S8
M18
L18
XL18
XXL8
toplam 70 adet is mevcut arkadaslar net sayi cikti
Yasin benim hesabima gore dikis rengi farketmez
beden dagilimina gore adetler asagidaki gibi
s6
m17
l17
xl17
xxl7
sen de listene gore teyid eder misin lutfen?
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
arkadaslar merhabalar, bugun urunleri kestiriyorum , nakislarina baslatacagim, ucret ve odeme konusu bir turlu icime sinmiyor acikcasi, yasin'e de onceden dedigim gibi bir ucret karsiligi boyle bir sey yapmak istemiyorum, cunku para kazanmak icin yapmiyorum, ancak bu da kabul gormedi...urunlerin ihracat mantigi ile 0 kar ile maliyeti 5 euro yapiyor 2.3172 bugunun kuru ile carptigimda 11.60 tl / adet yapiyor arkadaslar.mehmet pekozdostum ,
her özel mesaja cevap veremeyebilirsin. Buraya banka bilgilerini ve tişört bedelini yazarsan daha iyi olur sanırım. Bunca tişört ve adres yanında ödemeyide göz önüne alıp göndermek oldukça karışık bir iş.
Tşk.
teb- izmir şubesi
hesap: 400742
iban: Tr58 0003 2000 0400 0000 4007 42
arkadaslar merhabalar, bugun urunleri kestiriyorum , nakislarina baslatacagim, ucret ve odeme konusu bir turlu icime sinmiyor acikcasi, yasin'e de onceden dedigim gibi bir ucret karsiligi boyle bir sey yapmak istemiyorum, cunku para kazanmak icin yapmiyorum, ancak bu da kabul gormedi...urunlerin ihracat mantigi ile 0 kar ile maliyeti 5 euro yapiyor 2.3172 bugunun kuru ile carptigimda 11.60 tl / adet yapiyor arkadaslar.mehmet pekozdostum ,
her özel mesaja cevap veremeyebilirsin. Buraya banka bilgilerini ve tişört bedelini yazarsan daha iyi olur sanırım. Bunca tişört ve adres yanında ödemeyide göz önüne alıp göndermek oldukça karışık bir iş.
Tşk.
teb- izmir şubesi
S8
M18
L18
XL18
XXL8
s6
m17
l17
xl17
xxl7
S8
M18
L18
XL18
XXL8
s6
m17
l17
xl17
xxl7
Mehmet arkadasim,arkadaslar tekrar tekrar soyluyorum bakin ben bu isi para icin yapmiyorum ancak
devamli yok soyle olmaz mi yok boyle olmaz mi yok kolu olmasin yok bacagi mavi olsun yok kapida verelim
ne para ne pul bu iste onemi yok benim icin dedikce ve maliyetine is yapinca bu olay biraz
cigrindan cikti cikacak gibi gozukuyor ben su anda 64 adet net sayi ver bunun uzerinden yol yuruyorum
pm atip adreslerini bildiren arkadaslara gonderecegim cevap olarak banka bilgisi atarim
gonderecek olan gonderir gondermeyecek gondermez ne diyeyim ben daha artik
isi ticarete dokup 20 25 tl diyerek burada pazarlama yapanlar olmasin diye sitenin icinden
biri halletsin istedik ama ben sizlerden ozur diliyorum ama biraz sikilmaya basladim...
gercekten PM ler olarak neler geldi bilmiyorum ama bizim icin bu kadar zahmete girmen gercekten hakkini nasil ödeyecegiz..
Is cigrindan cikmamasi icin istersen maliyeti ve Banka bilgilerini buraya yazabilirsin.
Mehmet arkadasim,arkadaslar tekrar tekrar soyluyorum bakin ben bu isi para icin yapmiyorum ancak
devamli yok soyle olmaz mi yok boyle olmaz mi yok kolu olmasin yok bacagi mavi olsun yok kapida verelim
ne para ne pul bu iste onemi yok benim icin dedikce ve maliyetine is yapinca bu olay biraz
cigrindan cikti cikacak gibi gozukuyor ben su anda 64 adet net sayi ver bunun uzerinden yol yuruyorum
pm atip adreslerini bildiren arkadaslara gonderecegim cevap olarak banka bilgisi atarim
gonderecek olan gonderir gondermeyecek gondermez ne diyeyim ben daha artik
isi ticarete dokup 20 25 tl diyerek burada pazarlama yapanlar olmasin diye sitenin icinden
biri halletsin istedik ama ben sizlerden ozur diliyorum ama biraz sikilmaya basladim...
gercekten PM ler olarak neler geldi bilmiyorum ama bizim icin bu kadar zahmete girmen gercekten hakkini nasil ödeyecegiz..
Is cigrindan cikmamasi icin istersen maliyeti ve Banka bilgilerini buraya yazabilirsin.
Benim listeyi tekrar gözden geciriyorum.
Benim listeyi tekrar gözden geciriyorum.
Mehmet,S8
M18
L18
XL18
XXL8
s6
m17
l17
xl17
xxl7
tekrar listeyi saydim toplam bu cikit son güncelleme ile birlikte bundan sonrada baska siparis almiyorum !
S= 6x
L= 17x
M= 18x
XL= 17x
XXL= 7x
Mehmet,S8
M18
L18
XL18
XXL8
s6
m17
l17
xl17
xxl7
tekrar listeyi saydim toplam bu cikit son güncelleme ile birlikte bundan sonrada baska siparis almiyorum !
S= 6x
L= 17x
M= 18x
XL= 17x
XXL= 7x
[DIKKAT]SIPARIS ALINMIYOR ARTIK ![/DIKKAT]
Son Liste
Toplam 36 kisi Siparis etti ve toplam 65 adet T-Shirt siparis veriliyor.
Siparis edenler;
- academian97, 2 adet (L), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- akorkmaz11, 2 adet (XL), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- ares, 1 adet (M), Siyah dikisli
- argun, 1 adet (L), Siyah dikisli
- bersim, 2 adet (M), Siyah dikisli
- bjk, 2 adet (L), Siyah dikisli
- Can, 1 adet (M), Siyah dikişli
- Cornelius, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- das auto, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- dirlik 1 adet (M), Siyah dikisli
- errddm, 1 adet (L), Beyaz dikisli
- Fizikçi, 1 adet (L), Siyah dikisli
- furkan_10, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- gemreyilmaz, 1 adet (XXL) + 1 adet (S), Siyah dikisli
- gokbrk, 1 adet (M), Siyah dikisli
- hasnn, 1 adet (L), Siyah dikisli
- HeRo_57, 1 adet (XXL), Siyah dikisli
- HGYAYLA, 1 adet (S), Beyaz dikisli
- kaanpassat, 1 adet (M), Siyah dikisli
- *karamurat*, 2 adet (M) + 1 adet (L) + 1 adet (S), Siyah dikisli
- kuscugokhan, 1 adet (L) Siyah dikisli + 1 adet (L) Beyaz dikisli
- mert, 1 adet (S) + 1 adet (M), Siyah dikisli
- metal45, 1 adet (L), Siyah dikisli
- mgalip, 1 adet (L), Siyah dikisli
- muh_ahmetkaya, 3 adet (M), Siyah dikisli
- osmanbarış. 1 adet (L), Siyah dikisli
- PassatComfortline, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- Risk, 1 adet (M) ve 1 adet (L), Siyah dikisli
- Rottin, 2 adet (XXL), Siyah dikisli
- sedat27, 3 adet (XL) + 1 adet (M) + 1 adet (S), 5 adet Beyaz dikisli ve 5 adet Siyah dikisli (karisik)
- sivil, 2 adet (L), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- solarapex, 2 adex (XL), Siyah dikisli
- srcn09, 3 adet (XL), Siyah dikisli
- sryrcngz, 1 adet (M), Siyah dikisli
- VW_Passat, 3 adet (XXL), Siyah dikisli
- Y_o_L_c_U_38, 1 adet (M), Siyah dikisli
[BILGI]Lüften sadece adreslerinizi MHMTPKZ arkadasa bildiriniz[/BILGI]
Parayi bu hesap nosuna ödeyeceksiniz, Kargo masrafi kapida ödenecek !
mehmet pekoz
teb- izmir şubesi
T-Shirt adet Fiyati 11,60 TL dir
Konu VW_Passat tarafından (25 02 2012 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
[DIKKAT]SIPARIS ALINMIYOR ARTIK ![/DIKKAT]
Son Liste
Toplam 36 kisi Siparis etti ve toplam 65 adet T-Shirt siparis veriliyor.
Siparis edenler;
- academian97, 2 adet (L), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- akorkmaz11, 2 adet (XL), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- ares, 1 adet (M), Siyah dikisli
- argun, 1 adet (L), Siyah dikisli
- bersim, 2 adet (M), Siyah dikisli
- bjk, 2 adet (L), Siyah dikisli
- Can, 1 adet (M), Siyah dikişli
- Cornelius, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- das auto, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- dirlik 1 adet (M), Siyah dikisli
- errddm, 1 adet (L), Beyaz dikisli
- Fizikçi, 1 adet (L), Siyah dikisli
- furkan_10, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- gemreyilmaz, 1 adet (XXL) + 1 adet (S), Siyah dikisli
- gokbrk, 1 adet (M), Siyah dikisli
- hasnn, 1 adet (L), Siyah dikisli
- HeRo_57, 1 adet (XXL), Siyah dikisli
- HGYAYLA, 1 adet (S), Beyaz dikisli
- kaanpassat, 1 adet (M), Siyah dikisli
- *karamurat*, 2 adet (M) + 1 adet (L) + 1 adet (S), Siyah dikisli
- kuscugokhan, 1 adet (L) Siyah dikisli + 1 adet (L) Beyaz dikisli
- mert, 1 adet (S) + 1 adet (M), Siyah dikisli
- metal45, 1 adet (L), Siyah dikisli
- mgalip, 1 adet (L), Siyah dikisli
- muh_ahmetkaya, 3 adet (M), Siyah dikisli
- osmanbarış. 1 adet (L), Siyah dikisli
- PassatComfortline, 1 adet (XL), Siyah dikisli
- Risk, 1 adet (M) ve 1 adet (L), Siyah dikisli
- Rottin, 2 adet (XXL), Siyah dikisli
- sedat27, 3 adet (XL) + 1 adet (M) + 1 adet (S), 5 adet Beyaz dikisli ve 5 adet Siyah dikisli (karisik)
- sivil, 2 adet (L), Siyah dikisli + Beyaz dikisli
- solarapex, 2 adex (XL), Siyah dikisli
- srcn09, 3 adet (XL), Siyah dikisli
- sryrcngz, 1 adet (M), Siyah dikisli
- VW_Passat, 3 adet (XXL), Siyah dikisli
- Y_o_L_c_U_38, 1 adet (M), Siyah dikisli
[BILGI]Lüften sadece adreslerinizi MHMTPKZ arkadasa bildiriniz[/BILGI]
Parayi bu hesap nosuna ödeyeceksiniz, Kargo masrafi kapida ödenecek !
mehmet pekoz
teb- izmir şubesi
T-Shirt adet Fiyati 11,60 TL dir
Ben hemen eft talimatını geçiyorum mehmet kardeş.
Yasin adet fiyatını tekrarlarmısın bir daha.
Ben hemen eft talimatını geçiyorum mehmet kardeş.
Yasin adet fiyatını tekrarlarmısın bir daha.
Dursun abim bunun Lastikleri yeni üstelik Kromajli Interlagos, 300 € fazla sadece ama üzerindeki Lastikler yeni hic olmazsa ön ve arka 7mm Profil diyor satici
18 Zoll Sommerräder original VW Golf 5 6 GTI Passat 3C CC Scirocco 13 Interlagos | eBay
Dursun abim bunun Lastikleri yeni üstelik Kromajli Interlagos, 300 € fazla sadece ama üzerindeki Lastikler yeni hic olmazsa ön ve arka 7mm Profil diyor satici
18 Zoll Sommerräder original VW Golf 5 6 GTI Passat 3C CC Scirocco 13 Interlagos | eBay
An itibarıyla 2 adet T-shirt ün eft talimatını geçtim Mehmet kardeşim.
Teyit almak için yazıyorum; 1 adet tişört bedeli 11,60TL olarak yazılmış, 2 adet istemiştim, kur dalgalanmaları olabilir, her ihtimali karşı 25TL ileri tarihli eft olarak yolluyorum, pazartesi günü hesaba yatar, adresi ÖM olarak atıyorum.
Ayrıca Yasin TEB Bankasının swift kodu: TEBUTRIS
Swift Kodlar - Tm Bankalarn Swift Kodu
Teyit almak için yazıyorum; 1 adet tişört bedeli 11,60TL olarak yazılmış, 2 adet istemiştim, kur dalgalanmaları olabilir, her ihtimali karşı 25TL ileri tarihli eft olarak yolluyorum, pazartesi günü hesaba yatar, adresi ÖM olarak atıyorum.
Ayrıca Yasin TEB Bankasının swift kodu: TEBUTRIS
Swift Kodlar - Tm Bankalarn Swift Kodu
bende pazartesi olacak şekilde eft gönderiyorum. adreside pm olarak Mehmet Bey'e göndereceğim.
bende pazartesi olacak şekilde eft gönderiyorum. adreside pm olarak Mehmet Bey'e göndereceğim.
Mehmet Bey bu arada bu zahmetli iş için göstermiş olduğunuz emeğe çok teşekkür ederim. Gönül işi olarak yapmış olmanız olaya daha bir anlam katıyor...
Mehmet Bey bu arada bu zahmetli iş için göstermiş olduğunuz emeğe çok teşekkür ederim. Gönül işi olarak yapmış olmanız olaya daha bir anlam katıyor...
Mehmetciğim,
Emeğin için çok teşekkürler.. Allah senden razı olsun..
Ben de pazartesi elinde olacak şekilde sana eft yapacağım. adresimi de pm ile gönderiyorum..
Mehmetciğim,
Emeğin için çok teşekkürler.. Allah senden razı olsun..
Ben de pazartesi elinde olacak şekilde sana eft yapacağım. adresimi de pm ile gönderiyorum..
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Ben bu forumda cok sicak ve samimi bir ortam buldum herkes elinden geldigi kadar sahip oldugu bilgi ve imkanlarini paylasmali diye dusunuyorum... Umarim urunler elinize gectiginde de begenirsiniz...
Tapatalk
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Ben bu forumda cok sicak ve samimi bir ortam buldum herkes elinden geldigi kadar sahip oldugu bilgi ve imkanlarini paylasmali diye dusunuyorum... Umarim urunler elinize gectiginde de begenirsiniz...
Tapatalk
Mehmet,
işlem tamam.. eft yolda, pm yolladım..![]()
Ben de aynı şekilde; ÖM+EFT tamamdır![]()
Bende EFT Fln Yapayım Ama Hesap numarasını vs bilmiyorum Biri Beni ÖZelden Bilgilendirebilirmi Adresi Kime Verecez PArayı Nerey Yollayacaz ???
Bende EFT Fln Yapayım Ama Hesap numarasını vs bilmiyorum Biri Beni ÖZelden Bilgilendirebilirmi Adresi Kime Verecez PArayı Nerey Yollayacaz ???
186 nolu mesajda yazıyor hero kardeşim.
Ben hala Swift-Bic nosunu alamadim Mehmet ten![]()
Gözünden kaçmış olmalı;
Gözünden kaçmış olmalı;
Eminim yiğidim, ben burada volksbanktan TR halkbanka yolladım daha önce, her bankanın swift kodu ayrıdır ve de bir tanedir, kişiye özel değildir bu kod. google dan bankların swift kodları diye arattır istersen![]()
ISO 9362 - Vikipedi
Swift Kodları | BANKA ŞUBESİ
TEB İzmir şubesi diyor zaten. (Türkiye Ekonomi Bankası)
Eminim yiğidim, ben burada volksbanktan TR halkbanka yolladım daha önce, her bankanın swift kodu ayrıdır ve de bir tanedir, kişiye özel değildir bu kod. google dan bankların swift kodları diye arattır istersen![]()
ISO 9362 - Vikipedi
TEB İzmir şubesi diyor zaten. (Türkiye Ekonomi Bankası)
yazın ege buluşmasında tanıştığım memet kardeşim 10 numara bir insan,bu karakterini iş-emek-mesai sinden harcayarak karşılıksız olarak forum üyelerine yaptığı bu desteklede gösterdi, helal olsun ..
yazın ege buluşmasında tanıştığım memet kardeşim 10 numara bir insan,bu karakterini iş-emek-mesai sinden harcayarak karşılıksız olarak forum üyelerine yaptığı bu desteklede gösterdi, helal olsun ..
Tamamdir, Pazartesi Banka acildimi havale yapacagimEminim yiğidim, ben burada volksbanktan TR halkbanka yolladım daha önce, her bankanın swift kodu ayrıdır ve de bir tanedir, kişiye özel değildir bu kod. google dan bankların swift kodları diye arattır istersen![]()
ISO 9362 - Vikipedi
TEB İzmir şubesi diyor zaten. (Türkiye Ekonomi Bankası). Tesekkür ederim
![]()
Tamamdir, Pazartesi Banka acildimi havale yapacagimEminim yiğidim, ben burada volksbanktan TR halkbanka yolladım daha önce, her bankanın swift kodu ayrıdır ve de bir tanedir, kişiye özel değildir bu kod. google dan bankların swift kodları diye arattır istersen![]()
ISO 9362 - Vikipedi
TEB İzmir şubesi diyor zaten. (Türkiye Ekonomi Bankası). Tesekkür ederim
![]()
nakislar basladi bugun arkadaslar...