Varmi yokmu yorumlama yapamayacagim ama gelecegi parlak olmadigini biliyoruz zaten. Biz burada kendimizi neden Türkiye ögle böyle degince millet bana geri dikleniyor anlamda veremiyorum

. Almanya da maaslar yüksek diyorsunda yanliz maasin düsük oldumu bu pahaliliga karsi ne yapacaksin ? O zaman calismayip Devletten gecinmek daha iyi

. Devlet ev kirana kadar hepsini ödüyor nede olsa

. Almanya da da Sigortalarda rekabet var da Trafikte Rekabet nasil oluyor onu anlamadim

?
Carpmayacaksin diyorsunda,
1. sen düz Yolda giderken adam seni sikistirsin sen ne yapacaksin Yaya yoluna cikip Yayalarimi carpayim

2. Araci cizsinler cizin oh iyimi yaptiniz diyeyim
3. önde Türk Plakali arkada Yabanci Plakali bir arac ikisi ayni hizda giderken Türk Plakali ya gec ve Yabanciya dur degince ne yapalim
Daha cok seyler var buna benzer
Türkiye ye geldimmi cok küfür ediyorum aracin icinde Ailemin yaninda Babam bile her sene seninle Izine gelmeyecegim diyor bunun yüzünden, cünkü Psikolojim bozuluyor kafayi yiyorum aracin icinde

. Vallahi gecen sene Yaz Antalya dan - Alanya ya kadar ettigim küfürler ve bastigim kornalari Istanbul da bile yapmadi yani daha sakin gecti Istanbul

. Marifet diye anlatmiyorum marifet degil bir sürü günaha girdik ama ne yapayim adam seridin ortasindan gidiyor, Sol taraf arac sollamak icin ama arac sollayamiyorsun cünkü Hiyarin teki Seridin ortasinda ilerliyor hatta bir degil orada herkez böyle sürüyor, bu deneyimide kazanmis oldum

. Ayrica Otobandaki Intihar Komandolarina birsey diyemiyorum, hangi insanoglu 200 ile gelen bir aracin önüne 120 ile atlayabilir merak ediyorum. Onuda biraktim Sol seridini F1 Pisti sanan ve 110 - 120 ile giden Otobüs Kaptanlarina nedemeli ? Üstelik Devlet Yolunda gece biri bana selektör cakmisti Hizim 120km/h yani hiz sinirini asmisiz Kaptan selektör yaptikca bende Frene dokundum sinir edene kadar

.
En güzel her Almanya ya geri dönüsümde ilk 1 -2 gün Trafik kurallarini cigniyoruz burada

.