Passat telefon

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Aliabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ali
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Passat telefon

Kişi isimlerini yazamıyorum arama kısmına telefonu sildim tekrar yükledim arabaya ama halen kişi ismini yazma aktif değil bir arızamı var yoksa yazılımla ilgili bir durummu var
    Kişi isimlerini yazamıyorum arama kısmına telefonu sildim tekrar yükledim arabaya ama halen kişi ismini yazma aktif değil bir arızamı var yoksa yazılımla ilgili bir durummu var

3. offline
    ByCiHaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muhammed Cihad
    Yer
    Haliliye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2017
    63 MCG 163

Cevap: Passat telefon

Hocam telefonu bağladığınızdda kişilere erişim izni vermemiş olabilirmisiniz?
    Hocam telefonu bağladığınızdda kişilere erişim izni vermemiş olabilirmisiniz?

5. offline
    1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AYDIN
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Cevap: Passat telefon

Bu sorun uzun zamandır bende de var araç dün servise gitmişti söyledim ama hala aynı ..telefonu görmesine rağmen kişilere girdiğimde hızlıca bir isim girmek istiyorum fakat tüm harfler klavye olarak çıkmasına rağmen tuşlar basmıyor.A harfinden Z harfine kadar listeyi yi kaydırmam gerekiyor ..
    Bu sorun uzun zamandır bende de var araç dün servise gitmişti söyledim ama hala aynı ..telefonu görmesine rağmen kişilere girdiğimde hızlıca bir isim girmek istiyorum fakat tüm harfler klavye olarak çıkmasına rağmen tuşlar basmıyor.A harfinden Z harfine kadar listeyi yi kaydırmam gerekiyor ..