metalik siyah Nokia E6![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
metalik siyah Nokia E6![]()
bada tr de 2 yıl güme gitti onu bunu yükle .. 1 sene önce kurtuldum allah sabır versin note 2 aldım bitti.. darısı sana...
bada tr de 2 yıl güme gitti onu bunu yükle .. 1 sene önce kurtuldum allah sabır versin note 2 aldım bitti.. darısı sana...
Ericsson gh688 takoz edition ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apple iphone 5S 64 GB Silver/White
İ phone 5 ...16 GB siyah
arefe günü galaxy note 3 aldım, manyak bi telefon, kaleminde baya bi sır gizli telefona anlam katan ve farklı kılan parçası... telefon tam bir canlı sekreter, asistan gibi![]()
arefe günü galaxy note 3 aldım, manyak bi telefon, kaleminde baya bi sır gizli telefona anlam katan ve farklı kılan parçası... telefon tam bir canlı sekreter, asistan gibi![]()
Note 2 samsung Galaxy
HTC sensation XL beats audio...
Bi dunya şey yazdim aktarmadi
GT-N7100 üzerinde Tapatalk ile gönderildi
Forumda ototmatik hesaplama yapan anket özelliği filan yok mu ya, aslında öyle bişey yapsak da yüzdekik görseydik. Böyle 10 sayfa olmuş kim ne kullanıyor tam belli değil bile..
Forumda ototmatik hesaplama yapan anket özelliği filan yok mu ya, aslında öyle bişey yapsak da yüzdekik görseydik. Böyle 10 sayfa olmuş kim ne kullanıyor tam belli değil bile..
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4.
Samsung Galaxy S3
Galaxy note 3
Sony Xperia z1
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iphone 4-s i sattım LG-G2 aldım geçen hafta.
Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung galaxy note 2
Samsung galaxy note 3..
İphone 5 ztn iyi bir telefon deyil note 3 süper bende almayı düşünüyorum
Galaxy Note 3
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IPHONE 5 16 GB Siyah.
1 Haziran 2007'de aldığım NOKIA N73'ü 1 Aralık 2013 itibaraiyle SAMSUNG Galaxy S4 ile değiştirdim.
1 Haziran 2007'de aldığım NOKIA N73'ü 1 Aralık 2013 itibaraiyle SAMSUNG Galaxy S4 ile değiştirdim.
Passat'ı aldıktan bir ay sonra Galaxy S2'den Galaxy Note2'ye geçtim.
htc one x+galaxy s4
Yakın takip yapan, HTC Sensation XE ve halihazırda Note 2 kullanan biri olarak bir dahaki telefonum Google Nexus olacak diyebilirim. 5 veya 6 versiyonu, hangisi olursa. Tüm yazılım güncellemeleri menbaından ve ilk olarak telefonda.
Android 4.3 versiyon dağıtımını bekliyoruz; Nexus kullanıcıları Android 4.4 ile çoktan haşır neşir oldular.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yakın takip yapan, HTC Sensation XE ve halihazırda Note 2 kullanan biri olarak bir dahaki telefonum Google Nexus olacak diyebilirim. 5 veya 6 versiyonu, hangisi olursa. Tüm yazılım güncellemeleri menbaından ve ilk olarak telefonda.
Android 4.3 versiyon dağıtımını bekliyoruz; Nexus kullanıcıları Android 4.4 ile çoktan haşır neşir oldular.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Apple 5s 16 gb