Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Yasin Abiye Ve Diğer bir Çok arkadaşa Katılarak Söylüyorum... 4. resim Olmalı Ve VW Amblemi Beyaz OlmalıSade Ve Şık
![]()
Yasin Abiye Ve Diğer bir Çok arkadaşa Katılarak Söylüyorum... 4. resim Olmalı Ve VW Amblemi Beyaz OlmalıSade Ve Şık
![]()
Bence 4. olsun ve logo da beyaz olsun.. alın size fikir veren bir diğer kişi...![]()
Bence 4. olsun ve logo da beyaz olsun.. alın size fikir veren bir diğer kişi...![]()
Tamamdır Sercan bak fikir verenler hep aynı şekilde düşünüyor, bitmiştir bu iş![]()
Tamamdır Sercan bak fikir verenler hep aynı şekilde düşünüyor, bitmiştir bu iş![]()
Sercan sen 3.yle yola devam et
Neyse 4 olsun bizim olsun![]()
Tamamdır arkadaşlr 4.diyoruz o zaman , Mavi-beyaz olan kısım beyaz olucak şeklinde...
Tamamdır arkadaşlr 4.diyoruz o zaman , Mavi-beyaz olan kısım beyaz olucak şeklinde...
4 iyi 4
Evett Kesinlikle![]()
Yarın kendisi kendi yazı karakteri ile bir tane paylaşıcak bir tane hatta arabamın camına yapıştırırım dedi öyle karar verirsiniz dedi
Dıştan yapışmalı şekilde...![]()
Yarın kendisi kendi yazı karakteri ile bir tane paylaşıcak bir tane hatta arabamın camına yapıştırırım dedi öyle karar verirsiniz dedi
Dıştan yapışmalı şekilde...![]()
dur Sercan hemen siparişi vermemiz mi lazım, tekrar bir konuşulsaydı![]()
Bende 3 yada 4 diyorum, Belki sedat abi anlaşmıştır onla konuştun mu?
dur Sercan hemen siparişi vermemiz mi lazım, tekrar bir konuşulsaydı![]()
Bende 3 yada 4 diyorum, Belki sedat abi anlaşmıştır onla konuştun mu?
Dıştan olursa yağmurdan çamurdan etkilenmez mi?
Hiçbir şey olmaz abi merak etmeyin.
Artık konuşulacak birşey kalmadı ya :D
Evet arkadaşlar tekrar belirtiyoruz
Dıştan yapışmalı , VW logosu beyaz şekilde , sade ve şık tasarım..
300 adet 150 TL![]()
Evet arkadaşlar tekrar belirtiyoruz
Dıştan yapışmalı , VW logosu beyaz şekilde , sade ve şık tasarım..
300 adet 150 TL![]()
Ssdsdd
Konu Fizikçi tarafından (02 02 2012 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.
Can Ayıp Oluyor Daha Yatmadım :D
Yarın konuşucam zaten şu son tasarım bir gelsinSercan Sedat abiyle bir görüş :D o da ilgileniyordu bu konuyla.
Düzgün kaliteli bir şey oluyor değil mi? iki günde solacak soyulacak bir şey olmayacak.
150 içten 150 dıştan şekilde olmaz değil mi? :DYok Engin abim adam bir çok siteye stıcker yapmıştır Türkiye oto forumun stickeri onlra ait
![]()
Yarın konuşucam zaten şu son tasarım bir gelsinSercan Sedat abiyle bir görüş :D o da ilgileniyordu bu konuyla.
Düzgün kaliteli bir şey oluyor değil mi? iki günde solacak soyulacak bir şey olmayacak.
150 içten 150 dıştan şekilde olmaz değil mi? :DYok Engin abim adam bir çok siteye stıcker yapmıştır Türkiye oto forumun stickeri onlra ait
![]()
İçten yapıştırma belli olmuyor.Araba camı normal camdan farklı.
Evet Normal Hali Koyu Zaten Birde Film ÇEkilince...Hiç Gözükmüyor :D EN Güzeli Dışarıdan Yapıştırmak
![]()
Evet Normal Hali Koyu Zaten Birde Film ÇEkilince...Hiç Gözükmüyor :D EN Güzeli Dışarıdan Yapıştırmak
![]()
Dıştan yapışmalı bana pek sağlıklı gelmedi ama öle yapılması gerekiyorsa bi bildikleri vardır elbet..Son tasarım nasıl birşey oldu?
Dıştan yapışmalı bana pek sağlıklı gelmedi ama öle yapılması gerekiyorsa bi bildikleri vardır elbet..Son tasarım nasıl birşey oldu?
Dıştan yapıştırma olmayan tek clüb stickerı göstersenize bana?![]()
Aynen Erdem banada gelmedi ama tecrübelerine güveniyorum arkadaşların :D
hayırlı olsun sticker ımız o zaman![]()
Aynen Erdem banada gelmedi ama tecrübelerine güveniyorum arkadaşların :D
hayırlı olsun sticker ımız o zaman![]()
Ben bizim taslakları gönderdim birde onun elinin altında 1.000 den fazla yazı karakteri varmış bir kaç tane yapıp sana göndercem dedi aynı bu şekil ama yazı karakteri farklı yarın akşam bu konu netleşir gibime geliyor![]()