Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
ben de gelirim buluşmaya Dursun'un sünnet düğünü var bi deBu sene izin alabilirsem,
Ankaraya di görecegiz beraber daha sonra hedefimde Kayseri de var ve insallah Adana da diyecegim ama Adana Türkiye nin diger ucunda oldugunu Alanya ya vardigimda gördüm. Ama yinede bir yolunu bulup seninlede bir görüseyim Ismail abim, Kopup gelirsin artik Kayseriye bak Ibrahim abim ziyafet cektirecek bize baska birsey demiyorum zaten
Passeratinin gittigi ülkeler:
- Avusturya
- Isvicre
- Italya
- Sirbistan
- Macaristan
- Hirvatistan
- Slovenya
- Yunanistan
- Bulgaristan
- Türkiye
![]()
![]()
ben de gelirim buluşmaya Dursun'un sünnet düğünü var bi deBu sene izin alabilirsem,
Ankaraya di görecegiz beraber daha sonra hedefimde Kayseri de var ve insallah Adana da diyecegim ama Adana Türkiye nin diger ucunda oldugunu Alanya ya vardigimda gördüm. Ama yinede bir yolunu bulup seninlede bir görüseyim Ismail abim, Kopup gelirsin artik Kayseriye bak Ibrahim abim ziyafet cektirecek bize baska birsey demiyorum zaten
- Avusturya
- Isvicre
- Italya
- Sirbistan
- Macaristan
- Hirvatistan
- Slovenya
- Yunanistan
- Bulgaristan
- Türkiye
![]()
![]()
Kayseri Adanaya yakın gelirsin oradan da YasinBu sene izin alabilirsem,
- Avusturya
- Isvicre
- Italya
- Sirbistan
- Macaristan
- Hirvatistan
- Slovenya
- Yunanistan
- Bulgaristan
- Türkiye
![]()
![]()
Kayseri Adanaya yakın gelirsin oradan da YasinBu sene izin alabilirsem,
- Avusturya
- Isvicre
- Italya
- Sirbistan
- Macaristan
- Hirvatistan
- Slovenya
- Yunanistan
- Bulgaristan
- Türkiye
![]()
![]()
2 gündür firefoxtan foruma giremiyorum, hata veriyor... sebebini bilen var mı? şu explorerı kullanmaktan gına geldi...
2 gündür firefoxtan foruma giremiyorum, hata veriyor... sebebini bilen var mı? şu explorerı kullanmaktan gına geldi...
ne olmus burda gene boyle yaaa
arkadaslar zorla sunnet fotolarimi eklettireceksinizelimde kanitlarim var kesilirken
![]()
ne olmus burda gene boyle yaaa
arkadaslar zorla sunnet fotolarimi eklettireceksinizelimde kanitlarim var kesilirken
![]()
Polis araclarina bakin arkadaslarm.milliyet.com.tr
bakalım petrol bitince ne yapacaklar...
Polis araclarina bakin arkadaslarm.milliyet.com.tr
bakalım petrol bitince ne yapacaklar...