Bugün de doğuş oto beni aradı. Passat a test sürüşü yaptığım için kaydım var. St ile ilgili sorular sordu, ilgilendi mi, bilgi verdi mi, test sürüşü önerdi mi vs. gibi. Hepsine evet dedim, bilgi zaten istemedim muhtemelen araç hakkında ondan fazlasını biliyorumdur

en son ne söylemek istersiniz dedi, ben de passat almayacagim dedim. Neden dedi doğal olarak. Çünkü highline istiyorum vermiyorsunuz dedim. Kota vs dediler ama bende emisyon olayina girdim. Yasaklanan ülkelerden dolayı artık kota sorunu olmaz heralde dedim. Bunu yarım ağızla onayladı bu arada konuştuğum kişi. Ben de artık kritik döneme girdim. Mevcut aracım (volvo s40) c.tesi günü malum site aracılığı ile gidiyor gibi. Elimde hatırı sayılır keş

para, bayide hazır bekleyen beyaz london jant, piano black, karartilmis camlar ve sunroof lu comfortline, alper arkadaşın videoyu 20 kere izleyip led farlar a deli olan ben (maaşallah) kafamda deli sorular naapsam bilemedim. Tavsiye alinir bu arada

doğuş la konuşmamız da highline nerde var sorusunu da sordum bu arada. Istanbul da 2 bayide varmış. Ama bana çare olmuyor. Zira aynı araç benim konuştuğum bayide de var. Highline tdi ama dsg. Dsg ile sıkıntım yok ama limitleri zorlayarak highline seviyesine çıkıyorum ve 120 nin üstü olmuyor maalesef. En kötü metalik + sunroof ile 125. Erel Maltepe'deki araç dsg li nar kırmızı (hani şu 3500 tl olan ve bişeye benzemeyen renk) ve 145k fiyatı var. Bana bi beyaz dümdüz highline bulduruverin yaa
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi