oguzatbas1 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, ocak 2'sinde aldıgım passat 2016 trendline manuel aracım ile sorunlar yaşıyorum. Aracım iki kere kendi kendine hareket edip içinde ben yokken kaza yaptı tam olarak kazaları anlatıyorum.
1 Kaza: Araç ile oto parkın içine giriyorum aracı park edip eve geçiyorum aradan 2 3 saat geçtikten sonra araç kendine kendine hareket edip öndeki araca çarpıyor. Kamera görüntülerinden izledim araç kendien kendine bi anda boşa düşüyor ve kaza yapıyor.
2 Kaza: Bugün bankaya gittim aracı park ettim bankanın önüne araçtan indikten 30 saniye sonra kendi kendine arkaya kaydı içeride çocuk vardı o bagırdı aracın arkasına koştum arkadaki araca çarpmasını engellmeye çalıştım.
Bilindigi gibi 2016 passatlarda elektronik el freni var ben sorunun bunun ile ilgili oldugunu düşünüyorum. Aracı durdururken frene basıp ardında da stop tuşuna basarak aracı durduruyorum. Otomatik el freni oldugu için kendi kendine çekmesi lazım ki 100 kere tekrar tekrar denedim benden kaynaklı mı diye her seferinde aracın otomatik el freni tutuyor ama yukarıda yazdıgım gibi iki kere böyle bir sorun yaşadım bunun kaynagı ne olabilir. Yarın servisi arayıp bilgi vericem gerekirse aracımı bırakıcam oraya içinizden passat kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok aradım internette konu ile ilgili bilgi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
yok artık ya böyle şey mi olur. için de çocuk varken allah korusun işlek bir yola kaysaydı araç. o zaman ne olacaktı