VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    Deniz havasi iyi geldi tabiki kerata siritiyor ondan
    Ben genelde böyle yerlere gidince motor kaputunu açıyorum araba tertemiz havayı içine çeksin diye
    Deniz havasi iyi geldi tabiki kerata siritiyor ondan
    Ben genelde böyle yerlere gidince motor kaputunu açıyorum araba tertemiz havayı içine çeksin diye

3. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Yasin araç çok sıkı ALLAH NAZARDAN KORUSUN.

5. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    ESKİ ARABALARDA ÖYLE YAPARDIK motor soğusun ve soluklasın diye
       srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    ESKİ ARABALARDA ÖYLE YAPARDIK motor soğusun ve soluklasın diye

7. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Hepimize Ismail abim. Tesekkür ederim. Buda Passeratinin ilk Deniz Kenari Fotograflari oldu
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Hepimize Ismail abim. Tesekkür ederim. Buda Passeratinin ilk Deniz Kenari Fotograflari oldu

9. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Tüm Passattürkiye de yazistigim Dostlarim, Agabeylerim, Arkadaslarim ve Kardeslerim.

Izin malesef bitti. Bir umutla, sevinerek nese icinde geldik buraya ve üzüntü icinde tekrar aci Vatan, Gurbete Almanya ya
    tekrar geri dönüyoruz malesef . Almanya da günler yavas gecerken burada cok güzel ve cok hizli gecti günler.

Bu sene izinim cok güzel gecti, Istanbul da ve Aydin da bulusmaya katildim daha sonra mini bir bulusma ile Cüneyt abim
    ile tanistim. Gercekten cok keyif verici zaman gecti, allah katilan herkezden razi olsun. Sizleri tanistigima cok
    mutlu oldum. Burada yazistigim kisileri gercek hayatta görmek cok güzel.

Istanbul da tanistigim, Mete, Mert abi, Mert abinin oglu (babasina benziyor), Sonay amcam, Sercan, Sercanin kardesi, Can, Erdem, Erdemin
    Hydundayci arkadasi (Passatci yapmamiz lazim onu), Emre abim ve Metin abim. Mert ve Metin abimi zaten Almanya dan taniyordum
    bu kisiler hakkinda bir sey dememe gerek yok zaten burada yazilarindan iyi niyetleri temiz kalbli olduklarindan süphe yok
    zaten. Sonay amcam, muhtesem bir insan tanismak cok istiyordum kismet bu seneye imis (Sercan Babanin kiymetini bil),
    Mete abimi gördügüme ve tanistigima cok sevindim sohbeti bir baska sicak, Sercan, Can ve Erdem ve Erdemin arkadasi H
    Hyundayci benim Yaslardalar ve arkadasim gibi her zaman sevmisimdir zaten hepsini. Sercan ve Can yaslari 1-2 yas kücük olsalarda muhabbetleri bambaska,
    ama Sercan ve Can a cok darildim benim araci temizleyeceklerdi bir atak göremedim onlardan, Motor kaputunu acip hemen
    kapattiklarini gördüm hatta . Emre abime diyecek bir laf yok zaten, diger tanidigim kisiler gibi iyi ve temiz yürekli biri
    kendisi ile sohbet etmekten zevk aldim sicak hos zamanlar gecirdik kendisi ile . Sercanin Kardesi ve Mert abinin
    ogullari ikisi birbirinden sirin . Sizleri tandigima ve benim icin böyle bir güzel gün organize ettiginiz icin ayrica
    cok cok tesekkür ederim. Sizi tanisma vesilesi ile Istanbul u da görmüs oldum . Istanbul muhtesem bir yer, Avrupa
    da hissettim kendimi o Büyük binalari vs. görünce. Allah hepinizden razi olsun arkadaslar, cok tesekkür ederim böyle
    bir gün yasattiginiz icin bana. Ama unutmayin artik Almanya da bir Kapiniz var artik . Gercekten hepiniz cok iyisiniz.

Ege Bulusmasinda tanistigim Murat abim, Ahmet abim, Mehmet, Mehmet abim ve o güzel kivrak yilan dansi yapan Fatih Ürek. Bakin Ege bulusmasinda söyle bir durum oldu
    herkezin geldigi mesafe cok uzakti. Ben Nazilli den geldim (ogün isim vardi Aydinda oradan dogru yürüdüm Ortaklara),
    Murat abim ayri bir mesafe, Mehmet ve Mehmet abim taaaa Izmir den geldi ve Ahmet abim ise Kusadasindan katildi. Bu
    kisilere ben simdi ne yazsam belki azdir ama inaninki burada nasil taniyorsaniz gercek hayatta ayni Istanbul bulusmasindaki
    gibi daha samimi ve sicak hos sohbetimiz oldu . Her birine bulusmaya katildiklari icin cok tesekkür ederim. En cok
    Tesekkür hak eden Lukunku Mehmet Abim oldu, isi oldugu halde kisa bir süre aramizda olmak icin bile taaa Izmirden geldi
    (yaklasik 150km mesafe). Murat abim (Brad Pitt gibi masallah) ile hos sohbet gecirdik, Ahmet abim bulusmaya ilk ve zamaninda
    gelen kisilerden oldu onu aracindan 200m ileriden tanidim, araci bir baska güzel Panorama Sunroof muhtesem birsey demeye gerek yok zaten.
    Ahmet abi ile ilk görüstük ve sanki yillardir birbirimizi taniyor gibi Aileden biri gibi konustuk muhabbetimiz oldu.
    Mehmet benimle ayni yasit Passat Highline aracinin LED lerine bittim zaten, ayni Mert abim gibi, birde Spoiler takmis
    sahane olmus (Mert abime tavsiyem olsun). Mehmet ile sohbetimiz ayri güzel gecti . Mehmet abim Lukunku, bizlere
    sürpriz yapti. Ortaklarda Cöp sisleri yedikten sonra Ahmet abim Lukunku geldi degince bir baktik Mehmet abim bizlere
    gülümsüyor Passat Variant in icinden . Mehmet abimin sicak sohbeti bir baskaydi, oda sanki uzun zamanlardan beri yazisiyoruz
    gibi bir samimiyet vardi. Fatih Ürek, TV de kivrak Yilan Danslari ile taniyordum ama gercek hayatta yüzü bambaska idi.
    Para ve söhret insani ne kadar degisitriyor. Ama yaniyorum yaniyorum bir Foto cekilmedigimize yaniyorum .
    Hepinize katildiginiz icin cok cok tesekkür ederim, allah sizlerden razi olsun.

cok bilinmeyenli denklem su meshur uzun ve güzel anlamli yazilar yazan Cüneyt abim. Onunla Nazilli de tanistim, Ankaradan
    bir arkadasinin yanina gelmis sagolsun beni kirmayip yanima geldi. Cüneyt abim burada nasil biliyorsak gercek hayatta
    da ögledir. Bulustuk abi kardes gibiydik sanki taaa eski zamandan beri tanisiyormusuz gibiydik ve Muhabbetimiz de bir
    o kadar sicak ve güzel oldu . Cüneyt abim ile muhabbetimiz ayni idi ama anlamli idi Skoda ve VW karsilastirmasi yaptik
    o benim aracim ile bir tur atti atarken ayri bir muhabbet ve sagolsun bana Anahtarini verip sür dedi ama ben korkup
    cekindim birsey olur diye onun icin sürmedim ama icine oturup kurcaladim araci . cüneyt abimi Kismet e götürecektim
    ama bu sefer benim vakit cok kisitli idi. Bunun icin kendisinden özür diliyorum, bir dahaki sefere ama bol zaman ayiracagim
    Cüneyt abim . Cüneyt abime Nazillide benimle bulustugu icin cok cok tesekkür ediyorum.

Passat ile hic durmadik, Istanbul yaptik, Nazilli - Denizli, Nazilli - Alanya, Alanya - Antalya, Antalya - Manavgat - Seydisehir,
    Seydisehir - Nazilli daha sonra Nazilli - Aydin, Nazilli - Didim, Didim - Incirliova, Incirliova - Nazilli ve tekrar Nazilli - Didim
    yaptik. Yani her günümüz dolu gecti . Passat cok yol yapti ve hala yapacak daha . Yollarda bol bol Resim cektim
    Almanya ya dönünce derhal ekleyecem bunlari .

Bu Yil ki izinimi hic unutmayacagim, sizleride unutmayacagim ki zaten sizler le ayri degiliz hergün burada yazisiyoruz
    birsey oldugunda Telefon numaramda var sizlerde istediginiz zaman arayabiliriz birbirimizi. Cok dolu ve güzel gecti.
    Hic evde oturup "off sikildim" demedim .

Malesef bugün Aksamdan itibaren Internet e giremeyecegim malum geri dönüs alisverisleri basladi bos zamanim yok. Passat
    tiklim tikisi dolu gidecek yine, Allah yolumuzu acik etsin insallah, Allah kazadan beladan korusun insallah.

Rotamiz Sigara yüzünden degisti, malum ben icmiyorum Annem ve Babamda icmiyor ama bu zehiri Ablamlara ve Enisteye
    hediye 3 Karton aldik ve Macaristan yeni kanun cikarmis ve 1 Paket kabul ediyormus onun icin Türkiye - Bulgaristan - Sirbistan -
    Hirvatistan - Slovenya - Avusturya ve Almanya Rotasini secmemiz gerekiyor .

Arkadaslar ve Agabeylerim, üzerimde bu sene hakkiniz cok, hepinizden hakkinizi helal etmenizi istiyorum. Yol bu ne olur
    ne olmaz . Saglicakla kalin, hepiniz muhtesemsiniz gercekten hepiniz ile yazismaktan keyif aliyorum.

Saygilar Yasin
    Tüm Passattürkiye de yazistigim Dostlarim, Agabeylerim, Arkadaslarim ve Kardeslerim.

Izin malesef bitti. Bir umutla, sevinerek nese icinde geldik buraya ve üzüntü icinde tekrar aci Vatan, Gurbete Almanya ya
    tekrar geri dönüyoruz malesef . Almanya da günler yavas gecerken burada cok güzel ve cok hizli gecti günler.

Bu sene izinim cok güzel gecti, Istanbul da ve Aydin da bulusmaya katildim daha sonra mini bir bulusma ile Cüneyt abim
    ile tanistim. Gercekten cok keyif verici zaman gecti, allah katilan herkezden razi olsun. Sizleri tanistigima cok
    mutlu oldum. Burada yazistigim kisileri gercek hayatta görmek cok güzel.

Istanbul da tanistigim, Mete, Mert abi, Mert abinin oglu (babasina benziyor), Sonay amcam, Sercan, Sercanin kardesi, Can, Erdem, Erdemin
    Hydundayci arkadasi (Passatci yapmamiz lazim onu), Emre abim ve Metin abim. Mert ve Metin abimi zaten Almanya dan taniyordum
    bu kisiler hakkinda bir sey dememe gerek yok zaten burada yazilarindan iyi niyetleri temiz kalbli olduklarindan süphe yok
    zaten. Sonay amcam, muhtesem bir insan tanismak cok istiyordum kismet bu seneye imis (Sercan Babanin kiymetini bil),
    Mete abimi gördügüme ve tanistigima cok sevindim sohbeti bir baska sicak, Sercan, Can ve Erdem ve Erdemin arkadasi H
    Hyundayci benim Yaslardalar ve arkadasim gibi her zaman sevmisimdir zaten hepsini. Sercan ve Can yaslari 1-2 yas kücük olsalarda muhabbetleri bambaska,
    ama Sercan ve Can a cok darildim benim araci temizleyeceklerdi bir atak göremedim onlardan, Motor kaputunu acip hemen
    kapattiklarini gördüm hatta . Emre abime diyecek bir laf yok zaten, diger tanidigim kisiler gibi iyi ve temiz yürekli biri
    kendisi ile sohbet etmekten zevk aldim sicak hos zamanlar gecirdik kendisi ile . Sercanin Kardesi ve Mert abinin
    ogullari ikisi birbirinden sirin . Sizleri tandigima ve benim icin böyle bir güzel gün organize ettiginiz icin ayrica
    cok cok tesekkür ederim. Sizi tanisma vesilesi ile Istanbul u da görmüs oldum . Istanbul muhtesem bir yer, Avrupa
    da hissettim kendimi o Büyük binalari vs. görünce. Allah hepinizden razi olsun arkadaslar, cok tesekkür ederim böyle
    bir gün yasattiginiz icin bana. Ama unutmayin artik Almanya da bir Kapiniz var artik . Gercekten hepiniz cok iyisiniz.

Ege Bulusmasinda tanistigim Murat abim, Ahmet abim, Mehmet, Mehmet abim ve o güzel kivrak yilan dansi yapan Fatih Ürek. Bakin Ege bulusmasinda söyle bir durum oldu
    herkezin geldigi mesafe cok uzakti. Ben Nazilli den geldim (ogün isim vardi Aydinda oradan dogru yürüdüm Ortaklara),
    Murat abim ayri bir mesafe, Mehmet ve Mehmet abim taaaa Izmir den geldi ve Ahmet abim ise Kusadasindan katildi. Bu
    kisilere ben simdi ne yazsam belki azdir ama inaninki burada nasil taniyorsaniz gercek hayatta ayni Istanbul bulusmasindaki
    gibi daha samimi ve sicak hos sohbetimiz oldu . Her birine bulusmaya katildiklari icin cok tesekkür ederim. En cok
    Tesekkür hak eden Lukunku Mehmet Abim oldu, isi oldugu halde kisa bir süre aramizda olmak icin bile taaa Izmirden geldi
    (yaklasik 150km mesafe). Murat abim (Brad Pitt gibi masallah) ile hos sohbet gecirdik, Ahmet abim bulusmaya ilk ve zamaninda
    gelen kisilerden oldu onu aracindan 200m ileriden tanidim, araci bir baska güzel Panorama Sunroof muhtesem birsey demeye gerek yok zaten.
    Ahmet abi ile ilk görüstük ve sanki yillardir birbirimizi taniyor gibi Aileden biri gibi konustuk muhabbetimiz oldu.
    Mehmet benimle ayni yasit Passat Highline aracinin LED lerine bittim zaten, ayni Mert abim gibi, birde Spoiler takmis
    sahane olmus (Mert abime tavsiyem olsun). Mehmet ile sohbetimiz ayri güzel gecti . Mehmet abim Lukunku, bizlere
    sürpriz yapti. Ortaklarda Cöp sisleri yedikten sonra Ahmet abim Lukunku geldi degince bir baktik Mehmet abim bizlere
    gülümsüyor Passat Variant in icinden . Mehmet abimin sicak sohbeti bir baskaydi, oda sanki uzun zamanlardan beri yazisiyoruz
    gibi bir samimiyet vardi. Fatih Ürek, TV de kivrak Yilan Danslari ile taniyordum ama gercek hayatta yüzü bambaska idi.
    Para ve söhret insani ne kadar degisitriyor. Ama yaniyorum yaniyorum bir Foto cekilmedigimize yaniyorum .
    Hepinize katildiginiz icin cok cok tesekkür ederim, allah sizlerden razi olsun.

cok bilinmeyenli denklem su meshur uzun ve güzel anlamli yazilar yazan Cüneyt abim. Onunla Nazilli de tanistim, Ankaradan
    bir arkadasinin yanina gelmis sagolsun beni kirmayip yanima geldi. Cüneyt abim burada nasil biliyorsak gercek hayatta
    da ögledir. Bulustuk abi kardes gibiydik sanki taaa eski zamandan beri tanisiyormusuz gibiydik ve Muhabbetimiz de bir
    o kadar sicak ve güzel oldu . Cüneyt abim ile muhabbetimiz ayni idi ama anlamli idi Skoda ve VW karsilastirmasi yaptik
    o benim aracim ile bir tur atti atarken ayri bir muhabbet ve sagolsun bana Anahtarini verip sür dedi ama ben korkup
    cekindim birsey olur diye onun icin sürmedim ama icine oturup kurcaladim araci . cüneyt abimi Kismet e götürecektim
    ama bu sefer benim vakit cok kisitli idi. Bunun icin kendisinden özür diliyorum, bir dahaki sefere ama bol zaman ayiracagim
    Cüneyt abim . Cüneyt abime Nazillide benimle bulustugu icin cok cok tesekkür ediyorum.

Passat ile hic durmadik, Istanbul yaptik, Nazilli - Denizli, Nazilli - Alanya, Alanya - Antalya, Antalya - Manavgat - Seydisehir,
    Seydisehir - Nazilli daha sonra Nazilli - Aydin, Nazilli - Didim, Didim - Incirliova, Incirliova - Nazilli ve tekrar Nazilli - Didim
    yaptik. Yani her günümüz dolu gecti . Passat cok yol yapti ve hala yapacak daha . Yollarda bol bol Resim cektim
    Almanya ya dönünce derhal ekleyecem bunlari .

Bu Yil ki izinimi hic unutmayacagim, sizleride unutmayacagim ki zaten sizler le ayri degiliz hergün burada yazisiyoruz
    birsey oldugunda Telefon numaramda var sizlerde istediginiz zaman arayabiliriz birbirimizi. Cok dolu ve güzel gecti.
    Hic evde oturup "off sikildim" demedim .

Malesef bugün Aksamdan itibaren Internet e giremeyecegim malum geri dönüs alisverisleri basladi bos zamanim yok. Passat
    tiklim tikisi dolu gidecek yine, Allah yolumuzu acik etsin insallah, Allah kazadan beladan korusun insallah.

Rotamiz Sigara yüzünden degisti, malum ben icmiyorum Annem ve Babamda icmiyor ama bu zehiri Ablamlara ve Enisteye
    hediye 3 Karton aldik ve Macaristan yeni kanun cikarmis ve 1 Paket kabul ediyormus onun icin Türkiye - Bulgaristan - Sirbistan -
    Hirvatistan - Slovenya - Avusturya ve Almanya Rotasini secmemiz gerekiyor .

Arkadaslar ve Agabeylerim, üzerimde bu sene hakkiniz cok, hepinizden hakkinizi helal etmenizi istiyorum. Yol bu ne olur
    ne olmaz . Saglicakla kalin, hepiniz muhtesemsiniz gercekten hepiniz ile yazismaktan keyif aliyorum.

Saygilar Yasin

11. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Yasin'im yolun açık olsun..Gerçekten seninle bizzat tanışmaktan çok mutlu oldum..Seneye izinde tekrar görüşmek üzere..Belki bu sefer biz geliriz almanya ya konvoy olarak
    Yasin'im yolun açık olsun..Gerçekten seninle bizzat tanışmaktan çok mutlu oldum..Seneye izinde tekrar görüşmek üzere..Belki bu sefer biz geliriz almanya ya konvoy olarak

13. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

güzel bir ikili olmuşPassat Turkiye
    güzel bir ikili olmuşPassat Turkiye

15. offline
    vwpaspas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    elazıg
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Yolunuz açık olsun
    Yolunuz açık olsun

17. offline
    vwpaspas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    elazıg
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

YERLİ üretim otolar gelecekmiş. çok geç kaldık bile.... iran bile kendi otosunu üretiyor. gerçi motorunu fransızlardan alıyorlar.
    YERLİ üretim otolar gelecekmiş. çok geç kaldık bile.... iran bile kendi otosunu üretiyor. gerçi motorunu fransızlardan alıyorlar.

19. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Passerati ile Denizde bir kac kare . Bu araci seviyorum yaw, Resimde durusu bambaska cikiyor mübarek. Manken gibi bir arac

Yasin'im resimlerin hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık.
    Sağ sağlim dönün inşallah Gurbete.
    Passerati ile Denizde bir kac kare . Bu araci seviyorum yaw, Resimde durusu bambaska cikiyor mübarek. Manken gibi bir arac

Yasin'im resimlerin hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık.
    Sağ sağlim dönün inşallah Gurbete.

21. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Saygilar Yasin
    Yasin Yolunuz açık olsun. Sağ salim varın. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Saygilar Yasin
    Yasin Yolunuz açık olsun. Sağ salim varın. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

23. offline
    akorkmaz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    dünya...
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Yasin, ben de seni tanıdığımı çok memnun oldum. O gün iyi ki bir araya gelmiş ve tanışmışız diyorum. sana getirdiğin ledler ve yaptığın kodlamalar için ayrıca teşekkür ederim.
    Yolun açık olsun, sağ salim gidin!
    Yasin, ben de seni tanıdığımı çok memnun oldum. O gün iyi ki bir araya gelmiş ve tanışmışız diyorum. sana getirdiğin ledler ve yaptığın kodlamalar için ayrıca teşekkür ederim.
    Yolun açık olsun, sağ salim gidin!

25. offline
    ATT-SUKRU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞÜKRÜ
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34GY2211

yasinim yolunuz açık olsun güle güle git
    bu sene tanışmak nasip olmadı ama seneye inşallah tanışırız
    hayırlı yolculuklar
    hayırlı yolculuklar

27. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ATT-SUKRU Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı yolculuklar

+ 1 selametle yasin
       ATT-SUKRU Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı yolculuklar

+ 1 selametle yasin

29. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Yolun açık olsun yasin abi..
    Yolun açık olsun yasin abi..

31. offline
    PassatComfortline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus A.
    Yer
    Antalya
    Model
    Caddy
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2007

Yasin abi yolun açık olsun. Gerçi Antalya'ya gelemedin artık önümüzdeki sene gelirsin yolun açık olsun abi.
    Yasin abi yolun açık olsun. Gerçi Antalya'ya gelemedin artık önümüzdeki sene gelirsin yolun açık olsun abi.

33. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Forumumuzun eskileri hatırlıycaktır 2 sene önce Passat CC 'ci Yener arkadaşımız vardı o aklıma geldi

Forumumuzun eskileri hatırlıycaktır 2 sene önce Passat CC 'ci Yener arkadaşımız vardı o aklıma geldi

35. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Gelecete ki araçlar neden böyle uzay mekiğine benzer gibi Volkswageninde gelekcekti araçları bu tarz 10-15 sene sonra ki araçları çok merak ediyorum

bu da İ3

Passat Turkiye

Akıllara zarar

Passat Turkiye
    Konu srcn09 tarafından (28 09 2011 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
    Gelecete ki araçlar neden böyle uzay mekiğine benzer gibi Volkswageninde gelekcekti araçları bu tarz 10-15 sene sonra ki araçları çok merak ediyorum

bu da İ3

Passat Turkiye

Akıllara zarar

Passat Turkiye

37. offline
    Pritt31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Geçen Corsa ile geçtiğim araba
    Geçen Corsa ile geçtiğim araba

39. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Sedat Abim'e selam

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Sedat Abim'e selam

Passat Turkiye

Passat Turkiye

41. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Oto Yıkama

Passat Turkiye
    Oto Yıkama

Passat Turkiye

43. offline
    Tarumok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010
    Arkadaşlar aracıma 48 bin veriyorlar.satayım mı?kafam karışıkhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogratmenden-sifir-passat-59562838/detay/
    Arkadaşlar aracıma 48 bin veriyorlar.satayım mı?kafam karışıkhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogratmenden-sifir-passat-59562838/detay/

45. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Tarumok Nickli Üyeden Alıntı
    Düşünmen hata o fiyata tsi dsg bile bulursun

47. offline
    Adı
    MURAT
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    gerçekten satayım mı?satarsam parayı yatırım yapıp 2014 te b8 almayı düşünüyorum
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    gerçekten satayım mı?satarsam parayı yatırım yapıp 2014 te b8 almayı düşünüyorum

49. offline
    drkayzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    KAYSERİ
    Model
    CC
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

bence de hiiiç düşünme hemen sat

51. offline
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Orasını ben bilemem artık, kim ne derse desin o arabanın ederinin üstünde bir fiyat hem çok yakıyor hemde sonradan tsi'a binen biri olarak söyliyim pek gitmiyor düşünmeye gerek yok 1 sene binip kar ettirdi sonuçta artık bundan sonra düşer yavaş yavaş jettalar düşerse öldürür 1.6 passatı bence
    Orasını ben bilemem artık, kim ne derse desin o arabanın ederinin üstünde bir fiyat hem çok yakıyor hemde sonradan tsi'a binen biri olarak söyliyim pek gitmiyor düşünmeye gerek yok 1 sene binip kar ettirdi sonuçta artık bundan sonra düşer yavaş yavaş jettalar düşerse öldürür 1.6 passatı bence

53. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

55. offline
    Adı
    MURAT
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010
       drkayzer Nickli Üyeden Alıntı
    neden hemen sat diyorsunuz?aracım daha 4000 km de ve daha çizik yok.yani gerçekten bu fiyat çok mu iyi arkadaşlar?
       drkayzer Nickli Üyeden Alıntı
    neden hemen sat diyorsunuz?aracım daha 4000 km de ve daha çizik yok.yani gerçekten bu fiyat çok mu iyi arkadaşlar?

57. offline
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Şimdi siz İstanbul'da değilsiniz galiba yoksa o fiyatlar hayal onuda söyliyim, benim sattığım araçla aynıydı sizin aracınızla benimkindede nokta çizik bile yoktu, extralarıda vardı 12.000 de 44.500'a satmıştım galiba küsüratı unuttum, özetle bana göre çok iyi fiyat
    Şimdi siz İstanbul'da değilsiniz galiba yoksa o fiyatlar hayal onuda söyliyim, benim sattığım araçla aynıydı sizin aracınızla benimkindede nokta çizik bile yoktu, extralarıda vardı 12.000 de 44.500'a satmıştım galiba küsüratı unuttum, özetle bana göre çok iyi fiyat

59. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Can Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

vay vay vay jantlara bak.. Maşallah çok güzel duruyor Can abi..
       Can Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

vay vay vay jantlara bak.. Maşallah çok güzel duruyor Can abi..