Motor-Talk da bir Passat Variant ci arkadasimi daha kayip ettim.
Kendisi Berlin de Taksicilik yapiyor, 2010 Model Passat Variant Comfortline 2.0 TDI 140HP 6-Vites DSG aracinin sanzimaninda cikan "sangirti" sesleri vardi. VW bunun normal oldugunu demis, kendisi Avukata verdi ve Avukat yolu ile dün VW den Telefon gelmis ve kendisine araci geri aliyoruz kabulleniyormusun diye sormuslar. Oda tabiki "evet" demis hemen. Simdi yarin Masaya oturuyor ve yeni Aracini siparis edecek. Yeni Arabasi Skoda SuperB Combi 2.0 TDi 140HP DSG olacak yine.
Bu kisi ile ayni seslere sahiptik Sanzimanda, onda cizirti ile basladi DSG Sanziman Yazilimdan sonra ses sangirtiya dönüstü. VW Normal dedigi ses esasinda normal degilmis. Bu kisi AUTO-BILD e de bu durum ile ilgilenmelerini istedi ve Avukata verdi. Sonuc adam hakli cikti VW boyun büktü ve araci geri alacak 1,5 sene sonra.
Ah ah birtek biz veremedik, helal olsun diyorum ve kendisine tebrik ettim zaten tekrar tebrik ediyorum. Biz Türkler cok iyi ve yufka yürekliyiz bu Almanya da, VW nin her dedigine tamam diyoruz onlarda bizi mahkum ediyor böyle. Türkiye de bile cok satiyor ve VW sizleri uzun bekleme süreleri ile ceza veriyor.