Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Sanırım Erden abi ile Oğlu Berker Kayseriye gitmeye Karar vermişler![]()
![]()
![]()
Yasin abi A6 Avant alıcaktın ne oldu ?![]()
+ 1000 bosverin. Bakalim Alltrack düsünüyorum simdi, o da yas olursa 1,5 sene araba mevzusu yok olsunYasine yeni araba alma konusun hiç açmayın. Adam memnun arabasından bulandırmayın kafasını mfd de değişiyor![]()
.
Bu arada DHL Paketi yanlis ülkeye yollamis. Dün yazi yazdim Paketi gidecegi yere dikkat edin diye
. Iyiki Sigortali yollamisim yoksa yas olacakmis gercekten
![]()
+ 1000 bosverin. Bakalim Alltrack düsünüyorum simdi, o da yas olursa 1,5 sene araba mevzusu yok olsunYasine yeni araba alma konusun hiç açmayın. Adam memnun arabasından bulandırmayın kafasını mfd de değişiyor![]()
.
Bu arada DHL Paketi yanlis ülkeye yollamis. Dün yazi yazdim Paketi gidecegi yere dikkat edin diye
. Iyiki Sigortali yollamisim yoksa yas olacakmis gercekten
![]()
Passat bana sellektor yaptiicindeki kisiyi Sivil beye benzettim ama tam emin degilim
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Passat bana sellektor yaptiicindeki kisiyi Sivil beye benzettim ama tam emin degilim
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Yasin boşver mfd de değişiyor süper olacak araban. bu arada benim göstergede de MFD yazıyor sen mavi kırmızlarda MFA yazıyor demiştin
Yasin boşver mfd de değişiyor süper olacak araban. bu arada benim göstergede de MFD yazıyor sen mavi kırmızlarda MFA yazıyor demiştin
Volkswagen Passat Alltrack;
2.0 TDI 140HP 6-Vites manuel max. Hizi 201km/h
2.0 TDI 170HP 4Motion 6-Vites DSG max. Hizi 210km/h
cok sacma olmus, böyle bir arac alip daga bayira cikacagima alirim normal bir Highline keyfini sürerim. Böyle bir Alltrack gibi ve 2.0 TDI 170HP 4Motion araci Otobanda gelmis gecmis her araci önünde itmesi gerekiyor ciddi sekilde
![]()
Volkswagen Passat Alltrack;
2.0 TDI 140HP 6-Vites manuel max. Hizi 201km/h
2.0 TDI 170HP 4Motion 6-Vites DSG max. Hizi 210km/h
cok sacma olmus, böyle bir arac alip daga bayira cikacagima alirim normal bir Highline keyfini sürerim. Böyle bir Alltrack gibi ve 2.0 TDI 170HP 4Motion araci Otobanda gelmis gecmis her araci önünde itmesi gerekiyor ciddi sekilde
![]()
Konu VW_Passat tarafından (10 12 2011 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Yasin abi, Bana kırdırtma Şu 3B B5'i![]()