Üstadım üşenecek bir durum yok aslında.başıma bu iş gelir gelmez forumda araştırmaya giriştim çözüm bulamayınca yazmak durumunda kaldım.İnsan bu durumlar ufakcık bir fikir bekliyor.çok faydalı bir cevap olmadı belki ama bir yöntem gelsin insanların aklına.
öncelikle dörtlüyü nasıl açık unuttum.Arabayı park etmeden önce açmıştım.Normalde çok dikkatliyimdir ama o gün nasıl atladım nasıl dikkatimi çekmedi bende anlamadım.
Elektirikçiyi çagırdım.Alttaki karter korumayı çıkarttı.Tabi aracı kriko ile kaldırdı.Ancak arabanın orjinal krikosundan bahsetmiyorum.Güvenlik kilidi olan bir kriko getirmiş yanında.Önce şarj dinamosundan denedi ve olmadı.sonra klimanın kalın elektirik kablosundan pozitif ve karoserden negatif vererek kapıları açtık.Sonrasında kaputu açtık ve takviyemizi yaptık.
Ancak hala mekanik kilidim çalışmıyor.Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Aşagıdaki videoda kumandadaki kilitleme butonuna çift bastıgında ekstra bir kilitleme mekanızmasının devreye girdigini söylüyor.Bu konuda bilgisi olan varsa durup dururken kapının kilidi ile oynatmak istemiyorum.Bu arada aracım B7 Kasa videodaki araç B6
https://www.youtube.com/watch?v=VP_wI4A-wEk
Saygılarımla.