Sen Neyin Moderatörüsün :D Sen Ne Yapyorsun :D
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Anket ben açamıyorum yetkim yok ADMİN 'in yetkisi var
Mevlüd abiye dün mesaj attım daha dönmedi fiyat istedim...
Anket ben açamıyorum yetkim yok ADMİN 'in yetkisi var
Mevlüd abiye dün mesaj attım daha dönmedi fiyat istedim...
Sen Neyin Moderatörüsün :D Sen Ne Yapyorsun :D
Konu srcn09 tarafından (29 03 2011 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar Mevlüd abi ile görüştüm Can ile bizim ortak tanıdığımız bir reklam firması bana bunları sordu cevap veremedim ne yazıcam
"abim 1 metre kareye kaç adet sığıyor önce onu bilmeliyim
metresi 6 dolar felan ayrıca normal folyomu içten yapıştırmalımı bilmem lazım önce çalışmayı yollasan bana boyutlarıyla "
Arkadaşlar Mevlüd abi ile görüştüm Can ile bizim ortak tanıdığımız bir reklam firması bana bunları sordu cevap veremedim ne yazıcam
"abim 1 metre kareye kaç adet sığıyor önce onu bilmeliyim
metresi 6 dolar felan ayrıca normal folyomu içten yapıştırmalımı bilmem lazım önce çalışmayı yollasan bana boyutlarıyla "
reklamcıların yapdıgı normal dısdan yapım tek renk düz kesim 6 dolara folyonun kendisini satın alamaz hadi folyoyu aldı 6 dolara üstündeki taşıyıcı neyle alcak onu kim ayıklıcak km urascak bedavaya yaw nası fiyat verio o nası reklamcı![]()
reklamcıların yapdıgı normal dısdan yapım tek renk düz kesim 6 dolara folyonun kendisini satın alamaz hadi folyoyu aldı 6 dolara üstündeki taşıyıcı neyle alcak onu kim ayıklıcak km urascak bedavaya yaw nası fiyat verio o nası reklamcı![]()
İşçilik parası alacak biri değil
Zaten işçilikte yok.Tasarım,gerisi kesim ve transfer folyosunun kesimi vs.
En fazla kaç metre folyo gidecek,15 dkda hazırlanır o.
Benim amcamda reklamcı,ondan biliyorum...
İşçilik parası alacak biri değil
Zaten işçilikte yok.Tasarım,gerisi kesim ve transfer folyosunun kesimi vs.
En fazla kaç metre folyo gidecek,15 dkda hazırlanır o.
Benim amcamda reklamcı,ondan biliyorum...
Yapan kişi tanıdık bayağı kendi sitelerinin stıckerını da o yapmıştı ve çok güzeldi ondan sordum onlaraAnladığım kadarıyla sizde basıyorsunuz stıckerı hatta ilk Sedat abi sizin ile irtibata geçmişti sizin fiyat neydi acaba ?
Yapan kişi tanıdık bayağı kendi sitelerinin stıckerını da o yapmıştı ve çok güzeldi ondan sordum onlaraAnladığım kadarıyla sizde basıyorsunuz stıckerı hatta ilk Sedat abi sizin ile irtibata geçmişti sizin fiyat neydi acaba ?
Sercan ortalama 25*3,logoyla beraber en fazla 4 cm de bakalım.
Kaç tane sığıyor hesaplar
Tek renk beyaz folyo,dıştan yapıştırma.
Bu şekilde bi fiyat versin bize.
İşçiliğinide eklesin ama iyice ucuza yapmasın,hakkı olanı alsın.
Sercan ortalama 25*3,logoyla beraber en fazla 4 cm de bakalım.
Kaç tane sığıyor hesaplar
Tek renk beyaz folyo,dıştan yapıştırma.
Bu şekilde bi fiyat versin bize.
İşçiliğinide eklesin ama iyice ucuza yapmasın,hakkı olanı alsın.
Bu ara haddime değil belki ama @stephan;
Hocam ben bu tavırlarınızı hiç beğenmiyorum malesef.
Bu işten bir cacık çıkmaz felan diyorsunuzda,burası bir forum sitesi ve herkesin beğendiği ortak birşey yapmak lazım.
Bu işte biraz zaman alacak.
Çabucak geçiştirmeye çalışmanıza gerek yok,rahatsız oluyorsanız bu durumdan ve bu işi kendiniz yapmak istiyorsanız bir kenardan izleyin,kararlaştırınca irtibata geçin.
Lütfen ben yanlış anlamayın,sadece bir eleştiri.
O sözede Sercan destek veriyor,hay Allahım
Amaç bir birlik sağlamak.Sonuçta benzin değil mazot değil,bunlar olmadanda gidiyor bu arabalar,,acele etmeyin bu kadar.
Gönül isterki hemen yarın yapılsın ama olmuyor işte...
Bu ara haddime değil belki ama @stephan;
Hocam ben bu tavırlarınızı hiç beğenmiyorum malesef.
Bu işten bir cacık çıkmaz felan diyorsunuzda,burası bir forum sitesi ve herkesin beğendiği ortak birşey yapmak lazım.
Bu işte biraz zaman alacak.
Çabucak geçiştirmeye çalışmanıza gerek yok,rahatsız oluyorsanız bu durumdan ve bu işi kendiniz yapmak istiyorsanız bir kenardan izleyin,kararlaştırınca irtibata geçin.
Lütfen ben yanlış anlamayın,sadece bir eleştiri.
O sözede Sercan destek veriyor,hay Allahım
Amaç bir birlik sağlamak.Sonuçta benzin değil mazot değil,bunlar olmadanda gidiyor bu arabalar,,acele etmeyin bu kadar.
Gönül isterki hemen yarın yapılsın ama olmuyor işte...
Heh şöyle,maliyetine fiyat.Teşekkürlerimi ilet Mevlüt abiye.
Bencede 3.güzel.
Hiç abartmaya gerek yok,sade ve şık duracaktır.
Yalnız tasarımını kullanmamız için stephandan izin isteyelim (:
Heh şöyle,maliyetine fiyat.Teşekkürlerimi ilet Mevlüt abiye.
Bencede 3.güzel.
Yalnız tasarımını kullanmamız için stephandan izin isteyelim (:
Aynen katılıyorum Can , peki içten mi dıştan mı nasıl birşey olucak ? ( bugün halledelimHeh şöyle,maliyetine fiyat.Teşekkürlerimi ilet Mevlüt abiye.
Bencede 3.güzel.
Yalnız tasarımını kullanmamız için stephandan izin isteyelim (:)
Aynen katılıyorum Can , peki içten mi dıştan mı nasıl birşey olucak ? ( bugün halledelimHeh şöyle,maliyetine fiyat.Teşekkürlerimi ilet Mevlüt abiye.
Bencede 3.güzel.
Yalnız tasarımını kullanmamız için stephandan izin isteyelim (:)
Dıştan yapıştırma olacak Sercan.
İçten olursa filmsiz camda bile görünmüyor.
Yani camın dışına yapışacak![]()
Dıştan yapıştırma olacak Sercan.
İçten olursa filmsiz camda bile görünmüyor.
Yani camın dışına yapışacak![]()
4 numara dıştan olsun...
4 4 4
Konu CanTuran tarafından (30 03 2011 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.
Mesaj attım şimdi cevap bekliyorum![]()
Evet Arkadaşlar olayı hallettim sadece sizin seçmeniz gerek kesin olarak 3 numaralı olan mı diyorsunuz ? ve Onaylıyormusunuz sonra sorun çıkmasın !
Evet Arkadaşlar olayı hallettim sadece sizin seçmeniz gerek kesin olarak 3 numaralı olan mı diyorsunuz ? ve Onaylıyormusunuz sonra sorun çıkmasın !
4 te güzel be.. Aman hangisi olursa olsun, bitsin artık yapıştıralım Passatlarımıza![]()
4 te güzel be.. Aman hangisi olursa olsun, bitsin artık yapıştıralım Passatlarımıza![]()
Sercan buarada logoda beyaz olacak değilmi? Mavi beyaz olmayacak..
Ne diyorsun beyaz mı olsun yoksa Mavi-Beyaz mı ben sanırım fiyatı mavi-beyaz olan için aldım ama yine sorarım...
Ne diyorsun beyaz mı olsun yoksa Mavi-Beyaz mı ben sanırım fiyatı mavi-beyaz olan için aldım ama yine sorarım...
Mavi sırıtacak demedi demeyin.Bence hiç gerek yok,oda beyaz olsun.
Sercan bi sorarmısın Mevlüt abi bu yazıyı elindeki yazı tipleriyle yazıp paylaşabilirmi?
Belki daha güzeli çıkar?
Mavi sırıtacak demedi demeyin.Bence hiç gerek yok,oda beyaz olsun.
Sercan bi sorarmısın Mevlüt abi bu yazıyı elindeki yazı tipleriyle yazıp paylaşabilirmi?
Belki daha güzeli çıkar?
Ben şahsi fikrimi tekrar ve son kez söylüyorum...
3. veya 4. tasarım olmalı. Tercihim 4.'den yana. VW logosu mavi beyaz değilde, beyaz olmalı ve sticker dışardan yapıştırılmalı...
Ben şahsi fikrimi tekrar ve son kez söylüyorum...
3. veya 4. tasarım olmalı. Tercihim 4.'den yana. VW logosu mavi beyaz değilde, beyaz olmalı ve sticker dışardan yapıştırılmalı...
Aslında 4.de güzel,daa uzun duruyor buda daha seksi kılıyor onu![]()
Tamam o zaman aynen dediğiniz gibi iletiyorumBen şahsi fikrimi tekrar ve son kez söylüyorum...
3. veya 4. tasarım olmalı. Tercihim 4.'den yana. VW logosu mavi beyaz değilde, beyaz olmalı ve sticker dışardan yapıştırılmalı...ben 3.diyorum o zaman
ortada kaldım biri kesin birşey söylesin
![]()
Tamam o zaman aynen dediğiniz gibi iletiyorumBen şahsi fikrimi tekrar ve son kez söylüyorum...
3. veya 4. tasarım olmalı. Tercihim 4.'den yana. VW logosu mavi beyaz değilde, beyaz olmalı ve sticker dışardan yapıştırılmalı...ben 3.diyorum o zaman
ortada kaldım biri kesin birşey söylesin
![]()
Bana hepsi uyar başkan
Ama bu gece halledelim bu işi.
Sercan yap kafana göre bişeyler bitsin bu eziyet![]()
Dikdatörlük oldu biraz ama herkes mualefet partisi gibi,itiraz var icraat yok![]()
Dikdatörlük oldu biraz ama herkes mualefet partisi gibi,itiraz var icraat yok![]()
Peki ben ilettim şu an cevap bekliyorum Can'ın dediği gibi farklı yazı karakterlerini sordum birde Mavi-beyaz yerine Beyaz istiyoruz dedim![]()
Peki ben ilettim şu an cevap bekliyorum Can'ın dediği gibi farklı yazı karakterlerini sordum birde Mavi-beyaz yerine Beyaz istiyoruz dedim![]()