bu arada yukarıda söylerim far anahtarı ve takımların fiyatı kargo dahil 95 USD
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
sorunsuzca gelir. Ben 4 Ağustos'ta sipariş verdim. 14 Ağustos'ta elime geçti.bugün bu siteden bunu aldım.
krom far anahtarı ve diğerleri
umarım sorunsuzca gelir.
Wholesale Product Snapshot Product name is VW Golf 5 Golf 6 MK5 MK6 Passat B6/B7/CC Tiguan Scirocco Caddy EOS Chrome plated switch/Headlight switch/Window switch
sorunsuzca gelir. Ben 4 Ağustos'ta sipariş verdim. 14 Ağustos'ta elime geçti.bugün bu siteden bunu aldım.
krom far anahtarı ve diğerleri
umarım sorunsuzca gelir.
Wholesale Product Snapshot Product name is VW Golf 5 Golf 6 MK5 MK6 Passat B6/B7/CC Tiguan Scirocco Caddy EOS Chrome plated switch/Headlight switch/Window switch
bi gelsin bana bakalım.olursa isterük.![]()
Sedat abi yalnız fotoğraflarda ayna kontrol ünitesinde katlanır ayna yok..
evet sagolsun lecabus uyardı.
şimdi satıcıya yazdım o versiyon varmı diye bakalım ne diyecek
evet sagolsun lecabus uyardı.
şimdi satıcıya yazdım o versiyon varmı diye bakalım ne diyecek
satıcı işle görüştüm.
kapatmalı versiyon gönderecek.![]()
Sedat abi hafta sonu gelemezsen ben Perşembe günü sabah 9 'a randevu aldım Metin abiden![]()
Sedat abi hafta sonu gelemezsen ben Perşembe günü sabah 9 'a randevu aldım Metin abiden![]()
Sedat bu amortisör bilyası nasıl bir ses çıkartıyor?
Ben de sol ön tarafta hafif süratte - genelde manevra yaparken veya tümsekten geçerken "vocuk gucurt" gibilerde sesler geliyor. Servise gittim adam sessiz bir ortamda ileri geri giderek buldu ve "amortisör kafa bilyası değişecek" dedi. Hayati bir parça değilmiş, ama takım halinde 40 tl, işçilik 300 tl dediler. Komple ön amortisorler vs sökülüyormuş.
Ben de sol ön tarafta hafif süratte - genelde manevra yaparken veya tümsekten geçerken "vocuk gucurt" gibilerde sesler geliyor. Servise gittim adam sessiz bir ortamda ileri geri giderek buldu ve "amortisör kafa bilyası değişecek" dedi. Hayati bir parça değilmiş, ama takım halinde 40 tl, işçilik 300 tl dediler. Komple ön amortisorler vs sökülüyormuş.
Mete abicim,Sedat bu amortisör bilyası nasıl bir ses çıkartıyor?
abicim özlettin kendini nerelerdesin böyle. Insallah sagligin sihatin yerindedir
![]()
Mete abicim,Sedat bu amortisör bilyası nasıl bir ses çıkartıyor?
abicim özlettin kendini nerelerdesin böyle. Insallah sagligin sihatin yerindedir
![]()
Yasin merhaba,
iş güç koşturmaca.
Sağlık sıhhat yerine şükür, sizler nasılsınız?
Cuma gidip cuma geldim tatilden, 1900 km yaptık. Passat her zamanki gibi hiç üzmedi, 80.000 oluyor artık.
Yasin merhaba,
iş güç koşturmaca.
Cuma gidip cuma geldim tatilden, 1900 km yaptık. Passat her zamanki gibi hiç üzmedi, 80.000 oluyor artık.
durduğum yerde direksiyonu çevirince sürtünme sesi geliyor.
benim ki ondan ama seninki de ondan olabilir.
durduğum yerde direksiyonu çevirince sürtünme sesi geliyor.
benim ki ondan ama seninki de ondan olabilir.
Sevindim abicim, yeterki sagligin sihatiniz yerinizde olsun is güc dünya hali zatenYasin merhaba,
iş güç koşturmaca.
Cuma gidip cuma geldim tatilden, 1900 km yaptık. Passat her zamanki gibi hiç üzmedi, 80.000 oluyor artık.. Bizlerde iyiyiz cok sükür Türkiye de sicaklar la bogusuyoruz
.
1.900km masallah Mete abim nereleri gezdiniz böyle ? 80.000km oluyor aracin benimki 3 yasinda ve 73.000km oldu![]()
Sevindim abicim, yeterki sagligin sihatiniz yerinizde olsun is güc dünya hali zatenYasin merhaba,
iş güç koşturmaca.
Cuma gidip cuma geldim tatilden, 1900 km yaptık. Passat her zamanki gibi hiç üzmedi, 80.000 oluyor artık.. Bizlerde iyiyiz cok sükür Türkiye de sicaklar la bogusuyoruz
.
1.900km masallah Mete abim nereleri gezdiniz böyle ? 80.000km oluyor aracin benimki 3 yasinda ve 73.000km oldu![]()
Güzel olmuş on numara.
Çok içiyorsun o şeyi![]()
İşte budur Sedat abimBirde Krom uç taktık mı tamamdır
![]()
Jant işini aramızda ilk sen hallediceksin gibi görünüyor bakalım nasıl olcak merakla takip ediyorum gelişmeleri1 gününü kapatıp sabahtan akşama kadar gezmek lazım abi sök tak sök tak bakıcaz yani başka çaresi yok
Orjinal jant işindende vazgeçtin sanırım 800 TL tanesi
![]()
Jant işini aramızda ilk sen hallediceksin gibi görünüyor bakalım nasıl olcak merakla takip ediyorum gelişmeleri1 gününü kapatıp sabahtan akşama kadar gezmek lazım abi sök tak sök tak bakıcaz yani başka çaresi yok
Orjinal jant işindende vazgeçtin sanırım 800 TL tanesi
![]()
orjinal biraz yaş bi iş.4000 tl verilmez o işe.
önce ön düzeni biraz sağlamlaştırayım.ondan sonra
zaten benim jant işide araba gibi olacak aksam bakıp sabah alıcam gibi.bi anda![]()
orjinal biraz yaş bi iş.4000 tl verilmez o işe.
önce ön düzeni biraz sağlamlaştırayım.ondan sonra
zaten benim jant işide araba gibi olacak aksam bakıp sabah alıcam gibi.bi anda![]()
aldığım nefes bile takip ediliyor![]()
Ne jantı alacaksın ?
Bu hafta halledersen haber ver, yada kim önce alırsa