı ?
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    kontak açıkken denediniz mi ? Yani frensiz start tuşuna basıp sonra anahtar dışarıdayken frenle start tuşuna bastınız mı ?

19. offline
    pst60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kadir
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Büyük geçmiş olsun.İyiki lastik değişmeden olmuş yoksa arkadaşlarında dediği gibi bulunamayabilirdi.
    Büyük geçmiş olsun.İyiki lastik değişmeden olmuş yoksa arkadaşlarında dediği gibi bulunamayabilirdi.

21. offline
    06differentboy06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alper
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat Variant
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2006
    34DB7081

insanlar artık şerefsizlikte çığır açtılar ya yazık günah çok büyük geçmiş olsun....
    insanlar artık şerefsizlikte çığır açtılar ya yazık günah çok büyük geçmiş olsun....

23. offline
    161907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fuat
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

İşte bundan dolayı anahtarsız çalıştırmaya güvenemiyorum. Aracın lastiği takılmış olsa şu an parçalar halindeydi valla. Çok geçmiş olsun umarım araç fazla hasar almamıştır...
    İşte bundan dolayı anahtarsız çalıştırmaya güvenemiyorum. Aracın lastiği takılmış olsa şu an parçalar halindeydi valla. Çok geçmiş olsun umarım araç fazla hasar almamıştır...

25. offline
    z4a6m5a2n8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muammer
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Çok geçmiş olsun.Bence en kısa zamanda ihtiyaç sahibi birine sadaka verin.
    Çok geçmiş olsun.Bence en kısa zamanda ihtiyaç sahibi birine sadaka verin.

27. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Daha uzakta olsaydın calışmazdı. Oradan algılamış. Ama konu bu değil biliyosun. Ciddi bir güvenlik zaafiyeti var. Anahtarla çalıştırılan arabadan farkı yok..

Sent from Note 2 using Tapatalk

Daha uzakta olsaydın calışmazdı. Oradan algılamış. Ama konu bu değil biliyosun. Ciddi bir güvenlik zaafiyeti var. Anahtarla çalıştırılan arabadan farkı yok..

Sent from Note 2 using Tapatalk

29. offline
    s5s5s5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gürcan
    Yer
    Bursa
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    16NBZ55

Çok geçmiş olsun. Tekerlekte sensör olmasına gerek yok motoru durdurmak için. Sürücü koltuğundaki ağırlık sensörü yeterli. Yani sürücü koltuğu boşken motorun tahrik vermemesi gerekir.
    Çok geçmiş olsun. Tekerlekte sensör olmasına gerek yok motoru durdurmak için. Sürücü koltuğundaki ağırlık sensörü yeterli. Yani sürücü koltuğu boşken motorun tahrik vermemesi gerekir.

31. offline
    hsnshnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Geçmiş olsun.Bnce şükür edilmeli cidden daha büyük sonuçlar olabilirdi.
    Geçmiş olsun.Bnce şükür edilmeli cidden daha büyük sonuçlar olabilirdi.

33. offline
    Burakim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak Saatçı
    Yer
    Bayburt
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015
    35 AGA 770

161907 Nickli Üyeden Alıntı
    KEsinlikle orjinal parçalar katalogunda yerini almıştı Allah korumuş.
       161907 Nickli Üyeden Alıntı
    KEsinlikle orjinal parçalar katalogunda yerini almıştı Allah korumuş.

35. offline
    alkanaktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    41

geçmiş olsun yok artık diye diye izledim . siz bunu tv lere falan verin...büyük cesaret doğrusu ...
    geçmiş olsun yok artık diye diye izledim . siz bunu tv lere falan verin...büyük cesaret doğrusu ...

37. offline
    Memo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Keleşoğlu
    Yer
    Gaziantep
    Model
    Superb
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013
    27 AES 951

Çok geçmiş olsun ne günlere kaldık arkadaş yaa bende bazen bankamatikte işim olduğunda Çalışır bırakıyordum ama şu yaşanan olaydan sonra kapıyı dahi açık bırakmamak Lazım. Tekrar çok geçmiş olsun.
    Çok geçmiş olsun ne günlere kaldık arkadaş yaa bende bazen bankamatikte işim olduğunda Çalışır bırakıyordum ama şu yaşanan olaydan sonra kapıyı dahi açık bırakmamak Lazım. Tekrar çok geçmiş olsun.

39. offline
    canek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Gelmiş geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Ağzım açık izledim, Allah mallarımızı ve canlarımızı koruyup gözetsin inşallah.
    Gelmiş geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Ağzım açık izledim, Allah mallarımızı ve canlarımızı koruyup gözetsin inşallah.

41. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Geçmiş olsun.gerçekten film gibi. Keyless sistemin tehlikesi bu..Araç çalışıyorken araçtan indiğinizde çalışmaya devam ediyor.Denedim yaklaşık 100 metreye yakın uzaklaştım hala çalışıyordu sadece anahtar bulunamadı uyarısı veriyordu ekranda. Araç sürülebiliyordu ama ne kadar uzaklaşabilir onu bilmiyorum.En azından hırsızın çalıp götürebileceği kadar çalışsa zaten iş işten geçmiş olur. Bu işe mutlaka bir çare bulunması gerekir tehlikeli durum.
    Geçmiş olsun.gerçekten film gibi. Keyless sistemin tehlikesi bu..Araç çalışıyorken araçtan indiğinizde çalışmaya devam ediyor.Denedim yaklaşık 100 metreye yakın uzaklaştım hala çalışıyordu sadece anahtar bulunamadı uyarısı veriyordu ekranda. Araç sürülebiliyordu ama ne kadar uzaklaşabilir onu bilmiyorum.En azından hırsızın çalıp götürebileceği kadar çalışsa zaten iş işten geçmiş olur. Bu işe mutlaka bir çare bulunması gerekir tehlikeli durum.

43. offline
    vwpaspas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    elazıg
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

geçmiş olsun
    geçmiş olsun

45. offline
    ABaturC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Şok olmuş halde okudum ve izledim. Geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden saklasın. Cezaların caydırıcı olmaması, suça meyilli insanları daha da umarsız yaptı malesef.
    Şok olmuş halde okudum ve izledim. Geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden saklasın. Cezaların caydırıcı olmaması, suça meyilli insanları daha da umarsız yaptı malesef.

47. offline
    Superb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    TOKAT
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    06 LYD 22

Geçmiş olsun...

O kadar para ver ama bu denli büyük güvenlik zaafiyeti olsun..

Şaka gibi..
    Geçmiş olsun...

O kadar para ver ama bu denli büyük güvenlik zaafiyeti olsun..

Şaka gibi..

49. offline
    _Ata_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hüseyin
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    71FK320

Geçmiş olsun hepimize ders olsun..
    Geçmiş olsun hepimize ders olsun..

51. offline
    gurkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gürkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    07 NSY 70

Geçmiş olsun..
    Geçmiş olsun..

53. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Gecmiş olsun. Bu ne cesaret herhalde arkada olduğunu görmedi Şerefsiz. Geri manevra yapıp sana da zarar verebilirdi. Allah korumuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Gecmiş olsun. Bu ne cesaret herhalde arkada olduğunu görmedi Şerefsiz. Geri manevra yapıp sana da zarar verebilirdi. Allah korumuş.

55. offline
    dyt_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hakan
    Yer
    Ordu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2006
    38 BL 292

Vallahi pes artık insan oğlu karaktersizlikte ve haysiyetsizlikte sınır tanımıyor... Çok geçmiş olsun Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun. Vw nasıl böyle birşeyi düşünmez acaba çok mu zor yani ? Güvenlik konusunda ince ayrıntıları düşünemiyor bu adamlar hala eksikleri var.

Vallahi pes artık insan oğlu karaktersizlikte ve haysiyetsizlikte sınır tanımıyor... Çok geçmiş olsun Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun. Vw nasıl böyle birşeyi düşünmez acaba çok mu zor yani ? Güvenlik konusunda ince ayrıntıları düşünemiyor bu adamlar hala eksikleri var.

57. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

çok geçmiş olsun u şeresizler hemenbu işi keşfetmiş demekki çok thlikelib durum...
    opsiyon listesinde güvenli çalıştırmalı ve güvenli çalıştırmasız gibi bir opsiyonlar var bunlar acaba nedir bilgisi olan varmı?acaba bu konu ile ilgili olabilirmi??
    çok geçmiş olsun u şeresizler hemenbu işi keşfetmiş demekki çok thlikelib durum...
    opsiyon listesinde güvenli çalıştırmalı ve güvenli çalıştırmasız gibi bir opsiyonlar var bunlar acaba nedir bilgisi olan varmı?acaba bu konu ile ilgili olabilirmi??

59. offline
    hasanankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hasan
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Re: b8 passatım çalındı.

Büyük geçmiş olsun. ne tuhaf günlere kaldık aracın yanındayken geliyor aracı kaçırıyor, izlerken yardıma geliyor zannettim, yazıklar olsun...
    araçtaki hatalar ciddi değil gibi siz bile zarar görebilirdiniz. araçtaki masraları çok dert etmeyin bence gidin yetkili servise gerekli yerleri kontrol ettirin.
    tekrardan büyük geçmiş olsun.
    Büyük geçmiş olsun. ne tuhaf günlere kaldık aracın yanındayken geliyor aracı kaçırıyor, izlerken yardıma geliyor zannettim, yazıklar olsun...
    araçtaki hatalar ciddi değil gibi siz bile zarar görebilirdiniz. araçtaki masraları çok dert etmeyin bence gidin yetkili servise gerekli yerleri kontrol ettirin.
    tekrardan büyük geçmiş olsun.

İlk 123 Son