Büyük geçmiş olsun Taner bey,Allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin.Neyseki bir şey yok hafif atlatmışsınız.
Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşlerim,
Dün akşam iş çıkışı müşterime uğrayıp eve öyle gitmek istedim, Adana'nın ortasından geçen E-5'te sol şeritte seyrederken bir çocuğun koşarak kaldırımdan yola çıktığını ve yolda da çapraz olarak orta refüje doğru koşmaya devam ettiğini gördüm, hemen frene ve kornaya bastım, çocuk beni görmedi ve duymadı, aracımın sol ön tarafına düştü ve yere yuvarlandı.
Hemen 112 Hızır Acil ve 155 Polis İmdat'ı aradım, tesadüfen oradan aracıyla geçen bir hemşire de ilk yardım yaptı, ambulans 10 dk içinde geldi, çocuğu hastaneye götürdü, ben de karakola gittim. Çocuk Suriyeliymiş, ailesini bulmuşlar ve hastaneye götürmüşler, mültecilermiş, babası yok, 2 yaş büyük ağabeyi var, nur yüzlü, bal renkli gözü tertemiz bir çocuk, çok şükür hayati tehlikesi yok, başı sarılı, kolu da kırılmış.
Şikayetçi olmadılar, maddi yardım teklif ettik, kabul etiler, çok mağdur durumdaydılar. Polis ifademi aldıktan sonra belgelerimi verdi ve beni eve gönderdi.
Allah hepimizi, çocuklarımızı, herkesi bu tür bir kazadan korusun. Çarpan ve çarpılan aynı etkileniyor. Çocuğun ayağının asfalta değdiğini gördüğüm an yavaşladım ve frene bastım, kader çizgisini görür gibi çocuk oraya kadar koştu, çok şükür Allah korudu.
Aracı şimdi yetkili servise götürüyorum.
Allah'a şükür çocuğun hayati tehlikesi yok. Lütfen çok ama çok dikkatli olun, asla "başıma gelmez" veya "ben iyi şoförüm" demeyin. Ben de iyi şöförüm, ama sizin de bildiğiniz gibi geçmişte önümü kusurlu kişiler kesti, bu çocuk 50 metre ileride üstgeçit olduğu halde hızın 70 km/h olduğu 2 x 3 şeritli bulvara hiç sağına soluna bakmadan ve koşarak yola fırladı. Benim yerime başkası olsaydı da değişmezdi.
Selamlar ve sevgiler,
Taner Göde