Bugün Ise gitmeden önce AUDI ye gittim ve satis masasina oturup ön anlasma piyasa yoklamasi yaptim. Süper bir indirim aldim Leasing icin
Arac kesinlikle Avant olacaktir, yanliz Variant üretimi 2012 Ocak ayindan itibaren basliyormus.
Saticinin verdigi indirimli aldigim Fiyat Audi A6 icin
Audi A6 Avant 2.0 TDI 130 kW (177 PS) multitronic
Lackierung: Ibisweiß
Ausstattung: schwarz-schwarz/schwarz-schwarz/schwarz/ mondsilber
Sonderausstattungen/Zubehör (Opsiyonlar)
- adaptive light inklusive gleitender Leuchtweitenregulierung (adaptif isik yolda yardim eden Far ayarlamal) EUR 1.546,22
Kamera und oder Distanzsensor (Fahrerassistenzsystem) (Kamera ve veya Mesafe Kontrolü Sürücü Asistan Sistemi)
LED-Heckleuchten (LED Arka Farlar)
Leuchtweitenregulierung (Far Yükseklik ayari)
Scheibenwischer-Intervallschaltung stufenlos regelbar (Yagmur Sensörü)
Scheinwerfer-Reinigungsanlage (Far Yikama sistemi)
Xenon plus (Xenon Plus Farlar)
- Aluminium-Gussräder Audi exclusive im 5-Doppelspeichen-Design, Größe 8Jx18 mit Reifen 245/45R18 (Aluminyum Jantlar Audi Exclusiv 18" Jant 245/45 R18 Teker ile birlikte) EUR 1.764,71
- Außenspiegel elektrisch anklappbar, beidseitig automatisch abblendend (Dis aynalar elekt. katlanir, isitmali ve her iki tarafi otomatik Karartmali) EUR 411,76
- Bluetooth-Autotelefon Online (Bluetooth Araba Telefonu Online Internet girisli) EUR 747,90
- Ambiente Beleuctung (Ambiyans isiklandirma) EUR 448,75
- Entfall Modellbezeichnung und Technologie-Schriftzug (Arkada Model ismi ve Teknoloji yazilar eklenmeyecek) EUR 0,00
- Innenspiegel automatisch abblendend (Dikiz Aynasi karariyor otomatik) EUR 0,00
- MMI® Navigation plus mit MMI touch® (MMI Navigasyon Plus MMI Dokunmatik ekran) EUR 2.941,18
Audi sound system (Audi Ses Sistemi)
Bluetooth-Schnittstelle (Bluetooth baglantisi)
Fahrerinformationssystem mit 7-Zoll Farbdisplay (7" inch Renkli Sürücü Bilgilendirme Sistemi MFA+)
Mittelarmlehne vorn (Orta Kol dayama önde)
MMI touch (MMI Dokunmatik)
MMI® (MMI)
MMI® Navigation plus (MMI Navigasyon Plus)
- Multifunktions-Sportlederlenkrad im 3-Speichen-Design mit Schaltwippen (Multifonksiyon Spor Deri Direksyonu 3 kollu ve Vites degistirme kollari ile) EUR 218,49
- Parkassistent mit Umgebungsanzeige (Parkassistani cevreyi gösteren sistem ile) EUR 983,19
- Scheiben abgedunkelt (Privacy Verglasung) (Arka Camlar karartilmis) EUR 378,15
- Sitzheizung vorn (ön Koltuklar isitmali) EUR 310,92
- Sportsitze vorn (Spor ön Koltuklar) EUR 533,61
4-Wege-Lendenwirbelstütze (4 Yollu Bel destegi )
Stoff Kontur (Tekstil Kontur) EUR 0,00
Sonderausstattungen/Zubehör gesamt (Opsiyonlarin Fiyati toplam) EUR 10.214,29
Aracin Sifir fiyati, Audi Üretim tesisi Ingolsstadt dan teslim alma dahil 46.390,76 €uro. Liste Fiyati ise 54.470 €uro. Yani indirim toplam 8.000 €uro ve bu süper bir indirim. Agzim acik kaldi adami öpesim geldi. 8000 €uro cok sey degistiriyor.
Araci Leasing yapacagim icin, Yillik 30.000km ve 48 Ay toplam ayda 467 €uro ödeyecegim 8.360 €uro ön ödeme ile.
Simdi tek sorun Volkswagen i satmak

. Seneye Nisan ayinda düsünüyoruz araci siparis vermeye yada kisaca söyle yazayim, Yasin yemeyip icmeyip bu 8000 €uro biriktirmesi lazim. Seneye izine gelmiyorum bunun icin

.
Tanistirayim buda yeni aracim olacak

. Yeni Masseratim insallah seneye ön ödemeyi toplarsam

. Renk ve Jant kombinasyonu tipi aynidir tek Camlar kararmamis Resimde

.