Arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi HIGHLINE siparişim onaylandı, araç bugün itibari ile "ORDERED" konumunda. 15 ARALIK ve 15 OCAK arasında aracımın geleceğini düşünüyorum. Şimdiki aracımı (B8 TSI) satışa çıkarma konusunda aceleci davranmak istemiyorum fakat geç kalmak da istemiyorum. Benim için şu anda tek sorumluluk sabahları kızımı okula bırakmam zorunda olmam, ondan sonra araba tamamen benim tasarrufumda, bir sonraki sabaha kadar.
Akılma gelenler:
A-ARACIMI SATIŞA KOYMAK VE SATMAK, SONRA BEKLEMEK
1. Kızımı sabah CR-V ile okula bırakır, CR-V ile eve döner, otoparka park ederim, dolmuşla işe giderim.
2. Akşam dolmuşla eve dönerim. İş teslimatlarını bir süre yine dolmuş veya beni ziyaret eden kuzenlerimle yaparım.
3. Bu durumda sadece hafta içi otomobilsiz kalıyorum ve herhangi bir elzem eksiklik yaşamıyorum.
B-ARACIMI SATMADAN BEKLEMEK, YENİSİ GELİNCE SATMAK
1. Değişen hiç bir şey olmayacak.
2. Yılbaşında aracın 2016 MTV 1. taksit, bakım ve trafik sigortası ile kaskosu yapılacak.
3. Aracım 2015 model ama ruhsatta 2014, satarken 2016'de bu satış fiyatını bastırabilir.
C-ARACIMI SATMAK VE ARAÇ KİRALAMAK
1. Kuzenim araç kiralıyor, ondan 2 aylığına sadece hafta içleri olmak üzere araç kıralasam nasıl olur?
2. Pazartesi sabahtan Cuma günü akşamına kadar araç bende kalır, hafta sonu ihtiyacım yok.
3. İstediğim zaman aracı iade ederim, fatura kesebilir veya kira sözleşmesi yapabiliriz.
Yarın %2 zam var. Ben bugünden ilanı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum, Passat talebi ve piyasa şu anda uygun.
Forumdan aracımı almayı arzulayan olursa özel bir indirim daha yaparım.
Adana'dan selamlar ve sevgiler.
Saygılarımla,
Taner Göde