Sükrü abim,
diyecek kelime söz bulamiyorum. Beddua cok kötü birsey onuda etmiyorum. Allah akil fikir versin bunlara diyorum sadece. Gecen sene Enistemler Almanya dönüsünde Kafa Kafaya Kaza yapmislardi, malesef düz yolda karsidan gelen aracin Soförü uyuyunca Kaza bilancosu 5 ölü 4 yarali olmustu

. Ama bizim taraf cok sükür 4 yarali vardi bu mutlu Haberdi. Ama bu Kaza Enistem ve 10 yasimdaki Yegenimde Kaza izi birakti, Enistem artik Kemiklerine Monte olmus Platin Demirler ile yasayacak saglikli bir sekilde ve 10 yasindaki Yegenim ise Dalaksiz hayatina devam edecek.
Almanya da Kazalar genelde ölümsüz olur ama Türkiye´de her Kaza da en az 2 ölü oluyor. Bu Bilancoya ulasmayi nasil beceriyoruz, yani Yollarimizin durumu belli, altinizdaki Aracami güveniyorsunuzda basiyorsunuz ne yapiyorsunuz anlamiyorum bu Milleti. Dümdüz yolda bile Kaza yapmasini basarabilen Insanlarimiz var.
Sükrü Abim, Allah seni aramizdan eksik etmesin. Aramizda olmana cok sevindim, Passatin bu tür yerlerde Güvenliyi ve Güven vermesi yeter zaten.
Sana koca bir Gecmis olsun demekten baska birsey gelmiyor elimden. O adami bulup Linc edecen Sokakta aslinda. Polisimiz de yok Kural yok durum bu oluyor malesef.
Saygilar Yasin