abii yiyenimin maşallahi var allah nazardan saklasin![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Dursun abim Bahceye neler dikiyorsun ????
Bu arada gercekten pes Babasini bak oglunu al yani Babasina benziyor masallah, huyu Babasina cekmez insallah.
Ohh biz Öglen calisirken Mangal keyfi yapilmis, adil mi bu simdi![]()
Dursun abim Bahceye neler dikiyorsun ????
Bu arada gercekten pes Babasini bak oglunu al yani Babasina benziyor masallah, huyu Babasina cekmez insallah.
Ohh biz Öglen calisirken Mangal keyfi yapilmis, adil mi bu simdi![]()
abii yiyenimin maşallahi var allah nazardan saklasin![]()
Sagol bilgiler icin.
Abi bizim bahcede hersey oluyor, Topan Patlican, bol bol Yesil Biber (aci / tatli karisik), taze sogan, Yesil Fasülye, Roka, Patates, Karpuz / Kavun (gecen sene tam olmadi), Salatalik, Marul ve Cilek. Babam dikiyor bizde yiyoruz kisacasi
![]()
Sagol bilgiler icin.
Abi bizim bahcede hersey oluyor, Topan Patlican, bol bol Yesil Biber (aci / tatli karisik), taze sogan, Yesil Fasülye, Roka, Patates, Karpuz / Kavun (gecen sene tam olmadi), Salatalik, Marul ve Cilek. Babam dikiyor bizde yiyoruz kisacasi
![]()
gecen yil bi salatalik ektim kasim ayinin sonuna kadar salatalik yedik maasallahSagol bilgiler icin.
![]()
kimlerin kismeti varmis bne bile hayret ettim
gunes olmadigindan hep yagmur yagdigindan domatesler uldu patlicanlarda aci oldu yani ne patlican yedik nede domates,
salatalik ve biber cok guzel oldu ama, ha bide patates![]()
gecen yil bi salatalik ektim kasim ayinin sonuna kadar salatalik yedik maasallahSagol bilgiler icin.
![]()
kimlerin kismeti varmis bne bile hayret ettim
gunes olmadigindan hep yagmur yagdigindan domatesler uldu patlicanlarda aci oldu yani ne patlican yedik nede domates,
salatalik ve biber cok guzel oldu ama, ha bide patates![]()
Abicim Domates icin gecen sene Enisteler ile Babama kapali üstü örtülü bir yer yaptik yani kurtardik. Topan Patlicanlarida Mangalin üzerinde közlüyoruz sahane oluyor vallahi
.
Salatalik, Biber ve Fasülye cidden cok oluyor biz dagitiyoruz Mahalledeki tanidiklara cünkü o kadar Salatalik ve Fasülye yi kimse telef olmadan yiyemez o kadar berektli toprak yani.
Patatesi iyidir zaten oluyor. Kizartmanin yaninda iyi gidiyor
![]()
Abicim Domates icin gecen sene Enisteler ile Babama kapali üstü örtülü bir yer yaptik yani kurtardik. Topan Patlicanlarida Mangalin üzerinde közlüyoruz sahane oluyor vallahi
.
Salatalik, Biber ve Fasülye cidden cok oluyor biz dagitiyoruz Mahalledeki tanidiklara cünkü o kadar Salatalik ve Fasülye yi kimse telef olmadan yiyemez o kadar berektli toprak yani.
Patatesi iyidir zaten oluyor. Kizartmanin yaninda iyi gidiyor
![]()
Tavsiye ederim.
Passerati ile bir ara Fotograf cekip eklemistim Bauhaus tan Babam la istedigi boyda tahta almistik onlari iste Vidaladik felan Sera yaptik. Birde Bauhausdan gereken Naylonu aldik biraz hava alacak sekilde biraktik süper oldu![]()
Tavsiye ederim.
Passerati ile bir ara Fotograf cekip eklemistim Bauhaus tan Babam la istedigi boyda tahta almistik onlari iste Vidaladik felan Sera yaptik. Birde Bauhausdan gereken Naylonu aldik biraz hava alacak sekilde biraktik süper oldu![]()
Vay hemşom bahçan gözelmiş, ben de olaydım beraber deperdik. Maşallah, Allah bağışlasın bebeni de![]()
Vay hemşom bahçan gözelmiş, ben de olaydım beraber deperdik. Maşallah, Allah bağışlasın bebeni de![]()
Etlere, mangala bak....
Tutmayın beniiiii , geliyorum oraya Dursuuuuuun............
Etlere, mangala bak....
Tutmayın beniiiii , geliyorum oraya Dursuuuuuun............
Dursun sen cenneti görmüşsün olumevet arkadaslar bahar yeni yuzunu gostermeye basladigi su gunlerde bende bugun bahceyi bellemek icin kollari sivadim
Eklenti 5293Eklenti 5292Eklenti 5285Eklenti 5284
bu islerde bana kostek olan kucuk ogluma tesekkurlerpardon destek diyecektim
Eklenti 5294
eee haliyle cok is yaptik aciktik bahcede mangalsiz olurmu
Eklenti 5291Eklenti 5288Eklenti 5289Eklenti 5290
3.passat turkiye bulusmasi mekaniyazin yem yesil olucak insallah
Eklenti 5287Eklenti 5286bu ne ya süper..
Dursun sen cenneti görmüşsün olumevet arkadaslar bahar yeni yuzunu gostermeye basladigi su gunlerde bende bugun bahceyi bellemek icin kollari sivadim
Eklenti 5293Eklenti 5292Eklenti 5285Eklenti 5284
bu islerde bana kostek olan kucuk ogluma tesekkurlerpardon destek diyecektim
Eklenti 5294
eee haliyle cok is yaptik aciktik bahcede mangalsiz olurmu
Eklenti 5291Eklenti 5288Eklenti 5289Eklenti 5290
3.passat turkiye bulusmasi mekaniyazin yem yesil olucak insallah
Eklenti 5287Eklenti 5286bu ne ya süper..
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (02 03 2012 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (02 03 2012 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
Dursun bence de buluşma mekanı bundan güzel seçilemezbi de mangal yaparsınız olay biter
Dursun bence de buluşma mekanı bundan güzel seçilemezbi de mangal yaparsınız olay biter
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (02 03 2012 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.