Sıkıntı Yok Recep Abicim, Biz Sadece Rezervasyon İçin Kişi Sayısı Verdik, Koltuklar Ayarlansın Diye; Yoksa Tabi Ki Sen Fix Menü Yersin, Küçüklükler İstediğini Yer, Zaten Çocuklar Fix Menünün Hepsini Yiyemeyecekleri İçin Menü'den Daha Avantajlısı Seçilir...Harun ,
İşletmeye bir kişi sayısı verdinizmi ? Yani bu listeye göre 40 kişi. Eğer verdiyseniz mesela ben ; +3 ancak 2 yetişkin , 2 çocuk. Bu nedenlede ben toplamda 4 kişilik bir menü almayacağım. 2 kişilik menü ve çocukların canı ne isterse olacak. Sanırım benim gibi çocuğu ile gelecek ancak menü almayacaklarda vardır.
---
Arkadaşlar Kişi Başı Fiyat Listesi Açıklandı; Bizim İnternet Sitesinden Baktığımız Fiyatlarda Yani Normal Fiyatların Üstüne %10 Çalışan İskontosu Koydukları İçin Orada Bulunan Fiyatlar Doğru Değilmiş.
Ama Çok Israrlı Olduğumuz İçin Elinden Geleni Yaptı Sinan Bey Sağ Olsun; Alkolsüz Kişi Başı 30TL, Alkollü 50TL Fix Menu Olarak Belirledik. Pazar Günü Normalde Grup Almıyorlarmış Fakat Belirttiğim Gibi Çok Israrlı Olduğumuz İçin Kabul Ettiler. Normalde Bize Verilen Menülerin Fiyatı 40TL Geçmekte Alkolsüz Olarak, Grup Olarak 35TL, Biz Biraz Daha Bastırdık 30TL Oldu...
Eğer Daha Uygun Bir Yer Ayarlarım Diyen Olursa Aynı Mevkii'de Acilen Fix Menü Fiyatı Alıp Buraya Koyabilirse Sevinirim...
Alkolsüz Menü ( 30TL )
- Kızarmış Ekmek, Tereyağ
- Kiremitte Kaşarlı Mantar
- Kişiye Özel Çoban Salata
- Kiremitte Alabalık veya Izgara Köfte veya Tavuk Şiş veya Tavuk Pirzola
- Meyve
- Meşrubat
Alkollü Menü ( 50TL )
- Kızarmış Ekmek, Tereyağ
- Kiremitte Kaşarlı Mantar
- Kişiye Özel Çoban Salata
- Kiremitte Alabalık veya Izgara Köfte veya Tavuk Şiş veya Tavuk Pirzola
- Meyve
- 17cl Alkol
-----------
Katılanlar
Avrupa
srcn09 +3
gokbrk
Arguss
sryrcngz
kaan_61 +1
bariskkm
Losing
passat2011 +3
Anadolu
ATT-SUKRU
HGYAYLA +1
sedat27 +1
512M
Errdem +1
PasSuAT +3
Jungle
argun +1
Risk +3
Ankara
estelya + 5
TOPLAM : 40
Belirsiz
MHMTPKZ
Selçuk
By_Devvil
HeRo_57
Evet Arkadaşlar, Lütfen Katılım Gösterelim, Herkesi Bu Buluşmada Görmek İstiyorum
DİĞER İLLERDEN SES YOK MU;
ANKARA, İZMİT, ADAPAZARI, SAKARYA, BURSA, YALOVA, BOLU
( Farklı Bölgelerden Gelecek Olan Arkadaşlar, Tek Arabada Birleşip Masrafı Düşürebilirler )
SAAT : 10.15'DE İÇERENKÖY CARREFOUR HAREKET
09.00 -> Avrupa Konutları Tem Çevresinde oturanların buluşması
09.15 ->Avrupa Konutlarından Hareket
09.30 -> FSM Köprüsü çıkışında ki cepte tüm Avrupa Ekinin buluşması
09.45 -> FSM Köprüsü çıkışında ki cepten Avrupa Ekibinin hareketi
10.00-> İstanbul ekibnin İçerenköy Carrefour 'da Buluşması ( Otopark )
10.15 -> Sapanca'ya hareket
11.30-12.00 -> Sapanca'ya varış
Organizasyon Sorumlusu : 0530 6000 879 ( HGYAYLA )