Aliexpress anahtarlık

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    ylmz08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yılmaz
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Aliexpress anahtarlık

Arkadaslar aliexpressten 3 adet passatima golf 7 anahtarlık satin aldim 45 gun icerisinde gelmesse otomatik olarak para saticaya iletilicekmis fakat 3 gunu kaldi seller shoping oldugu icin kargoyuda takip edemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum ilk defa boyle bir olay ile krsilsiyorum simdiden herkese tesekkurler..
    Passat Turkiye

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Arkadaslar aliexpressten 3 adet passatima golf 7 anahtarlık satin aldim 45 gun icerisinde gelmesse otomatik olarak para saticaya iletilicekmis fakat 3 gunu kaldi seller shoping oldugu icin kargoyuda takip edemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum ilk defa boyle bir olay ile krsilsiyorum simdiden herkese tesekkurler..
    Passat Turkiye

3. offline
    bestoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2016

Cevap: Aliexpress anahtarlık

Ben benzer bi durumdayim bilen arkadaşların yorumunu takip ediyorum. Dün bi araştırma yaptım 5 dolar ve altı değerdeki ürünler ptt ye kayıtsız kargo olarak geliyomuş bunu kendimiz gidio bulunduğumuz bölgedeki ptt şubelerinden takip etmemiz gerekiyomuş. Baya bi sordum soruşturdum ama bulamadım kargomu

Lanet olası fedareller...
    Ben benzer bi durumdayim bilen arkadaşların yorumunu takip ediyorum. Dün bi araştırma yaptım 5 dolar ve altı değerdeki ürünler ptt ye kayıtsız kargo olarak geliyomuş bunu kendimiz gidio bulunduğumuz bölgedeki ptt şubelerinden takip etmemiz gerekiyomuş. Baya bi sordum soruşturdum ama bulamadım kargomu

Lanet olası fedareller...

5. offline
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Temmuz ayında vermiş olduğum silikon kılıflar hala gelmedi benimde
    Temmuz ayında vermiş olduğum silikon kılıflar hala gelmedi benimde

7. offline
    ylmz08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yılmaz
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Para iadesi istiyecegim sonra baska siparis gecerim ama sizlere tavsiyem kesinlikle seller shoping olan kargolari almayin china post alin..

Para iadesi istiyecegim sonra baska siparis gecerim ama sizlere tavsiyem kesinlikle seller shoping olan kargolari almayin china post alin..