Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Yasin, Passat bir çok şeyi SuperB'den olduğu gibi aldı, SuperB geldiğinde çok çok dolu geldi.Beyaz Göstergeler, Krom Izgaralar, RCD 510, kararan yan ayna vs...Daha sonra da opsiyonel donanım yönünden geçti.Şimdi durum Passatın lehine, Skoda kendini yenileyemedi.Böyle giderse işleri zor.
Yasin, Passat bir çok şeyi SuperB'den olduğu gibi aldı, SuperB geldiğinde çok çok dolu geldi.Beyaz Göstergeler, Krom Izgaralar, RCD 510, kararan yan ayna vs...Daha sonra da opsiyonel donanım yönünden geçti.Şimdi durum Passatın lehine, Skoda kendini yenileyemedi.Böyle giderse işleri zor.
Cüneyt abim,Yasin, Passat bir çok şeyi SuperB'den olduğu gibi aldı, SuperB geldiğinde çok çok dolu geldi.Beyaz Göstergeler, Krom Izgaralar, RCD 510, kararan yan ayna vs...Daha sonra da opsiyonel donanım yönünden geçti.Şimdi durum Passatın lehine, Skoda kendini yenileyemedi.Böyle giderse işleri zor.
Skoda basinda VW oldugu sürecede kendini yenileyemez zaten. Nedeni cok basit, VW ilerlemesini istemiyor cünkü VW nin satisi engelleniyor![]()
Cüneyt abim,Yasin, Passat bir çok şeyi SuperB'den olduğu gibi aldı, SuperB geldiğinde çok çok dolu geldi.Beyaz Göstergeler, Krom Izgaralar, RCD 510, kararan yan ayna vs...Daha sonra da opsiyonel donanım yönünden geçti.Şimdi durum Passatın lehine, Skoda kendini yenileyemedi.Böyle giderse işleri zor.
Skoda basinda VW oldugu sürecede kendini yenileyemez zaten. Nedeni cok basit, VW ilerlemesini istemiyor cünkü VW nin satisi engelleniyor![]()
Masallah abicim, bu ne güzel resim böyle. Toyota Reklamindan güzel olmus. Passat gercekten rahat bir arac bu bir kesin
.
Abi cocuklarin boynu felan tutulacak ögle yapacagina uzunca yatirsan yinede rahat yatarlardi. Bu arada Pomfrit isteyen su sonuncu resimdekimiydi
??
Masallah abicim, bu ne güzel resim böyle. Toyota Reklamindan güzel olmus. Passat gercekten rahat bir arac bu bir kesin
.
Abi cocuklarin boynu felan tutulacak ögle yapacagina uzunca yatirsan yinede rahat yatarlardi. Bu arada Pomfrit isteyen su sonuncu resimdekimiydi
??
.
??
uzatincada frene basinca araya dusuyorlar yasin, uyumasinlar diye elimden geleni yapiyorum ama yinede uyuyorlar![]()
.
??
uzatincada frene basinca araya dusuyorlar yasin, uyumasinlar diye elimden geleni yapiyorum ama yinede uyuyorlar![]()
Abi uyunmayacak gibide degilki, arac güzel, arac komforlu, koltuklar rahat birde bu soguk havada ici isindimi insanin uykusu geliyor tabiki. Cocuklarda hakli tebrik ederimuzatincada frene basinca araya dusuyorlar yasin, uyumasinlar diye elimden geleni yapiyorum ama yinede uyuyorlar![]()
![]()
Abi uyunmayacak gibide degilki, arac güzel, arac komforlu, koltuklar rahat birde bu soguk havada ici isindimi insanin uykusu geliyor tabiki. Cocuklarda hakli tebrik ederimuzatincada frene basinca araya dusuyorlar yasin, uyumasinlar diye elimden geleni yapiyorum ama yinede uyuyorlar![]()
![]()
Benimde uyuyasim geliyor hep özellik izin yolunda cok rahat oluyor Dursun abim Passat icinde yatmak. Muavin Sürücü koltugunu yatiyorum, yastigini cikariyorum oradan ve basima koyuyorum, RNS510 a da Film atiyorum seyretmeden uyuyorum
![]()
Benimde uyuyasim geliyor hep özellik izin yolunda cok rahat oluyor Dursun abim Passat icinde yatmak. Muavin Sürücü koltugunu yatiyorum, yastigini cikariyorum oradan ve basima koyuyorum, RNS510 a da Film atiyorum seyretmeden uyuyorum
![]()
Ebay den korkunBenimde uyuyasim geliyor hep özellik izin yolunda cok rahat oluyor Dursun abim Passat icinde yatmak. Muavin Sürücü koltugunu yatiyorum, yastigini cikariyorum oradan ve basima koyuyorum, RNS510 a da Film atiyorum seyretmeden uyuyorum
![]()
.
VW de 399 €uroluk olan Orjinal Karartilmis R36 türü Arka Farlar ebay de 1.219 €uro
UPGRADE RÜCKLEUCHTEN SCHWARZ PASSAT VARIANT 3C B6 R36 | eBay
Ebay den korkunBenimde uyuyasim geliyor hep özellik izin yolunda cok rahat oluyor Dursun abim Passat icinde yatmak. Muavin Sürücü koltugunu yatiyorum, yastigini cikariyorum oradan ve basima koyuyorum, RNS510 a da Film atiyorum seyretmeden uyuyorum
![]()
.
VW de 399 €uroluk olan Orjinal Karartilmis R36 türü Arka Farlar ebay de 1.219 €uro
UPGRADE RÜCKLEUCHTEN SCHWARZ PASSAT VARIANT 3C B6 R36 | eBay
Passat ina 3.6 FSI V6 300HP 4Motion ve 6-Vites DSG isteyenlere büyük firsat
5.900 €uro bu Motor´a sahip olabilirsiniz. Paket halinde satiliyor Motor,
Paketin iceriginde;
3.6 FSI Motor + tüm Motora gereken parcalar ile birlikte
6-Vites DSG Sanziman
Motor ve Sanziman Kontrol Ünitesi
Bi-Katalisator, DSG Vites kulisi, Lambdasonde, Havafiltre kutusu, tüm Egsoz sistemi
Gösterge Paneli 3,6l R36 icin,
Arka Aks Sanzimani ve Haldex sistemi / Difarensiyal (4Motion icin)
vs. tüm kücük yedek parcalar dahil.
Yani Pakette yok yok hersey var
Motor 18.000km yürümüstür.
Fiyat 5.900 €uro
Ilgilenenler
VW Passat 3C / CC R36 DSG Motor Paket ,BWS ,LHR ,18tkm | eBay
Passat ina 3.6 FSI V6 300HP 4Motion ve 6-Vites DSG isteyenlere büyük firsat
5.900 €uro bu Motor´a sahip olabilirsiniz. Paket halinde satiliyor Motor,
Paketin iceriginde;
3.6 FSI Motor + tüm Motora gereken parcalar ile birlikte
6-Vites DSG Sanziman
Motor ve Sanziman Kontrol Ünitesi
Bi-Katalisator, DSG Vites kulisi, Lambdasonde, Havafiltre kutusu, tüm Egsoz sistemi
Gösterge Paneli 3,6l R36 icin,
Arka Aks Sanzimani ve Haldex sistemi / Difarensiyal (4Motion icin)
vs. tüm kücük yedek parcalar dahil.
Yani Pakette yok yok hersey var
Motor 18.000km yürümüstür.
Fiyat 5.900 €uro
Ilgilenenler
VW Passat 3C / CC R36 DSG Motor Paket ,BWS ,LHR ,18tkm | eBay
Dursun, çocuklarını Allah bağışlasın,
İkisi de birbirinden tatlı.
Dursun işyerinde kullandığım laptopdan yazıyordum, onu değiştirdim,cuneyt abi,
soylemis oldugun sorunlar,
bende yok
canavar gibi maasallah![]()
Evde kullandığım laptoptan yazıyorum.
Şimdilik bir problem yok bakalım.
İnşallah diğerine de virüs girmemiştir,
Yoksa uğraş dur.
Dursun işyerinde kullandığım laptopdan yazıyordum, onu değiştirdim,cuneyt abi,
soylemis oldugun sorunlar,
bende yok
canavar gibi maasallah![]()
Evde kullandığım laptoptan yazıyorum.
Şimdilik bir problem yok bakalım.
İnşallah diğerine de virüs girmemiştir,
Yoksa uğraş dur.
Biz dolu dolu aldık Yasin,Cüneyt abim,
Artık kendileri bilir,
Satsalar da, satmasalar da bana yararları da yok, zararları da.
Dediğin doğru Vw Skodaya bazı opsiyonları ya özellikle vermiyor, ya da Skoda ayakta uyuyor.
Biz dolu dolu aldık Yasin,Cüneyt abim,
Artık kendileri bilir,
Satsalar da, satmasalar da bana yararları da yok, zararları da.
Dediğin doğru Vw Skodaya bazı opsiyonları ya özellikle vermiyor, ya da Skoda ayakta uyuyor.
Maşallah Dursun abim ikisi de çok tatlı , Allah bağışlasın.
Benim kardeşimde ne zaman arabaya otursa 10 dk içinde sızıyor![]()
Maşallah Dursun abim ikisi de çok tatlı , Allah bağışlasın.
Benim kardeşimde ne zaman arabaya otursa 10 dk içinde sızıyor![]()
rica ederim ne demek her zamanMutlu olabilmek için elindekinin kıymetini bilmek yeterli bence.
Ben şu anda siteye üye olan birçok genç arkadaşımızın yaşındayken babamın şirket aracı vardı yukarıdaki araçtan.
Ona ufak tefek şeyler yaptırırdım, beni çok mutlu ederdi. Severdim o aracı. yukarıdaki aracı görünce eski günler aklıma geldi.
Bizimle bu resimleri paylaştığın için sağol Yılmaz.![]()
rica ederim ne demek her zamanMutlu olabilmek için elindekinin kıymetini bilmek yeterli bence.
Ben şu anda siteye üye olan birçok genç arkadaşımızın yaşındayken babamın şirket aracı vardı yukarıdaki araçtan.
Ona ufak tefek şeyler yaptırırdım, beni çok mutlu ederdi. Severdim o aracı. yukarıdaki aracı görünce eski günler aklıma geldi.
Bizimle bu resimleri paylaştığın için sağol Yılmaz.![]()
Bizimde ilk arabamız 75 model Reno 12 idi ve o araça o zamanın en baba pioneer ekolayzerli müzik sistemini kurmuştuk![]()
Modelide hala aklımda ekolayzerin.AD-50 idi 2x25 watt gücünde 5 düğmeli sağa sola doğru yanıp sönen ışıkları vardı müzik ritmine göreGece geç saatlere kadar o arabanın içinde pioneer la vakit geçirirdim,güzel günlerdi ya..
![]()
Bizimde ilk arabamız 75 model Reno 12 idi ve o araça o zamanın en baba pioneer ekolayzerli müzik sistemini kurmuştuk![]()
Modelide hala aklımda ekolayzerin.AD-50 idi 2x25 watt gücünde 5 düğmeli sağa sola doğru yanıp sönen ışıkları vardı müzik ritmine göreGece geç saatlere kadar o arabanın içinde pioneer la vakit geçirirdim,güzel günlerdi ya..
![]()
Abilerim sis farı nerden yanıyor ya bugun superbde gordum arabayı sıs farı fena gösteriyor merak ettım bende acıyım dedımde bulamadım ?
Abilerim sis farı nerden yanıyor ya bugun superbde gordum arabayı sıs farı fena gösteriyor merak ettım bende acıyım dedımde bulamadım ?
Gerçekten çok heyecanlı günlerdi. Bizde de reno broadway vardı ACİKO marka ekolayzerim vardı mükemmel ses veriyodu yaBizimde ilk arabamız 75 model Reno 12 idi ve o araça o zamanın en baba pioneer ekolayzerli müzik sistemini kurmuştuk![]()
![]()
![]()
Gerçekten çok heyecanlı günlerdi. Bizde de reno broadway vardı ACİKO marka ekolayzerim vardı mükemmel ses veriyodu yaBizimde ilk arabamız 75 model Reno 12 idi ve o araça o zamanın en baba pioneer ekolayzerli müzik sistemini kurmuştuk![]()
![]()
![]()
Erdem Abim senin için
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...74775155_n.jpg
Erdem Abim senin için
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...74775155_n.jpg
Ohane motorudur ki bu?
Ohane motorudur ki bu?
Gemi Motoru
Wärtsilä-Sulzer RTA96-C 14silindir turbo dizel 2 stroklu,1820lt motor yada 1,820,000cc
Output Power is 80,080 kW or 108,920 bhp.102 devirde 7,604,000 nm tork
genişlik 26,7 metre, yükseklik 13,2 metre, ağırlık 2300ton,krank 300 ton
çapxstrok type-r için 86x86 milimetre iken bunda 960x2500mm
normal kullanımda saniyede yaklaşık 4,tam yükte saniyede yaklaşık 6 litre mazot yakıyor
10 silindirli versiyon
12 silindirli versiyon
14 silindirli
12silindirin kullanıldığı dünyanın en büyük hareket eden nesnesi ex Jahre Viking-yeni Knock Nevis süpertankeri
14 silindirliside en büyük konteynır gemisinde
![]()
Konu srcn09 tarafından (30 12 2011 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
Gemi Motoru
Wärtsilä-Sulzer RTA96-C 14silindir turbo dizel 2 stroklu,1820lt motor yada 1,820,000cc
normal kullanımda saniyede yaklaşık 4,tam yükte saniyede yaklaşık 6 litre mazot yakıyor
10 silindirli versiyon
12 silindirli versiyon
14 silindirli
12silindirin kullanıldığı dünyanın en büyük hareket eden nesnesi ex Jahre Viking-yeni Knock Nevis süpertankeri
![]()
Olayi asmis bunlar ya. Saniyede 4 litre mazot vay anasini be. Torku da cabasi.Gemi Motoru
10 silindirli versiyon
12 silindirli versiyon
14 silindirli
![]()
Olayi asmis bunlar ya. Saniyede 4 litre mazot vay anasini be. Torku da cabasi.Gemi Motoru
10 silindirli versiyon
12 silindirli versiyon
14 silindirli
![]()
baştan aşağı söküp takarım![]()
baştan aşağı söküp takarım![]()
O motorlar ne hiz yapilir amaaaaa![]()