Kocabas Nickli Üyeden Alıntı
Knick45 selamlar,
Senin gibi, ağustos ayında ilk passatımı kredi ile aldım. En baz model elimde su an, opak beyaz. Hiçbir opsiyon ekletmedim. Aldiktan sonra sadece kaplattim arabayı, bir de paspas alacagım o kadar.
Kredi konusunda; iş, yapı kredi, garanti, vakıf ve ziraat bankalarını gezdim. Üzerimde görünen hiçbir mal varlığı yok ve adıma çekilmiş ilk kredi oldugundan olacak ki 1.27 nin altında hiçbir banka vermedi krediyi.
Aracımı Kocaeli Ark Otodan teslim aldım. Vdf den fiyat aldılar ve 1.17 dediler orana, ama VDF nin kendi müşterilerine uyguladiği bir güzellik var. Eger aracı alırken kasko, garanti uzatma, sağlık sigortası ( bi ton madde saydilar) gibi opsiyonlardan ikisini daha satın alırsan 1.07 ye cekiyorlar. Zaten hesaplattığımda, iki durumda da ödeyeceğim para ayni cikti. Ben de bari kasko falan ilk yıl bedavaya gelsin diye kasko+2 yıl garanti uzatma şeklinde 48 bin küsür kredi cektim (normalde 44.800 idi arac için çekmem gereken tutar, iki opsiypnu da ekletince 48 küsür oldu. 1.17 oranıyla 44 bin ödemekle, 1.07 oranla 48 bin ödemek aynı maliyette) Ama 48 ay bilginiz olsun, süreyi uzatırsanız oran da artar haliyle. Aylık 1340 tl ödüyorum, bu pataya garanti uzatma ve ilk yıl kaskosu da dahil oldu haliyle
Özellikle sordugunuz için söylüyorum, kliması gayet iyi. Bunun disinda şu da olsaydı iyi olurdu diyebileceğim birşey yok acıkcası
Usb girşinin olmayışına alıştım, bir sd kart aldım çok da guzel kullanıyorum, ki genelde aux kullanan biriyimdir
Umarim keyifle, kazasiz belasiz binersiniz aracınıza
Kredi kullanmadan almayi planlıyorum hocam
Ben daha çok bayi tarafını sormuştum.
Aldıktan sonra bayiye şunu da yapsaydi bunu da hediye ederdi diye dusundugunuz oldumu yada yasantilarinizi paylasirsaniz çok faydalı olur