Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar,
Hollanda kültürüne uygun olarak bisiklete binmeyi çok sevdiğim ve müşterilere iş teslimatına her zaman PASSAT'la değil ara sıra BİSİKLET'le de gittiğim için dün geri dönüş yoluda Adana SEDEF Oteli bitişiği O/PET Petrol İstasyonu önünde Adana Büyükşehir Belediyesi'nin römorklu traktörü beni solumdan geçip aniden sağa dönerken görmediği için çarpmış ve yere düşmeme, kafamı da betona vurmama sebep olmuştur.
Kafama 3 dikiş atıldı. Dün işe gitmedim. Aracı otoparktan eve bacanağım kullandı. Verilmiş sadakamız varmış, herkes öyle diyor, mecburen de işe gelmek zorunda kaldım, zaten dün de dikiş atıldıktan hemen sonra hastanede 5-6 müşteri evrak imzalattı, bu işin kaderi de buymuş demekki.
Hepinizi çok seviyorum. Şu aralar fazla yazamadım. ASX'i satma ve CR-V alma arefesindeydim. Belki ASX yerine PASSAT'ı satıp kendime özel bir donanımlı PASSAT sipariş edebilirim. Halen biraz kafam karışık. Kısmet ne ise o olsun.
Şundan emin olun, PASSAT aldığınız için mutlu olun, her şeye rağmen ülkemizin piyasasına göre tüm yönleri ile sınıfında en iyi otomobil PASSAT, dün bacanağım kullanırken adamın gözleri doldu, "MERCEDES gibi maşallah" dedi, gerçekten de dışarıdan bakınca başkaları için araçlarımız MERCEDES gibi.
Bu arada bugün yeni fiyat listesi yayınlandı.
Herkese selam ve sevgiler,
Taner Göde
Taner Bey büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Bizde Taner bey nerelerde diye meraklanmıştık.