Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
DSLR bazen zararlı olabiliyor çok dikkat etmek lazım![]()
İbrahim sen passat resimleri konusuna resim ekle de bakalım be kardeşim biz takibe alıncamı durdunuz naptınız![]()
İbrahim sen passat resimleri konusuna resim ekle de bakalım be kardeşim biz takibe alıncamı durdunuz naptınız![]()
...bu arada ziya'nin da ''kil'' sorunu vardi onu bilmiyorsun demi sen
Öhhhö öhhöööö!o bam baska bi olay zaten
onuda bi ara konusuruz, bu arada konu gene aldi basini gitti:S
(Delilleri Acil Yok Etmem Lazım.)
Dursun abi neden böyle yapıyorsun abi biz seninle hiç ugrasiyormuyuz?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
...bu arada ziya'nin da ''kil'' sorunu vardi onu bilmiyorsun demi sen
Öhhhö öhhöööö!o bam baska bi olay zaten
Abilerim size birşey danışmak istiyorum,
Şimdi ben RAW olarak resimi çekiyorum. Photoshopta açıyorum bi kaç ışık ayarı yapıp JPEG olarak ayrı bir klasöre atıyorum. JPEG resmi açıyorum gayet net ve prüzsüz ama iş foruma atmaya gelince kalite çok düşüyor. Keskinlik azalır gibi oluyor. DLSR ile değilde Ceptelefonu ile çekilmiş gibi oluyor. Sorun veya hatayı ben nerede yapıyorum.?![]()
Abilerim size birşey danışmak istiyorum,
Şimdi ben RAW olarak resimi çekiyorum. Photoshopta açıyorum bi kaç ışık ayarı yapıp JPEG olarak ayrı bir klasöre atıyorum. JPEG resmi açıyorum gayet net ve prüzsüz ama iş foruma atmaya gelince kalite çok düşüyor. Keskinlik azalır gibi oluyor. DLSR ile değilde Ceptelefonu ile çekilmiş gibi oluyor. Sorun veya hatayı ben nerede yapıyorum.?![]()
Meraklar içerisindeyimo bam baska bi olay zaten
Bu arada abi ben senden tarafım
Ona devam edecez ya ama daha çarpıcı şeyler arıyorum gece aynen devamİbrahim sen passat resimleri konusuna resim ekle de bakalım be kardeşim biz takibe alıncamı durdunuz naptınız![]()
Valla kardeşim dursun abinin diline düşmek bir belaymış anladım bunu siz siz olun düşmeyin bir dahaÖhhhö öhhöööö!
Daha nasıl bir şey olabilir ki![]()
Meraklar içerisindeyimo bam baska bi olay zaten
Bu arada abi ben senden tarafım
Ona devam edecez ya ama daha çarpıcı şeyler arıyorum gece aynen devamİbrahim sen passat resimleri konusuna resim ekle de bakalım be kardeşim biz takibe alıncamı durdunuz naptınız![]()
Valla kardeşim dursun abinin diline düşmek bir belaymış anladım bunu siz siz olun düşmeyin bir dahaÖhhhö öhhöööö!
Daha nasıl bir şey olabilir ki![]()
O benimde dikkatimi çekti, photobucket çooookkk kalite düşürüyor. flickr sanırım daha iyi, Oraya yüklemeyi dene Ziyam.Abilerim size birşey danışmak istiyorum,
![]()
O benimde dikkatimi çekti, photobucket çooookkk kalite düşürüyor. flickr sanırım daha iyi, Oraya yüklemeyi dene Ziyam.Abilerim size birşey danışmak istiyorum,
![]()
Vay bee eskileri hatırlattın bana hasanım,
Ortaokulda izciydim ve Tuzla'ya (Adana Tuzla) kampa gitmiştik, kızların üstüne yapıyorduk bunu ne zevkliydi be hepsi korkup kaçıyordu,
Ama şimdiki aklım olsa kaçırtmaz yanıma alırdım hepsini![]()
Vay bee eskileri hatırlattın bana hasanım,
Ortaokulda izciydim ve Tuzla'ya (Adana Tuzla) kampa gitmiştik, kızların üstüne yapıyorduk bunu ne zevkliydi be hepsi korkup kaçıyordu,
Ama şimdiki aklım olsa kaçırtmaz yanıma alırdım hepsini![]()
Nikon farkı bambaşka be Hasan'ım.
Şaka maka renkler felan hoşuma gitti açıkçası.
Nikon farkı bambaşka be Hasan'ım.
Şaka maka renkler felan hoşuma gitti açıkçası.