dismail Nickli Üyeden Alıntı
Estagfirullah o sizin inceliginiz.
Ben bu konuda bayime çok kızgınım ama geçen gün aradıgımda benim St izinde oldugu için başka bir St ile görüştüm gayet güzel bir görüşme geçti aramızda.
Sanırım benim St de bir sorun var ama gerçi ilk sipariş günlerinde bayimdeki muhattap oldugum diğer iki St de çok farklı değildi.
Bu konuda çok keyifli değilim açıkcası inş. arayıp birde bana sorarlar gerçi canlı destekde bayiyi , bayi aradıgında da canlı destegi birbirlerine şikayet ettim laf çok uzuyor özür dilerim ama biraz da içimi döküyorum bu işin daha servis boyutu var çekerler benden .
Ben iki yılımı iki ayrı ülkede geçirdim bu tavırları devam ederse bayisinide distirübütörünüde aradan çıkartır dogrudan Almanya oda olmadı en ufak yanlışlarını bulursam mahkeme ile muhattap olurum,kendilerine de söyledim bunu ondan sonra Almanya Volkswagene yada mahkemelere anlatırsınız derdinizi dedim.
Herşeyden önce müşteri değil karşısında hizmet bekleyen bir insan var ve el elden üstündür benim işyerimde asgari ücret için bir ay boyunca kapımızda bekleyen insanlar var hayat mücadelesi içinde herkes 1000 lira için ne kadar degerli bazı insanlar için bu para onbinlerce ,yüzbinlerce lira verip araç alıyoruz ve ilgi , hizmet alamıyoruz bizleri kapalı çarşıdaki babasından kalma dükkanı çalıştıran Ahmet amcayla karıştırıyorlar sanırım ama taş baş yarar.
Sözlerimde kırıcılık olduysa affınıza sıgınıyorum sevgi ve saygılarımla.
Seni cok iyi anliyorum kardesim. Istedigin cok bisey degil. Biraz ilgi alaka birazda memnuniyet bekliyosun. Bunu hepimiz isteriz tabiki. Sonucta hayir islemiyorlar. Bu onlarin gorevi olsa gerek. Sonucta hepsi okumus insanlar onlar. Benim dusuncem birazda acaba bi sıkıntısimi var. Olur ya ailevi problemleri olabilir baska bi sikintisi olur. Tabi bu size boyle davranacagi anlamina gelmez. Bende ayni bayiden st yi degistirdim. Baktim beni pek tinlamiyor. Hemen iki masa yanindakiyle samimiyet kurup siparisi ona verdim. Bayiye girdigimde onun yuzunu bir gormelisin