1.4 tsi 160 hp lerde turbo beslemesine ek olarak supercharge yani aynı değil
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Uygulama ayni bile olsa 160 da turbo büyüklüğu ve intercooler mevcut diye biliyorum .. O turbo büyüklüğü ile fark hissedilir duşuncesindeyim.
Samsung S6 Edge Tapatalk
Uygulama ayni bile olsa 160 da turbo büyüklüğu ve intercooler mevcut diye biliyorum .. O turbo büyüklüğü ile fark hissedilir duşuncesindeyim.
Samsung S6 Edge Tapatalk
Celal abinin sayesinde kendisinden b7 piano black krom izgaralari aldim.
Malum 1.4 tsi den az ses geliyor. Bazen tok ses ariyordum. Vanali egzoz taktirdim. tsi icin çok hoş sesi var. Kumanda acma kapamayi kendim montajladim. Duşunen olursa sakin elektrikciye gitmeyin sömürüyorlar.
Bu arada egzozun yan kismindaki sürtme yerini ilk aldigim zamanlar yaptim sanirim tamir veya onarimi varmidir sizce. Her gördüğümde moralim bozuluyor.
Not : vanali açikken scrocco dsg lerdeki egzoz patirdamasi benim manual aracimdada mevcut az da olsa tavsiye ederim
not : vanalı egzozu 1 ay sonra söktürdüm , aracın motorunda bogdurma yaptı ve 2 gun calıstırmadıgım zaman ilk marşda sıkıntı yaptı başıma
Samsung S6 Edge Tapatalk
Konu crazyvarna tarafından (25 06 2017 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.
Celal abinin sayesinde kendisinden b7 piano black krom izgaralari aldim.
Malum 1.4 tsi den az ses geliyor. Bazen tok ses ariyordum. Vanali egzoz taktirdim. tsi icin çok hoş sesi var. Kumanda acma kapamayi kendim montajladim. Duşunen olursa sakin elektrikciye gitmeyin sömürüyorlar.
Bu arada egzozun yan kismindaki sürtme yerini ilk aldigim zamanlar yaptim sanirim tamir veya onarimi varmidir sizce. Her gördüğümde moralim bozuluyor.
Not : vanali açikken scrocco dsg lerdeki egzoz patirdamasi benim manual aracimdada mevcut az da olsa tavsiye ederim
not : vanalı egzozu 1 ay sonra söktürdüm , aracın motorunda bogdurma yaptı ve 2 gun calıstırmadıgım zaman ilk marşda sıkıntı yaptı başıma
Samsung S6 Edge Tapatalk
Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
kendisine birde burdan teşekkür ederim,Allah razı olsun...İbrahim kardeşimin yaptıklarına gelince şunlar...
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*tavan lambaları led ile değişim
*uzun far led ile değişim
*kısa far led ile değişim
*parklar led ile değişim
*gündüz farlar led ile değişim
*rline pedal seti
*rline eksoz görünümlü krom
*vag kablo ile kapalı özelliklerin açılması
(mirror down,leaving home,dw onayı,ek yakıt,konfor sinyal sayısı artışı,teybin rline logosuyla açılışı vs.vs)
Konu bozo77 tarafından (04 06 2017 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
kendisine birde burdan teşekkür ederim,Allah razı olsun...İbrahim kardeşimin yaptıklarına gelince şunlar...
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
(mirror down,leaving home,dw onayı,ek yakıt,konfor sinyal sayısı artışı,teybin rline logosuyla açılışı vs.vs)
R line görünümlü krom egzozu merak ettim doğrusu foto varmıdır[emoji23]Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
R line görünümlü krom egzozu merak ettim doğrusu foto varmıdır[emoji23]Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
bilmeniz lazim aslinda
%99 budur diye duşunuyorum
https://www.x-tremetuning.com/images...iled/45/16.jpg
bilmeniz lazim aslinda
Ben konuya hakim değildim aracı b6 sandım kendi kasamdan o yüzden bi şaşırma oldu b8 de rline egzoz tabi biliyorum [emoji4]bilmeniz lazim aslinda
Ben konuya hakim değildim aracı b6 sandım kendi kasamdan o yüzden bi şaşırma oldu b8 de rline egzoz tabi biliyorum [emoji4]bilmeniz lazim aslinda
Volkan abi güzel günlerde kullanBugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
(mirror down,leaving home,dw onayı,ek yakıt,konfor sinyal sayısı artışı,teybin rline logosuyla açılışı vs.vs)![]()
Volkan abi güzel günlerde kullanBugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
(mirror down,leaving home,dw onayı,ek yakıt,konfor sinyal sayısı artışı,teybin rline logosuyla açılışı vs.vs)![]()
hayırlı olsun.Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
gündüz farlarının yanarken fotoğrafını bekliyorum.
hayırlı olsun.Bugün ibrahimcn nick'li ibrahim kardeşimle buluştuk ve hepsini o temin ettiği ve montajınıda bizzat kendisinin yaptığı birçok değişiklik yaptık aracı trendline plus yaptık![]()
*4 ayak altı aydınlatma
*4 kapı altı aydınlatma
*parklar led ile değişim
*rline pedal seti
gündüz farlarının yanarken fotoğrafını bekliyorum.
Bugün aracıma ön cam filmi çektirdim sebebi ise güneşi kesmek sonuç mükemmel
akşam vakti kesinlikle görüntüde sıkıntı yok
https://i.hizliresim.com/8dm4Zk.jpg
Bugün aracıma ön cam filmi çektirdim sebebi ise güneşi kesmek sonuç mükemmel
Ön camın kenarlarında ve aynanın olduğu yerde siyah noktalar oluyor sizin araçta orayıda kapattımı acabaBugün aracıma ön cam filmi çektirdim sebebi ise güneşi kesmek sonuç mükemmel
Ön camın kenarlarında ve aynanın olduğu yerde siyah noktalar oluyor sizin araçta orayıda kapattımı acabaBugün aracıma ön cam filmi çektirdim sebebi ise güneşi kesmek sonuç mükemmel
Evet kapandı
Konu MerceniesPassat tarafından (08 06 2017 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
Konu crazyvarna tarafından (14 06 2017 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir.
Konu crazyvarna tarafından (14 06 2017 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.
Arabada renk şöleni yapma emre
parklarda ben amerikanla uyum sağlasın diye turuncu kullanıyorum. Güzel duruyor.
Arabada renk şöleni yapma emre
parklarda ben amerikanla uyum sağlasın diye turuncu kullanıyorum. Güzel duruyor.
Konu crazyvarna tarafından (14 06 2017 Saat 07:52 ) değiştirilmiştir.
E tamam böyle güzel işte. Sen bir an önce paspasları değiştir.
E tamam böyle güzel işte. Sen bir an önce paspasları değiştir.
bulamadim ki guzel paspas. Hali paspas bile olur yani. 🙄
Samsung S6 Edge Tapatalk
bulamadim ki guzel paspas. Hali paspas bile olur yani. 🙄
Samsung S6 Edge Tapatalk
celal abi o sana attigim linkteki bunlar iste 😀
ama işin garibi ne biliyormusun. Sag taraf farlari acinca kapaniyor ve uyari lambasi cikiyor.
Farlari acmazsam parklarla saatlercede acik kalsa sorun yok. Neden oyle bir problem yapti anlamadim. 🙄
Samsung S6 Edge Tapatalk
celal abi o sana attigim linkteki bunlar iste 😀
ama işin garibi ne biliyormusun. Sag taraf farlari acinca kapaniyor ve uyari lambasi cikiyor.
Farlari acmazsam parklarla saatlercede acik kalsa sorun yok. Neden oyle bir problem yapti anlamadim. 🙄
Samsung S6 Edge Tapatalk
Böyle bir sorun bende yok amacelal abi o sana attigim linkteki bunlar iste 😀
Samsung S6 Edge Tapatalk
Böyle bir sorun bende yok amacelal abi o sana attigim linkteki bunlar iste 😀
Samsung S6 Edge Tapatalk