Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Cevap: Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Emekli Nickli Üyeden Alıntı
    Sim kart yeri dediğiniz neresidir bir tarif edermisiniz.
    Torpido gözünde CD yuvasınin hemen altınde SD 1 SIM SD 2 olarak 3 yuva var.
       Emekli Nickli Üyeden Alıntı
    Sim kart yeri dediğiniz neresidir bir tarif edermisiniz.
    Torpido gözünde CD yuvasınin hemen altınde SD 1 SIM SD 2 olarak 3 yuva var.

3. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Aslında çevre dalga geçmese 1-2 sene kimse sökmez naylonları eminim...Hepimiz arabalarımız ilk günkü gibi kalsın istiyoruz.Bakım zamanım geldi.Servise gidince sıfır arabaları görücem ve arabamın eskidiğini fark edicem ve sinir olucam.

İstanbul'da arabanın yeni olduğunu anlayan herkes bahşiş beklentisine giriyor. Biraz da nazardan korkarım onun için naylonlari sökerim araç alınca. Genelde her seferinde araç bana naylonları sökülmüş halde geldi. Son aracım B8 de sadece müzik sistemi üzerinde naylon vardı, hemen söktüm onu da. Ben araci korumak için kilim dokuma örtü aldım hem ön hem de arka koltuklar için.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Aslında çevre dalga geçmese 1-2 sene kimse sökmez naylonları eminim...Hepimiz arabalarımız ilk günkü gibi kalsın istiyoruz.Bakım zamanım geldi.Servise gidince sıfır arabaları görücem ve arabamın eskidiğini fark edicem ve sinir olucam.

İstanbul'da arabanın yeni olduğunu anlayan herkes bahşiş beklentisine giriyor. Biraz da nazardan korkarım onun için naylonlari sökerim araç alınca. Genelde her seferinde araç bana naylonları sökülmüş halde geldi. Son aracım B8 de sadece müzik sistemi üzerinde naylon vardı, hemen söktüm onu da. Ben araci korumak için kilim dokuma örtü aldım hem ön hem de arka koltuklar için.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. offline
    Caddy_Cik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34 YK 5881

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Dedim ya "Kültürel Etki" ... İLK YIKAMA'ya kadar dursun, güneşli ve kuru ilk Cumartesi de aracı dizerim
    Aman abim gözünün yağını yiyim etme eyleme sök onu hemen.

Eskiden pioneer teybi alıp satarız 2.el düşüncesiyle üzerindeki naylonu çıkartmazdı millet.

Birde müşterim vardı Hyundai de filo satarken adam özellikle koltuklardaki naylonları söktürmez üzerinde de kılıf takar satarken de öyle naylonlu satardı uyanık

Whitey
    Dedim ya "Kültürel Etki" ... İLK YIKAMA'ya kadar dursun, güneşli ve kuru ilk Cumartesi de aracı dizerim
    Aman abim gözünün yağını yiyim etme eyleme sök onu hemen.

Eskiden pioneer teybi alıp satarız 2.el düşüncesiyle üzerindeki naylonu çıkartmazdı millet.

Birde müşterim vardı Hyundai de filo satarken adam özellikle koltuklardaki naylonları söktürmez üzerinde de kılıf takar satarken de öyle naylonlu satardı uyanık

Whitey

7. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

TURQUAZ06 Nickli Üyeden Alıntı
    Aracin sim kart yerine hic simkart takan oldumu? Merak ettimde.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Ben data sim kartı taktım pek bi işe yaramıyo. Ses hattı takmak lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk
       TURQUAZ06 Nickli Üyeden Alıntı
    Aracin sim kart yerine hic simkart takan oldumu? Merak ettimde.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

9. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

tunch07 Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen katılıyorum walla arcı satın aldığımda koltuklar üzerinde ki bezden kılıfı 2 ayda eşimin yoğun baskıları üzerine çevre ne der korkusu ile kaldırdım. Bana kalsa kışı çıkartırdım o bezlerle.
    o kılıflar iyi. terletmiyor adamı. bende ağustosta aldım aracı ve yaklaşık 1 ay sökmedim. hanımın arkadaşı dalga geçince artık yeter deyip çıkardım . birazda deforme olmuştu.
       tunch07 Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen katılıyorum walla arcı satın aldığımda koltuklar üzerinde ki bezden kılıfı 2 ayda eşimin yoğun baskıları üzerine çevre ne der korkusu ile kaldırdım. Bana kalsa kışı çıkartırdım o bezlerle.
    o kılıflar iyi. terletmiyor adamı. bende ağustosta aldım aracı ve yaklaşık 1 ay sökmedim. hanımın arkadaşı dalga geçince artık yeter deyip çıkardım . birazda deforme olmuştu.

11. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

200 km doldu. Karataş Yolunda Hakkı Babanın Yerindeyiz

Passat Turkiye Passat Turkiye
    abi hani beni buraya götürecektin. senden beklemezdim bu yanlışı. offf ulan offf
    200 km doldu. Karataş Yolunda Hakkı Babanın Yerindeyiz

Passat Turkiye Passat Turkiye
    abi hani beni buraya götürecektin. senden beklemezdim bu yanlışı. offf ulan offf

13. offline
    ibrahim42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ibrahim
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    42

brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı

Burak Bey bu data sim kartıyla yapabildiklerinizi rica etsem anlatabilirmisiniz

Burak Bey bu data sim kartıyla yapabildiklerinizi rica etsem anlatabilirmisiniz

15. offline
    MOZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hayırlı olsun Taner Bey. Gözünüz aydın.
    Hayırlı olsun Taner Bey. Gözünüz aydın.

17. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Esas mekanımız Sakallı Emmi Burası Hakkı Baba

Kuzenlere sözüm vardı ama esasen arabam kirli iken bir yere gitmem, yikatırım ve otopark ya da petrolde itinayla silerim. İlk Cumartesi arabayla işe özel işler için ve çalışarak geçti.

250 km oldu. Menzil 690 km
    Esas mekanımız Sakallı Emmi Burası Hakkı Baba

Kuzenlere sözüm vardı ama esasen arabam kirli iken bir yere gitmem, yikatırım ve otopark ya da petrolde itinayla silerim. İlk Cumartesi arabayla işe özel işler için ve çalışarak geçti.

250 km oldu. Menzil 690 km

19. offline
    sacred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    06 gs 1905

ERGUN. Nickli Üyeden Alıntı
    Serhat bey 1-Arka cam elektrikli yan cam manuel perdeler 2-Lastik basınç ölçme sistemi ni de düşünebilirsiniz....
    ergun abi perde olayını sevmiyorum çünkü makam aracı gibi oluyor hoşuam gitmiyor. lastik basınç ölçme sisitem, tam ne işe yarıyor bilmiyorum
       ERGUN. Nickli Üyeden Alıntı
    Serhat bey 1-Arka cam elektrikli yan cam manuel perdeler 2-Lastik basınç ölçme sistemi ni de düşünebilirsiniz....
    ergun abi perde olayını sevmiyorum çünkü makam aracı gibi oluyor hoşuam gitmiyor. lastik basınç ölçme sisitem, tam ne işe yarıyor bilmiyorum

21. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

sacred Nickli Üyeden Alıntı
    Perdeler fiyatı ve faydası en iyi opsiyondan biri. Cekmediginizde de yokmus gibi kayboluyor. Gunesli havada veya arkadan far isiklari vurdugunda ya da arkada hanim cocuk oturup uzun yolda gunes vurdugunda havlu asacaginiza perde cok ama cok faydali oluyor.

Lastik basınç ölçme sisteminde her lastikte basinc sensoru radyo dalgalari ile anlik basinci aracin gostergesine iletiyor ve basinci dusen lastigi ekranda gorebiliyorsunuz. CC'de vardi ve cok faydaliydi. Bu aracimda da var ve sürüş profiline göre de farkli basinclara gore uyari veriyor.
       sacred Nickli Üyeden Alıntı
    Perdeler fiyatı ve faydası en iyi opsiyondan biri. Cekmediginizde de yokmus gibi kayboluyor. Gunesli havada veya arkadan far isiklari vurdugunda ya da arkada hanim cocuk oturup uzun yolda gunes vurdugunda havlu asacaginiza perde cok ama cok faydali oluyor.

Lastik basınç ölçme sisteminde her lastikte basinc sensoru radyo dalgalari ile anlik basinci aracin gostergesine iletiyor ve basinci dusen lastigi ekranda gorebiliyorsunuz. CC'de vardi ve cok faydaliydi. Bu aracimda da var ve sürüş profiline göre de farkli basinclara gore uyari veriyor.

23. offline
    abdullah63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasret
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 RV 819

Abi Yeni Tip Euro 6 motorlu 1.4 TSI 150 Hp CC Hakknda görüşlerin nedir sıfır bir araç bol opsiyonlu sipariş geçmeyi düşünüyorum lakin eski 1.4 tsı 160 Hp nin fazla yakıyor olması (bana göre sport kullanırım) nasıl sence alınırmı yakıtı üzermi ?
    Abi Yeni Tip Euro 6 motorlu 1.4 TSI 150 Hp CC Hakknda görüşlerin nedir sıfır bir araç bol opsiyonlu sipariş geçmeyi düşünüyorum lakin eski 1.4 tsı 160 Hp nin fazla yakıyor olması (bana göre sport kullanırım) nasıl sence alınırmı yakıtı üzermi ?

25. offline
    guney11790 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan Güney
    Yer
    Bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Taner abi en son cevapladığın mevzu lastik basınç sensörü, benimde bugün başıma bir olay geldi buradaki arkadaşlara abilerime danışmak istiyorum. Bugün Passat'ı işyerinin önüne park ettim ve gelene kadar hiç bir sıkıntı yoktu.

Neyse dönüş için araca döndüm çalıştırdım, 30 40 metre gittim lastik basınç sensörü devreye girdi ve sağ arka lastikte sıkıntı olduğunu söyledi. Uyarı lambası yandı.

Araçtan indim lastiği kontrol ettim ve sağ arka lastiğin dışarı bakan yanağında bıçak yarığı gibi yarık var. Yakınlarda tanıdık lastikçi vardı, dedi direkt servisine götür kasko halleder dediler bunu tamir etsekte uzun süre dayanmaz dedi.

Doğuşu aradım Pazartesi getir dediler, bende aracı işyerinin içine soktum kroki ile hafif kaldırdım sağ arkayı babamın aracıyla eve döndüm. Kafamın dalgınlığı sinirimin bozukluğu sebebiyle fotoğraf bile çekemedim.

Benim yapmam gereken en doğru olay servise götürmem sanırım ?
    Taner abi en son cevapladığın mevzu lastik basınç sensörü, benimde bugün başıma bir olay geldi buradaki arkadaşlara abilerime danışmak istiyorum. Bugün Passat'ı işyerinin önüne park ettim ve gelene kadar hiç bir sıkıntı yoktu.

Neyse dönüş için araca döndüm çalıştırdım, 30 40 metre gittim lastik basınç sensörü devreye girdi ve sağ arka lastikte sıkıntı olduğunu söyledi. Uyarı lambası yandı.

Araçtan indim lastiği kontrol ettim ve sağ arka lastiğin dışarı bakan yanağında bıçak yarığı gibi yarık var. Yakınlarda tanıdık lastikçi vardı, dedi direkt servisine götür kasko halleder dediler bunu tamir etsekte uzun süre dayanmaz dedi.

Doğuşu aradım Pazartesi getir dediler, bende aracı işyerinin içine soktum kroki ile hafif kaldırdım sağ arkayı babamın aracıyla eve döndüm. Kafamın dalgınlığı sinirimin bozukluğu sebebiyle fotoğraf bile çekemedim.

Benim yapmam gereken en doğru olay servise götürmem sanırım ?

27. offline
    Mahmut Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mahmut Volkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34 TU 1248

vallahi beyaz kılıflar yine iyi bence, ben bildiğin servis kılıfı kullanıyorum. Kocaman vw logosu var, gören muhtemelen servis elemanı sanıyordur beni.. Ama ben umursamıyorum vallahi, o kılıfı kullanırken kalbim çok rahat..
    vallahi beyaz kılıflar yine iyi bence, ben bildiğin servis kılıfı kullanıyorum. Kocaman vw logosu var, gören muhtemelen servis elemanı sanıyordur beni.. Ama ben umursamıyorum vallahi, o kılıfı kullanırken kalbim çok rahat..

29. offline
    omega06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Mahmut Volkan Nickli Üyeden Alıntı
    Koltuklar bej mi ?
       Mahmut Volkan Nickli Üyeden Alıntı
    Koltuklar bej mi ?

31. offline
    Mahmut Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mahmut Volkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34 TU 1248

omega06 Nickli Üyeden Alıntı
    Koltuklar bej mi ?
    Evet bej... Siyah olsa zaten sıkıntı yok. Sorun şöför koltuğunda oluyor zaten bejlerde, diğer koltuklarım ilk günkü gibi zaten.. Arada bir temizliyorum bütün koltukları pırıl pırıl.. Kendi koltuğumu da özel korumaya aldım artık..
    Koltuklar bej mi ?
    Evet bej... Siyah olsa zaten sıkıntı yok. Sorun şöför koltuğunda oluyor zaten bejlerde, diğer koltuklarım ilk günkü gibi zaten.. Arada bir temizliyorum bütün koltukları pırıl pırıl.. Kendi koltuğumu da özel korumaya aldım artık..

33. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ben sırf bu yüzden siyah seçtim
    Ama tavan ve A Sütunu beyaz
    İnanır misiniz geçen gün komşum aracıma binerken elleriyle a sütunu tutarak ! bindi
    El izi çıktı
    Gün boyu gözüm takılıp durdu
    Hassas biri için büyük sıkıntı
    İnanır misiniz geçen gün komşum aracıma binerken elleriyle a sütunu tutarak ! bindi
    El izi çıktı

35. offline
    fatihcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fatih
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

El izi çıktı
    Benim de bugün arabayı ilk yıkatmamda, yıkayan eleman ön kapı direğini elleriyle tutmuş, tam gözümün önünde simsiyah iki parmak izi var, biz sakındıkça başımıza geliyor bunlar. Şimdi nasıl temizlerim diye kara kara düşünüyorum
    El izi çıktı
    Benim de bugün arabayı ilk yıkatmamda, yıkayan eleman ön kapı direğini elleriyle tutmuş, tam gözümün önünde simsiyah iki parmak izi var, biz sakındıkça başımıza geliyor bunlar. Şimdi nasıl temizlerim diye kara kara düşünüyorum

37. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ben 2 kaza atlattım
    İlkinde tavana siyah rimel sürüldü
    2. Sinde el izi
    Her ikisini de FÖRCH R560 döşeme temiLeyici ile sildim %100 başarılı
    Alman malı
    Biyolojik bileşenli
    Çok başarılı
    Ben 2 kaza atlattım
    İlkinde tavana siyah rimel sürüldü
    2. Sinde el izi
    Her ikisini de FÖRCH R560 döşeme temiLeyici ile sildim %100 başarılı
    Alman malı
    Biyolojik bileşenli
    Çok başarılı

39. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Ben genelde kimseyi bindirmiyorum, kendim galoş giyorum, acil durumlar için kılıf ve folyo bulunduruyorum, sık sık iç/dış yıkatıyorum, hava durumunu takip ediyorum, arabaya binmeden ayakkabılarımın altını yıkıyorum, hassas ve özenli davranıyorum, çocuklarla köy, dağ, deniz, tatil ve memleket seyahatlerine her türlü kirlenmeye dayaniklı deri koltuklu ve kauçuk paspaslı SUV CR-V kullanıyorum.
    Ben genelde kimseyi bindirmiyorum, kendim galoş giyorum, acil durumlar için kılıf ve folyo bulunduruyorum, sık sık iç/dış yıkatıyorum, hava durumunu takip ediyorum, arabaya binmeden ayakkabılarımın altını yıkıyorum, hassas ve özenli davranıyorum, çocuklarla köy, dağ, deniz, tatil ve memleket seyahatlerine her türlü kirlenmeye dayaniklı deri koltuklu ve kauçuk paspaslı SUV CR-V kullanıyorum.

41. offline
    Adı
    Fatih
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Bildiğim kadarıyla torpidodaki o girişlerin sim kart ile alakası yok. O giriş SD (Secure Digital Memory Card) girişi. Mp3 arşivinizi yada fotoğraflarınızı SD karta yazıp bu girişe taktığınızda composition media üzerinde üzerinden çalabilir yada gösterebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla torpidodaki o girişlerin sim kart ile alakası yok. O giriş SD (Secure Digital Memory Card) girişi. Mp3 arşivinizi yada fotoğraflarınızı SD karta yazıp bu girişe taktığınızda composition media üzerinde üzerinden çalabilir yada gösterebilirsiniz.

43. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Taner bey komşu ile göz göze geldik
    Ben arabada o apartman önündeyken
    Rimel kazası kızıma ait
    Canı sağolsun
    Ama inanın en sizin kadar hassasım
    O nedenle bej döşeme benim için imkansız
    Düşüncesi bile geriyor
    Rimel kazası kızıma ait
    Canı sağolsun
    Düşüncesi bile geriyor

45. offline
    Adı
    Fatih
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Rimel kazası kızıma ait
    Canı sağolsun
    Düşüncesi bile geriyor
    Ben de bej döşemeye çok özeniyordum, ancak nasip olmadı, şimdi düşünüyorum iyi ki olmamış, yoksa sinir hastası olurdum. Ne kadar korusanız da oluyor böyle kazalar. Bir önceki aracmdan kalan sonax döşeme temizleyicim var, önce onu deneyeceğim, başarılı olmaz ise önerdiğiniz ürünü alacağım.
    Rimel kazası kızıma ait
    Canı sağolsun
    Düşüncesi bile geriyor
    Ben de bej döşemeye çok özeniyordum, ancak nasip olmadı, şimdi düşünüyorum iyi ki olmamış, yoksa sinir hastası olurdum. Ne kadar korusanız da oluyor böyle kazalar. Bir önceki aracmdan kalan sonax döşeme temizleyicim var, önce onu deneyeceğim, başarılı olmaz ise önerdiğiniz ürünü alacağım.

47. offline
    kksoylemez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kazım Söylemez
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

fatihcet Nickli Üyeden Alıntı
    Composition Media'da dediğiniz gibi aynen. Ama discovery pro'da Sim kart takılabiliyor.

Passat Turkiye

Sent from my iPad using Tapatalk
       fatihcet Nickli Üyeden Alıntı
    Composition Media'da dediğiniz gibi aynen. Ama discovery pro'da Sim kart takılabiliyor.

Passat Turkiye

Sent from my iPad using Tapatalk

49. offline
    Bilgihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bilgihan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Arkadaşlar çok güzel Allah güle güle binmeyi nasip etsin İnşallah Ancak tavsiyemdir aracınızın punta yerlerini ara sıra kontrol edin Mesela ön cam ile tavan arasındaki boşluk Araç buralardan paslanırsa İthalatçı firma araca sahip çıkmıyor. 2 yıldan fazla garanti vermiyor paslanmaya Ben b7 de yaşadım. Yetkili servis arabanın ayıbı olduğunu kabul ediyor. Dış etkenlere bağlı değil diyor. İthalatcı firma ise sadece fotoğraflardan inceleyerek. Dış etkenlere bağlı olabilir diyor ve garanti kapsamında yardımcı olunamıyacağını dile getiriyor. O yüzden mahkeme aşamasına gelmiş bulunmaktayım. Bu söylediğim yerleri çoğumuz farkında bile olamıyoruz. Tesadüf gözüme ilişti benim. Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin. Üç ay öncesine kadar başka hiçbir araba gözümde yoktu. Aşıktım arabama Fakat şimdi 20000 Tl lik araçlara imrenir oldum. Araca binme hevesim komple gitti. Saygılarımla Bilgihan...
    Arkadaşlar çok güzel Allah güle güle binmeyi nasip etsin İnşallah Ancak tavsiyemdir aracınızın punta yerlerini ara sıra kontrol edin Mesela ön cam ile tavan arasındaki boşluk Araç buralardan paslanırsa İthalatçı firma araca sahip çıkmıyor. 2 yıldan fazla garanti vermiyor paslanmaya Ben b7 de yaşadım. Yetkili servis arabanın ayıbı olduğunu kabul ediyor. Dış etkenlere bağlı değil diyor. İthalatcı firma ise sadece fotoğraflardan inceleyerek. Dış etkenlere bağlı olabilir diyor ve garanti kapsamında yardımcı olunamıyacağını dile getiriyor. O yüzden mahkeme aşamasına gelmiş bulunmaktayım. Bu söylediğim yerleri çoğumuz farkında bile olamıyoruz. Tesadüf gözüme ilişti benim. Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin. Üç ay öncesine kadar başka hiçbir araba gözümde yoktu. Aşıktım arabama Fakat şimdi 20000 Tl lik araçlara imrenir oldum. Araca binme hevesim komple gitti. Saygılarımla Bilgihan...

51. offline
    Solomon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar foruma passat ile ilgili bi takım bilgiler ararken denk geldim. Üye olmadan epey bir okudum. Fakat en son bu araca galoşla binen arkadaşla komşusunun el izi araca çıktı diye sinirlenen arkadaşı görünce üye olmak istedim. Bu eğlence kaçmaz....
    Arkadaşlar foruma passat ile ilgili bi takım bilgiler ararken denk geldim. Üye olmadan epey bir okudum. Fakat en son bu araca galoşla binen arkadaşla komşusunun el izi araca çıktı diye sinirlenen arkadaşı görünce üye olmak istedim. Bu eğlence kaçmaz....

53. offline
    Solomon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Dostum yine senin aracın paslanmış. Ben 2013 yılında sıfır variant aldım arabanın her yeri 400 mikron boya vuruyor. Soruyosun necen böyle? Diye çıkartıp almanya normlarına göre bi sıkıntı yok diye kağıt veriyorlar. Ben şimdi 2.el olarak satarken arabaya galoşla binen zihniyete bu boya kalınlığını nasıl açıklayım? Al sana 10 numara mağduriyet.
    Dostum yine senin aracın paslanmış. Ben 2013 yılında sıfır variant aldım arabanın her yeri 400 mikron boya vuruyor. Soruyosun necen böyle? Diye çıkartıp almanya normlarına göre bi sıkıntı yok diye kağıt veriyorlar. Ben şimdi 2.el olarak satarken arabaya galoşla binen zihniyete bu boya kalınlığını nasıl açıklayım? Al sana 10 numara mağduriyet.

55. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

abi şaka diyorsun değilmi? şaka degilse harbi ben şoktayım....

abi şaka diyorsun değilmi? şaka degilse harbi ben şoktayım....

57. offline
    Ali Dogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ali Dogukan
    Yer
    Osmaniye
    Model
    Caravelle
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2011

Solomon Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaş dediğiniz adam kaç yaşında bilginiz var mı ?

Bu eğlence kaçmaz felan bu foruma üye oluş amacınız eğlence mi ? Bakın haklısınız haksızsınız demiyorum ancak,kendinizi bile tanıtmadan buraya damlayıp ilk mesajınızdan polemikvari bir hava oluşturmanız üzülerek söylüyorum art niyetli olduğunuzu gösteriyor.
    Arkadaş dediğiniz adam kaç yaşında bilginiz var mı ?

Bu eğlence kaçmaz felan bu foruma üye oluş amacınız eğlence mi ? Bakın haklısınız haksızsınız demiyorum ancak,kendinizi bile tanıtmadan buraya damlayıp ilk mesajınızdan polemikvari bir hava oluşturmanız üzülerek söylüyorum art niyetli olduğunuzu gösteriyor.

59. offline
    passat3234 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BAHADIR
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Sizin zihniyetinizdeki bir adamdan 5-10 lira daha ucuz olsa bile SİZDEN ARAÇ ALINMAZ
    Sizin zihniyetinizdeki bir adamdan 5-10 lira daha ucuz olsa bile SİZDEN ARAÇ ALINMAZ