O 1 milyonuncu mesaj dün bana geldi sanırım.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
................
Konu drkayzer tarafından (15 06 2013 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
O 1 milyonuncu mesaj dün bana geldi sanırım.
aramıza hoşgeldiniz sayın Akhilleus![]()
Güzel bir soru,
ben Sercani rakibim olarak görüyordum simdi Passattürkiye ilemi kapisacam. Vallahi Sercan a bile zor yetisirken Passattürkiye yi artik yetismek icin Hedef 2013 Türkiye diyorum
. Uyumak yok Paylasima devam
![]()
Güzel bir soru,
ben Sercani rakibim olarak görüyordum simdi Passattürkiye ilemi kapisacam. Vallahi Sercan a bile zor yetisirken Passattürkiye yi artik yetismek icin Hedef 2013 Türkiye diyorum
![]()
Sistemden Otomatik Olarak Girmiştir Kesin Adminimiz![]()
Yasin kendini bana rakip mi görüyorsun bence hiç görme bileGüzel bir soru,
![]()
![]()
Yasin kendini bana rakip mi görüyorsun bence hiç görme bileGüzel bir soru,
![]()
![]()
Tamam gençler kapışmayın sakin olun![]()
Adam King Dağılın Beyler![]()
valla Sercan böyle giderse 10 milyon olur![]()
![]()
Yok abi ne kapismasi yaw, Sercan arkadasim ile kapisirmiyiz hic, ikimiz ayni Motor ayni Sanziman sahibi kisileriz. Buna Motor kardesleri diyelim, arada kapisma olmaz yanii.
Yaw hadi biz kapisiyoruz aramizda 400 mesaj var, peki bizimle kapisacak rakip yokmu yaw![]()
Yok abi ne kapismasi yaw, Sercan arkadasim ile kapisirmiyiz hic, ikimiz ayni Motor ayni Sanziman sahibi kisileriz. Buna Motor kardesleri diyelim, arada kapisma olmaz yanii.
Yaw hadi biz kapisiyoruz aramizda 400 mesaj var, peki bizimle kapisacak rakip yokmu yaw![]()
Serco sayesinde Sitenin mesajları artıyor![]()
Yasin abi Lernen englisch Bitte![]()
harbiden oraya 1.000.000 yazmanın ne anlamı var?